הוט- נטפרי
-
@סים-כשר התכוונתי במידה ותהיה חבילה שונה עם שיחות לחו"ל או בכלל חבילה חדשה של תשתית+ ספק האם אז תהיה עלות?
-
שינוי בחבילה עצמה לכא' ללא עלות
שינוי לתשתית + ספק עדיין לא יודע איך זה יעבוד -
@סים-כשר אני שואל בעיקר על עלות הסוכן -100 ש"ח
-
בעז"ה לא (גם היום אנחנו לא גובים על שינוי מפעיל)
-
טענו לי שבצורה המוצעת כאן לחיבור [ipvpn] גם הטלפון מושתת על האינטרנט ולכן כל תקלה באינטרנט תגרום לי תקלה בקו הטלפון.
א. האם זה נכון?
ב. האם זה שהכל עובד דרך האינטרנט לא משפיע גם על איכות השיחה?
תודה -
@aiib זה לא קשור לipvpn, לי יש בבית טלפון של נטויזן, שגם עובד על האינטרנט. אם יש תקלה אז אכן הטלפון לא עובד.
לא מרגיש שום בעייה עם איכות השיחה, ובכמה שנים שיש לי את זה כמעט ולא חוויתי תקלות -
@clickone לא בדיוק מבין בזה אז לאו דווקא ipvpn אבל בצורה אינטרנטית.
אצלי בבית משום מה חוויתי כבר כמה פעמים בעיות באינטרנט אז אמנם הם היו מעטות אז לא כ"כ הפריעו לי באינטרנט אבל בטלפון זה יותר משמעותי לדעתי.
בכל אופן סים כשר טען לי שהטלפון הוא לא על האינטרנט אלא על התשתית של בזק הוא צודק? הוא הבין את שאלתי? -
הטלפון כן עובד על האינטרנט.
אבל בהחלט זה לא אומר שכשיש בעיות באינטרנט, יהיה בעיות בטלפון.בכדי לענות על זה, צריך לדעת מה היה הבעיה.
-
@baruch כרגע אין שום בעיה.
אני פשוט שוקל לעבור להוט עם נטפרי ורוצה לברר את המעלות מול החסרונות ואמרו לי שאחד מהחסרונות הגדולים זה שבאופן שיש תקלה באינטרנט הטלפון גם לא יעבוד משא"כ בכל טלפון רגיל הסיכוי שיהיה תקלה הוא אפסי.
????? -
תיקון טעות.
מה שכתבתי, נכון לכלל הטלפונים על הרשת.
הטלפון של הוט, נראה שהוא עובד אחרת (ולא הבנתי בדיוק איך).
אבל זה שונה מספק טלפון אינטרנטי רגיל.ותודה למי שהפנה את תשומת ליבי לכך.
-
@baruch אני אשמח לקבל הסבר ממך או מאחרים.
אגב זה נכון גם לגבי תשתית בזק או דווקא לתשתית הוט?
אני סומך על סים כשר שכתב לי שזה לא על האינטרנט. רק שואל איך עובד בדיוק.
תודה -
אשתדל להביא מידע מהוט לגבי איך פועל הטלפון
-
@סים-כשר תודה
אם כבר אתה מדבר עם הוט אולי תהיה התקדמות עם שיחות לחו"ל.....? -
@aiib לענ"ד כאחד שהחזיק שנים טלפון הוט בבית זה בדיוק כמו בזק וכמו שבבזק זה לא קשור גם כאן זה לא קשור.
-
מבירור נוסף, זה נשמע כאילו שזה קו נפרד לגמרי.
-
@smk148 אבל אל תשכח שכאן למרות שאין לי תשתית הוט פתאום הטלפון שלי עובד על הוט מה זה יכול להיות אם לא אינטרנט?
-
קו טלפון של הוט עובד במאד דומה לקו טלפון של בזק רק שהתשתית הקווית היא כבלים.
.......................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957 שוב, לי אין תשתית של הוט ובכל אופן אמרו לי שהטלפון יעבוד על התשתית ולא ע"ג האינטנט
-
בתשתית בזק נראה לי שזה עובד בצורה שהוא מחייג לשני ספקים אחד לספק בשביל האינטרנט והשני לספק אחר שזה לא אינטרנט אלא אינטרנט פנימי של הוט שמחבר את הלקוח לטלפון.
משהו כזה.
ככה שגם אם יש לכם בעיה עם האינטרנט הרגיל בגלל הסינון או דבר כזה אז זה לא משפיע על הטלפון. -
@magicode ובאופן שהבעיה היא לא בסינון אלא סתם תקלה באינטרנט ששכיחה יותר מתקלות בטלפון- זה כן ישפיע?
לא זכור לי מעולם תקלות בקו טלפון אבל באינטרנט זכור לי וזכור לי.
השאלה היא אולי זה סיכון שלא בטוח ששווה לקחת