לא קשור לנטפרי אבל דחוף מאוד!!!
-
קניתי מכשיר משולב canon primx mx 495 מיד שניה, ואני לא מצליח לסרוק קבצים למחשב, קיבלתי את המכשיר ללא דיסק התקנה. זה קשור? אני נכנס להצג סורקים והוא לא מזהה אותו אפי' שהוא מדפיס מצויין מהמחשב. אשמח לכל מידע בנושא כי זה ממש דחוף לי. תודה רבה והמשך הכנות נעימות...
-
איזה ווינדוס ישלך?
ניסית להוריד דרייבר מפה? -
@יוליוס וינדוס 8 לא מקורי.
אין לי מושג מה זה דרייבר וכו' אני חדש בקטע של מדפסות וכדו'.
אנסה להוריד ונראה אם יעבוד. -
@יוליוס זה ל mx 490 זה יהיה טוב גם ל 495?
-
אני לא מכיר את המדפסת הזו אבל תנסה להתקין את מה שמציעים לך שם
-
@הצפוני אמר בלא קשור לנטפרי - אז מי שלא רוצה לעזור לי - לא חייב להיכנס:
אני מקווה לטובת מבקשי העזרה שלא יחזרו על הרעיון הזה יותר מדאי כדי שלא יאבד את העניין ויצטרכו לחשוב על רעיונות שיווק אחרות.....
-
@ליכט אמר בלא קשור לנטפרי אבל דחוף מאוד!!!:
@הצפוני אמר בלא קשור לנטפרי - אז מי שלא רוצה לעזור לי - לא חייב להיכנס:
אני מקווה לטובת מבקשי העזרה שלא יחזרו על הרעיון הזה יותר מדאי כדי שלא יאבד את העניין ויצטרכו לחשוב על רעיונות שיווק אחרות.....
http://forum.netfree.link/topic/1708/פרוג-קרס-או-בעיה-נקודתית-אצלי
-
@ליכט אבקש לא להסיט את הנושא
-
@יוליוס להסרת חשד, הפורום הזה כרצון המנהלים מיועד לענייני נטפרי בלבד ואני בעד, ספציפית, חששתי שמשום מה שבפרוג יש חסימה כמו שהיה ביד 2 למשתמשי נטפרי מסיבה טכנית(ההודעה שהאתר מושבת היה ממש דומה למה שהיה בהתחלה ביד 2) או פוליטית (כמו אוה"ח), לא רציתי לעורר דובים אז שאלתי בצורה כללית.
-
@למדן-וידען באופן נקודתי היה ראוי לעזור לו.
אגב אני די מכיר את הפורום הזה... אני מס' 14 אתה מס' 17...
-
@למדן-וידען על אף שכתבתי שאיני רוצה שהנושא יוסט אבל בדקתי מול אחד שבנתיב וגם אצלו פרוג סגור לעבודת תחזוקה...
-
@יוליוס הורדתי ולא עוזר.
יש למישהו דיסק התקנה של הדגם הספציפי הזה? -
כשאני לוחץ במדפסת על לסרוק זה מה שקופץ! כתוב שם mp 495 והדגם שלי הוא mx.קשור???
0_1491737909051_IMG_20170409_143722.jpg -
@שטייגניסט אולי תנסה את הדרייבר הזה.
אגב, אתה כתבת דגם ששייך ככל הנראה לסדרה בשם "PRIMX", לא ראיתי כזו סדרה כמה שחיפשתי, רק "PIXMA".
אולי תבדוק שוב אם הפרטים לא שגויים? -
@dLive כן נכון לדגם הזה התכוונתי אבל איזה דרייבר ספציפי להוריד? יש שם הרבה אפשרויות?
-
@dLive זה דרייברים ל mx 490.
-
@שטייגניסט אתה צריך לבחור בחלק העליון את מערכת ההפעלה שלך.
לאחר מכן הוא יציע בחלק התחתון דרייברים שיתאימו. תנסה את הראשון, שהוא המומלץ (Recommended For You).
האתר עצמו מציע דרייברים חילופיים, דרייברים של MX 490. שים לב שבכותרת כתוב MX 495. -
@dLive הורדתי אותו כבר (אגב עליו כתוב שהוא ל 490) והעברתי למחשב (אני על הטאבלט) ווכשאני מפעיל את המדפסת הוא קולט אותו (אני נכנס להצג סורקים) וכ שאני מגדיר את הסריקה במכשיר ולוחץ על סריקה מופיעה התמונה דלעיל.
אגב תוכנת ההפעלה לא מקורית, זה קשור?