פתרון לבעיה ביד2
-
@למדן-וידען
אני קיבלתי כזה דבר פעם בדף חיפוש של גוגל, רק שאחרי הקלדת הקוד זה עבד. -
רציתי לעדכן שנכון לעכשיו ניתן להיכנס לאזור האישי ביד 2
בהצלחה -
@מרדכי
כבר דיברו כאן המון, שבשעות הלילה זה תמיד עבד חלק (כנראה בגלל שאין אז הרבה משתמשים). -
@מרדכי אמר בפתרון לבעיה ביד2:
רציתי לעדכן שנכון לעכשיו ניתן להיכנס לאזור האישי ביד 2
בהצלחהאצל RL א''א כרגע להכנס לאזור אישי. 019 אין אפשרות לבדוק כרגע
-
@ליכט
גם בשעות הבוקר והצהריים.
רק בשעות הערב - ממתי שמסיימים עבודה, ועד השעה השפויה שאנשים הולכים לישון - זה לא עובד. -
אני לא מתווכח אם אף אחד... ולא נראה לי שיש בכוונת מישהו ללכלך על RL. כולם מודים שהם עושים עבודה מהדימה.
הנושא עכשיו הוא איך מתקדמים. האם מנסים פתרונות טכנולוגים או שהולכים לכיוון של לנסות הידברות איתם ואולי הם יפתרו את הבעיה. אם נרצה ללכת לכיוון השני זה לא יעזור אם אחד או שנים מתוכנו ידברו איתם. חייבים קבוצה מתוכינו גדולה שנתארגן. אם ישמעו מהרבה לקוחות אותה טענה אולי הם יבדקו את הנושא באופן רציני -
@ליכט צודק ניסיתי מקודם וזה מה שעלה לי
כרגיל... -
אני חושב שלפחות מי שצריך יד2 שקודם ינסה לחפש ב http://www.winwin.co.il/Homepage/Page.aspx
גם כשעובד יד2. אם בסוף נראה שבכלל אפשר לחיות בלי יד2, ואולי WINWIN הוא יותר טוב ונעבור אליו..... לפי מה שאני רואה הוא ממש מסודר ומלא אנשים מפרסמים שם. בדירות יש כ14 עמודים שבכל אחד יש 30 מודעות פרטיות חוץ מתויווך מהיום!! -
@magicode אמר בפתרון לבעיה ביד2:
המערכת סינון של נטפרי לא מאפשרת ל RL לתת IP לכל לקוח.
אפשר לתקן את זה. אבל זה יקח הרבה זמן פיתוח. ולא יודע אם זה שווה רק בשביל הבעיות ביד2.אפשר לפתוח את זה לדיון כאן?
העוצמה במערכת טובה, היא ההתחדשות שלה והעירנות שלה לצרכי השוק.
בקרוב מאד (תוך יובל או כמה ..) ייכנס IPv6 לתמונה, ובדיקת המספר תהיה הרבה יותר נוקשה ובהרבה יותר אתרים, כי יהיה מספיק מספרים להקצות לכל מכשיר שהוא. (כמובן שנטפרי תצטרך להתאים את עצמה בדיוק כמו שכל הנתבים בעולם יצטרכו להתחלף, אבל בתיאוריה זה סיבה מספקת..).
נקודתית, אולי אפשר לשתף מתכנתים מהפורום, ולשתף אותם בנקודה שצריכה שדרוג, או פחות מזה, לתת להם'מראי מקומות' לעיין בקבצים המתאימים ולחוות דעתם, מה השינויים האפשריים.כמובן זו הצעה גרידה וכך יש להתייחס אליה, כלומר תשובה מקדימה האם זה רעיון שיכול ללכת או לא.
-
לבינתיים עד שימצא פתרון ליד 2 יש עצה פשוטה: לעשות רשימת אתרים ופתרונות חלופיים, ולהציג אותם בנטפרדנס עבור כלל משתמש נטפרי.
יזיק זה ודאי לא! תועלת יתכן וכן!