התערבות במערך השינויים באתר ויקיפדיה
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@אלי לא פירטת איזה דף חסימה אתה מקבל.
-
אוקיי.
הדף שמופיע לי הוא לא דף חסימה סטנדרטי שאנו מכירים. בדף שמוצג כתוב "החיבור עבר איפוס", ולמעלה (בשורת החלונות) מופיע הסמל של נטפרי. אני חושב שזה קשור לנטפרי, כי במחשבים שאינם מסוננים בסינונכם הדף עובד חלק. תודה. -
@אלי
טוב. אז אני יגיב שאני לא מכיר את הבעיה. ואין לי מושג למה זה קורה.
תנסה בפעם הבאה שזה קורה. (כי אצלי הדף הזה עולה מצוין). לשלוח הקלטה של זה בפניה לתמיכה של נטפרי. (לא צריך נקודה.) -
@אלי
אני לא יודע מה הבעיה, אני ערכתי עכשיו בעורך החזותי וזה נשמר, (צריך למחוק את הזרקה של נטפרי לפני ששומרים את הדף, זה נמצא בדר"כ למטה בצד ימין, איזה סימון עגול שברחיפה עליו יופיע נטפרי,) -
@אלי
היי.
בא נעשה טיפה סדר בדברים:
אני פתחתי את האשכול הזה במטרה אחת בלבד, והיא, טיפול בבאג שיוצרת נטפרי בדף שינויים אחרונים באתר ויקיפדיה. בעייה זו כעת בטיפול ואני כרגע עובד מול מתכנתי נטפרי, תודות למסירותם.
ובכן, הבעייה שאתה כעת דן איתי, היא בעייה אחרת לחלוטין שכבר נידונה בפורום הישן של נטפרי כבר לפני כחודשיים. את תגובתי לאופי הטיפול בזה אתה בטח ראית ביתר התגובות שאותם העלה המשתמש שמסיבות לא ברורות בחר לכנות עצמו בשם 'למדן וידען'.. שם שמעיד ברורות על תוכנו מתגובתי שמשום מה הציק לו עד שלא התאפק מלגלות לנו את מנת המשכל שלו.
בכל אופן, אני מודה לך על הצעתך ואני תכף יתפנה לבדוק את הצעתך. בברכה. -
@אלי
נעלמת ל-7 ימים, רק עכשיו חזרת וראית את תגובתו של @למדן-וידען , ואתה לא מצליח להירגע.
ברצוני ליידע אותך ש @למדן-וידען כבר קיבל אזהרה ממנהל הפורום, וקיבל על עצמו להיות בסדר
ובכן אולי כדאי להרפות ממנו...@למדן-וידען
תמחל לי, לא התכווונתי לרכל עליך, אלא להרגיע את @אלי . -