נטפרי בבית חולים
-
הלילה הייתי צריך לישון עם ילד שלי בבית חולים שערי צדק בירושלים, ושם (ובטח בכל שאר בתי החולים) יש בכל מיטה טלוויזיה שזה אומר מחשב מחובר לאינטרנט פרוץ וכזה נמצא אצל כל מיטה.
אני רק חשבתי לעצמי איזה אסונות זה יכול להביא, כי זה מתחיל בלהראות לילד סרט יפה של אדמורים כדו' כדי שיהיה לו תעסוקה וזה ממש סכנת נפשות ביותר עם מדובר בבחור שמאושפז לקצת יותר זמן או אפילו אברך, באים כדי להתרפאות ויוצאים ח"ו חולים מסוכנים בנפש ונשמה שרופה!!!!
נטפרי צריכים לעשות לזה סוף ולתת לכל חרדי אפשרות גם בבית חולים לגלוש דרכם אני לא יודע איך, ואני בטוח שהם לא צריכים את העזרה שלי הם מספיק חכמים.
באתי רק לעורר נקודה שלא חושבים עליה עד שלא מרגישים את זה לבד.
תודה רבה
שתזכו להמשיך להגדיל תורה ולהאדירה ולהרבות קדושה וטהרה בעם ישראל!!
אשרי חלקכם!!! -
@IE לא נראה לי אפשרי כי אין לך הרשאות להתקין תוכנה או לשנות שום הגדרות על המחשב שאינו שלך.
-
אפשר לדברר את בתי החולים לתת לכל חרדי אופציה לגלוש דרך סינון
שזה יהיה מוגדר בת"ז כי כשרוצים לפתוח את המחשב צריך להאזין את הת"ז של החולה שיהיה אפשרות של VPN.
עוד פעם אני חושב שאם ירצו נטפרי יודעת בדיוק איך לפטור את הבעיה -
@IE אמר בנטפרי בבית חולים:
נטפרי צריכים לעשות לזה סוף ולתת לכל חרדי אפשרות גם בבית חולים לגלוש דרכם אני לא יודע איך, ואני בטוח שהם לא צריכים את העזרה שלי הם מספיק חכמים.
אנילא חושב שזה נטפרי צריכה לבוא לבתי החולים בקשה ממאושפזים אולי דרך הרב או משהו כזה.
-
@IE אפשר גם שהרשת על אותו מחשב שמקושר לחולה יעבור רך נטפרי בראוטר שלהם.
אבל לפני הכל צריך שבית החולים ירצה בכלל דבר כזה.
זה המפתח הראשוני.... -
@clickone
אני לא יודע מי יכול להציע לבתי חולים
אולי ליצמן??
אני רק באתי לעורר את הבעיה החמורה
מי שרואה את זה ויודע או חושב על דרך שאפשר להשיג את זה שיגיד כאן. -
@IE השינוי מתחיל בנו הלקוחות שמשתמשים בשירותי בית החולים, הרי אם למשל בית חולים מסוים לא היה לו אוכל כשר אז הציבור החרדי היה משתדל לא לבוא לשם או לחילופין מבקש מההנהלה או מהעסקנים שיסדרו שיהיה אוכל כשר.
אותו דבר פה צריך לפנות לבתי החולים ולבקש וברגע שיהיו הרבה פניות וכן לשלוח לעסקנים ולומר (אולי ליצמן ?) שיש פה בעיה רוחנית שיגיעו להסדר כל שהוא אם בתי החולים למנוע את המפגע הזה
ברגע שיש דרישה רחבה ובית החולים יראה שזה נדרש מצד הציבור הם יעשו את זה ! -
אגב אני מאמין שיש שם איזשהו סינון.
-
@smk148 במה ניסית לחתום??
-
@גלינג בתמונה אבל מישהו באשכול אחר טען שזה לא עובד.
