עזרה בהגדרות סינון
-
תגדיר פרופיל לשעות מסוימות ובו חסום יוטיוב
-
איזה כתובת צריך להכניס שיכלול את כל סירטוני יוטיוב?
כמו''כ האם שייך באתר JDN לחסום רק את הסירטונים?
-
@magicode אמר בחסימה אישית של וידאו בלבד:
תכניס ככה
http://www.jdn.co.il/*mp4*
לגבי יוטיוב, תחסום https://www.youtube.com
-
@יצמח-פורקניה
לגבי יוטיוב יותר פשוט לחסום את תגית 'וידאו'. -
רציתי לשאול, אולי זה כבר מופיע בפורום, בכל אופן אני לא מצאתי;
בעצם במצב הנוכחי אני משתדל להשתמש במשך זמן הלימוד במחשב נטפרי הפתוח למייל ואתרים תורניים ודברים בסיסיים וכדו', לשם אתרים הללו אני מוכרח למנוע חיפוש כל שהוא, כמו גוגל, כדי למצוא דברים שאני מחפש בתוך האתרים.
אמנם כשאני פותח את מנוע החיפוש של גוגל, אמנם לשמחתי הוא לא פותח לי את האתרים שאני לא רוצה, ואפילו מסמן לי סימונים יפים עם התוסף הנפלא שהכל סגור, אבל לא זה אני מחפש.
אני מחפש אופציה שבזמן הזה יופיע לי במנוע החיפוש רק מה שפתוח בפרופיל שלי (הכרתי תוכנת בקרת הורים מחו"ל שעושה כן, שרק מה שפתחת בקטגוריה שלך בהגדרות יופיע בחיפוש הדפדפן, וזה כבר היה לפחות לפני שנה או יותר, אבל כמובן שמבחינת הדברים האחרים היא כאין וכאפס לעומת נטפרי, השאלה האם בנטפרי יש אופציה כזאת).
אשמח לקבל תגובות
תודה מראש -
@בר-בי-רב אני חושב שזה קיים.
תלך להגדרות סינון > הגדרות נוספות> תסמן שם את האפשרות חסום לפי הגדרות משתמש לפני ביצוע הבקשה לשרת.
ומחק תוצאות חיפוש לא ידועות.
נראה לי שזה אמור לעזור לך. -
@mosh115 אמר בעזרה בהגדרות סינון:
תלך להגדרות סינון > הגדרות נוספות> תסמן שם את האפשרות חסום לפי הגדרות משתמש לפני ביצוע הבקשה לשרת.
זה מה שהיה לי עד היום
-
@בר-בי-רב ורציתי להוסיף עוד
שבעצם שמעתי שישנה אפשרות באמת למחוק הכל
ורק לא הצלחתי להגיע לזה
אני אישית אחרי שאני כבר לאחרונה עם ההגדרות הנ"ל זה נותן לי שפע של תוצאות לא פתוחות במסלול שלי, אולי היו עוד תוצאות חוץ מזה שזה היה מוחק אני לא יודע -
@mosh115
שתי ההגדרות הללו לא יועילו כלל לגבי הבקשה של @בר-בי-רבציטוט מהויקי:
- חסום לפי הגדרת משתמש לפני ביצוע הבקשה לשרת - גם באתר פתוח שחסום לפי חשבונכם לא יבוצע קישור לשרת שנחסם (אם לא סימנתם אז יופיעו כל התמונות [מטושטשות] וסקריפטים המאוחסנים שם יעבדו באתרים אחרים) אם סימנתם אפשרות זו לא יופיע שום תמונה (אפי' לא מטושטש) וגם סקריפטים לא יעבדו.
- מחק תוצאות חיפוש לא ידועות - סימון התיבה יגרום לכך שבתוצאות החיפוש בגוגל יוצגו רק קישורים שכבר נבדקו ואושרו.
-
@ליכט אוקי. טעות שלי.
לומדים.. -