חסימת תמונות במחשב (לא ברשת)
-
@שלו' להתקין תוכנה חדשה כל ילד יודע
לפרוץ הגדרות מנהל קצת יותר מסובך -
-
@שלו' יש תוכנות שלא דורשות התקנה
-
יש מישהו עם השם 'מקום בטוח' שלכאו' יספק פתרונות כאלו
מצו''ב חוברת שקיבלתי פעם https://magicode.me/send-file/file/0be3912cfe046678cd69faf178e5573cee74fd27/view
שמעתי שלאחרונה הוא מייצר גם מחשבים
-
@makomrar אמר בחסימת תמונות במחשב (לא ברשת):
@שלו' יש תוכנות שלא דורשות התקנה
וגם אחרי שהתקנות חסומות, עדיין כמו שאמרתי לפני זה, בעצם פתיחת תיקיה יש תצוגה מקדימה של כל התמונות שבתיקיה בלי תוכנה ובלי כלום רק לפתוח תיקיה שיש בה תמונות אתה יכול לצפות בהם ואף להגדיל את התצוגה מאד וכן אפשר לגוררם לתוך מסמך וורד. הבו עצה
אברך אחד אמר שיש איזה טכנאי בב"ב שעסק במשהו שנקרא "חסימת ראוטרים" (וצ"ת וביאור מהו) ויש לו פתרונות לסוג דברים כאלו. למישהו יש כוון על מה מדובר
-
@יצמח-פורקניה אמר בחסימת תמונות במחשב (לא ברשת):
יש מישהו עם השם 'מקום בטוח' שלכאו' יספק פתרונות כאלו
שמעתי שלאחרונה הוא מייצר גם מחשבים'מקום בטוח' רק היה המשווק.
מי שמספק את הפתרונות הללו זה 'גולדברג מחשבים לחיים', ואכן הוא מייצר היום גם מחשבים (האתר שלו לא כ"כ עדכני). -
@makomrar לאו דווקא כדי להתקין. גם כדי סתם לפתוח תוכנה כלשהי שלא רשומה מראש.
-
רבותי אני מחפש פתרונות למחשב שכבר קנה ביותר מ 1700 שח זה לא פתרון להגיד שיש לפלוני מחשבים חסומים (אגב אני לא מאמין שבמחשבים שלו חסם אפשרות הנ"ל לצפות בתמונות בתוך התיקיה)
תנו פתרון בבקשה, מחשב ללא צפייה בתמונות שירים ושאר תוכנות חוץ מוורד ופרוייקט ואוצר החכמה (סרטים ואינטרנט כבר מסודר). אני שומע שאפשר להגביל ע"י משתמש מוגבל אבל רק חסר האפשרות של צפייה בתמונות בתיקיה. אגב אם אני לא טועה גם שירים אפשר לגרור לוורד והוא יכול לפעיל משם (אולי אני טועה וזה רק כעין קישור שאם לוחצים אז הוא פותחו בתוכנות מדיה) -
@הקטן אמר בחסימת תמונות במחשב (לא ברשת):
רבותי אני מחפש פתרונות למחשב שכבר קנה ביותר מ 1700 שח זה לא פתרון להגיד שיש לפלוני מחשבים חסומים (אגב אני לא מאמין שבמחשבים שלו חסם אפשרות הנ"ל לצפות בתמונות בתוך התיקיה)
תנו פתרון בבקשה, מחשב ללא צפייה בתמונות שירים ושאר תוכנות חוץ מוורד ופרוייקט ואוצר החכמה (סרטים ואינטרנט כבר מסודר). אני שומע שאפשר להגביל ע"י משתמש מוגבל אבל רק חסר האפשרות של צפייה בתמונות בתיקיה. אגב אם אני לא טועה גם שירים אפשר לגרור לוורד והוא יכול לפעיל משם (אולי אני טועה וזה רק כעין קישור שאם לוחצים אז הוא פותחו בתוכנות מדיה)זה אפשרי, אבל מורכב מאוד, אולי תדבר עם @רחמים שיעשה גירסה נוספת של VideoOff ויקרא בשם MediaOff ויחסום גם קבצי תמונה
-
אני מכיר את אלו שהתעסקו עם מימון התוכנה של וידיאו-אוף ומדובר על הרבה מאד כסף לפיתוח (לא אכתוב פה מחירים) זה לא איזה שעה קלה של עבודה והכל מוכן...
-
@הקטן אמר בחסימת תמונות במחשב (לא ברשת):
אני מכיר את אלו שהתעסקו עם מימון התוכנה של וידיאו-אוף ומדובר על הרבה מאד כסף לפיתוח (לא אכתוב פה מחירים) זה לא איזה שעה קלה של עבודה והכל מוכן...
אכן, אני גם שמעתי קצת בעניין,
אני לא יודע איך התוכנה הזו עובדת אבל יתכן שלאחר שהבסיס בנוי, זה לא מסובך להסיף גם חסימה של קבצי תמונה, אולי יהיה ל @רחמים מה להוסיף... -
היות וגם אני הקטן הייתי קשור לפיתוח התוכנה, אני יכול להגיד רק שאין מה לצפות לתוכנה כזאת.