חדשות בנטפרי?
-
@957 אמר בחדשות בנטפרי?:
@magicode
הדבר יתכן שה"מותרות" הקטן הזה יעזור להם בדברים גדולים ורוחניים שאינם מותרות,חטא בשביל שיזכה חברך? [כמשל]
-
@magicode גם אני מצטרף לכותבים למעלה.
אם נטפרי בהצהרה מיועדת רק להכרחים בלבד אתה צודק אבל לא נראה לי שזאת המטרה של נטפרי אלא המטרה היא לתת את האופציה להשתמש באינטרנט בלי להיכשל וא"כ יש מספיק אנשים שמוענינים בזה. -
@aiib
אני אמרתי שאנחנו לא פותחים חדשות??
אני אמרתי שבגלל שזה מותרות ויש דברים חשובים יותר. אז זה בעת הזאת לא נראה לי שיהיה לנו זמן לשבת על הנושא. -
-
לפקודתך @למדן-וידען
-
@magicode אמר בחדשות בנטפרי?:
תסלחו לי. אבל חדשות זה מותרות. אני מכיר אנשים שחיים מאוד טוב בלי גרם אחד של חדשות.
אני מכיר גם אנשים שעושים העברות בבנק על ידי הגעתם פיזית לסניף הבנק, ומחכים בתור כדי לעשות העברה.
-
ויש הרבה אנשים ששואלים אותי למה יש אתרי חדשות מסויימים שפתוחים...... אם אנחנו רוצים אינטרנט לצורך עבודה/שימוש מיילים וכו' אז בכלל לא צריך. אבל על הדרך רוצים גם חדשות.... את זה נטפרי יצליח להכניס לנו שאם לא צריך לא תקבל.....
חוץ מזה שכשמתחילים אם זה אתה לא יודע איפה אתה תגמור בסוף..... מניסיון שלי כשהייתי במקום אחר פתחו דברים ממש מזעזעים ורק מהסיבה הזאת כי ראו נגד עיניהם רק טובת החברה האם אנשים לא יצטרפו או יעזבו ועל כל איום יתפשרו עוד ועוד -
@משה-זוכמיר
לא נבליג שוב על הכנסת נושאים כאילו (משני הצדדים). -
תשובה על העבר וקבלה על העתיד
-
@משה-זוכמיר זה נשמע מעניין אולי תשתף?!!!?
-
ועכשיו זה אזהרה לכולם.
לא ניתן להכניס את הסחי ומאוס לכאן.
לא תיהיה עוד אזהרה. כל מי שמעלה את העניין הזה, יורחק ללא אזהרה נוספת.
@aiib כשאנשים משחקים באש, אתה גם רץ לראות מה קורה? או שאתה פשוט לא נותן להכניס גפרורים? -
@baruch
אבל כשהשריפה נכבתה אנחנו מגיעים לשאול מה קרה???
ומה קרה?- כמובן שנבין על מה האזהרה? -
מה?! אתה חוקר שריפות?
ולמי שזה לא מובן, אני מתכוין בנושאי מחלוקת בציבור החרדי. -
@baruch אמר בחדשות בנטפרי?:
ולמי שזה לא מובן, אני מתכוין בנושאי מחלוקת בציבור החרדי.
@aiib @ww19ww בשלי כל הבלאגן המיותר הזה
שאלתי שאלה אמיתית וכנה, והיו שפירשו אותה לא נכון והגיבו מהבטן. זה הכל המסקנות הוסקו אפשר להמשיך הלאה.
ואגב @baruch נמחקו הודעות שלי ושל @מעמד שכלל לא היו קשורות לנושא, כבר המשכנו הלאה.
-
@baruch אני חוזר בתשובה לא התכוונתי!!!
פשוט לא הבנתי במה מדובר וחשבתי ש'חבר' חזר לזירה.... -
סליחה שאני מעלה שוב את הפוסט הזה מתוך האופל אך ישנו נושא חדשותי שמאוד חסר לי.
יש בנתיב אפליקציה חדשותית שנקראת כל רגע שבא מובאים כל החדשות בצורה מבוקרת מאד משלל האתרים וכמובן שאין שם יותר מידי חדשות כך שזה לא משהו ממכר וחשבתי אולי אפשר לתת איזה קישור לשם?
וכמובן שזה מותרות וכו' אך אם אפשר פעם בשעת מנוחה לשבת על זה...
-
@administrators
חוץ מjdn אין שום אתר חדשות שעומד בקריטריונים?
למה אתרי חדשות נחשבים כל כך בעיתיים עד שנפתח רק אתר חדשות אחד?
בשונה משאר קטגוריות שבהם נפתחים המון אתרים, עם סינון תוכן?
אני לא מדבר על כיכר שכל מטרתו להרוס את הציבור מבפנים.. -
@123
יש גם את הידברות, לדעת, וקול חי. -
-