לפחות ילחצו על הקישור ויראו -
יש כבר הרבה נפגעים ל"ע, ואכהמ"ל.
רבותי ! כל א' חייב לפעול בעניין.
הנה הכתובת של מזכיר שר הבריאות - יוסטמן ר' חיים chaim@ichud.org.
כתובת נציב פניות הציבור מר אורי שורץ מרכז הרפואי שערי צדק - פקס 02-6522950, דוא"ל: rd@szmc.org.il.
כתובת רב בית החולים הרב משה ח' פלג - טל': 02-6555015, 02-6666483, פקס: 02-6555271,דוא"ל: rav@szmc.org.il.כל מי שיכול לפנות ולבקש המנימום מה שמגיע לציבור החרדי, וציבור שרוצים להישאר נורמליים...
בהצלחה. לא לשכוח לישא תפילה לפני שמשתדלים לעשות משהוא. -
@אבגדהו הנה הראשון שמדבר לענין
בל"נ אשלח בעוד שבועיים שהם לא יחשבו שמשוגנער אחד פתאום החלים להקפיץ כולם -
@אבגדהו כל הכבוד אתה מדבר לעניין
שה' יעזור שיצא מזה דברים טובים
אני כתבתי לפני זה מייל לשר הבריאות אני לא יודע אם שלחתי את זה לכתובת הנכונה אבל זה מה שמצאתי באתר SAR@moh.gov.il -
@IE הנה כתובת של ליצמן ששלחו לי במייל שרות שנקרא 'גמ"ח במייל' ylitzman@knesset.gov.il
-
כולם!!! חייבים !!! עכשיו!!!
אל תחשוב בעוד שבועיים, רח"ל עוד כמה קרבנות אתה צריך?
שיחשבו מה שהם רוצים, [מתוך נסיון כל קול משפיע, ואם יחשבו,זה הרבה יותר טוב, הם צריכים אותנו..]אולי צריכים להציע משהוא מעשי דהיינו שלכתחילה הכל יהיה סגור ויצרכו לפנות למישהוא לפתוח [זה מוריד הרבה - לבקש לפתוח צריכים כבר הרוח שטות], או שיהיה לפחות סינון מינמלי-חוקי...
-
למה אי אפשר לכבות את הטלוויזיה וזהו ?
-
@magicode חזק ביותר הייתי באמצע לכתוב את זה
על אף שצריך לדאוג לכל אבל אני לא יודע מי החליט שבביה"ח מותר לגלוש שלא לצורך
יש הרבה תהילימ'ס בקומה 8 אפשר לומר תהילים בכל מצב
בכל אופן שיהיה לכולנו רפואה שלימה ולא נדע מצרות -
חזק חזק אבל עדיין המציאות הוא שבחור שיושב במחלקה שבועות ומי מדבר רח"ל חודשים .......
-
@magicode
סיפור אישי!
מעשה שהיה: בבית חולים כל הלילה ליד מיטת הילד החולה, משועמם, חושך, העיניים כבר לא רואים ספר... לישון אי אפשר, מתחיל להסתובב כמו... וב"ה בחסדי שמיים לא נוגע בהטאבלאט הנגיש, פתאום שומע מהשכן שלי אברך כולל! תשמע נסיתי ויש בזה קול הלשון...
מספיק בשבילך? או שאתה צריך את ההמשך? [תנסה לחשוב באיזה שיעור הוא כבר היה לפנות בוקר...] -
תראה המציאות עצמה מורכבת. הבתי חולים האלה מיועדים לציבור הכללי. אני לא מצפה מהם שאכפת להם בכלל.
מי בדיוק אתה מצפה שישמור עליך שתבקש טלוויזיה מסוננת. ומי בדיוק ידאג לספר לך שיש כזאת טלוויזיה.
לכן אני אומר אם כבר יש לך הבנה שזה מסוכן. תכבה את זה ותגמור את העניין. או שתביא מהבית איזה מחשב נייד עם נטפרי.