בדיקת וידאו שיתופית
-
@נהדר
כמה כאלה יש? שמכירים את הסרט? -
@magicode בעיקר זה מתאים לסדרות של שיעורים\הרצאות שחוץ מפני המרצה אין שם עוד שום דבר, וע"כ מי שצופה בסדרה יודע בוודאות שזה נקי 100%.
-
@נהדר אני לא מבין את הדיון.... אפי' בהרצאות לרוב יש מראות לא ראויות..... ואני חוזר ואומר יש למצוא פתרון, אבל זה לא פתרון בכלל כי גם לשיטתך מדובר רק בוותיקים.... אז כמה אנשים כאלו יש? ומה נרוויח מזה..... אני כל פעם ששלחתי החזירו לי תשובה תוך כמה שעות, מה רע בזה??
יש אנשים שבאמת רוצים הרצאות, אז קודם כל בשביל זה יש את האתר שבא אפשר לחפש מתוך המאגר הסרטונים פתוחים... ואם עדיין הוא לא פתוח, שולחים וזהו..... תאמין לי שלא כ''כ חסר את ענין הסרטונים..... ומעדיף להיות בטוח ששומרים עלי ב100 % -
@נהדר אמר בבדיקת וידאו שיתופית:
@magicode בעיקר זה מתאים לסדרות של שיעורים\הרצאות שחוץ מפני המרצה אין שם עוד שום דבר, וע"כ מי שצופה בסדרה יודע בוודאות שזה נקי 100%.
תראה, לדעתי אם תשלח סרטון אחד של סדרת שיעורים ויראו שאין סיבה שבשיעורים הבאים יהיה מראות לא ראוית אז יפתחו הכל... ואגב, אתה יכול לשלוח כמה סרטונים ביחד וזהו....
-
@frize37 חבל שאתה לא מעיין היטב במה שכתבתי!
אני דיברתי על מצב דיודע בוודאות שזה נקי ולא סתם בגלל שזה שיעור תורני. -
אני דיברתי על מצב דיודע בוודאות שזה נקי ולא סתם בגלל שזה שיעור תורני.איך בידיוק תדע שבוודאות זה נקי..... אולי תסביר...... ואגב, ואיך תתן לו אפשרות לפתיחה רק לכאלו סרטונים. יש לך איזה אתר שאתה יכול להצביע עליו שהכל נקי.... נו באמת
-
@frize37 אמר בבדיקת וידאו שיתופית:
תראה, לדעתי אם תשלח סרטון אחד של סדרת שיעורים ויראו שאין סיבה שבשיעורים הבאים יהיה מראות לא ראוית אז יפתחו הכל... ואגב, אתה יכול לשלוח כמה סרטונים ביחד וזהו....
אני מדבר על דבר שהוא מעשי אצלי.
שיעור שבועי תורני שאני מבקש כל שבוע מחדש שיפתחו לי (כמובן עם נקודות) ולא הסכימו לפתוח לי בצורה קבועה אלא כל פעם לבקש בקשה חדשה.
וע"ז בא לי הרעיון הנ"ל. -
אני מדבר על דבר שהוא מעשי אצלי.
שיעור שבועי תורני שאני מבקש כל שבוע מחדש שיפתחו לי (כמובן עם נקודות) ולא הסכימו לפתוח לי בצורה קבועה אלא כל פעם לבקש בקשה חדשה.
וע"ז בא לי הרעיון הנ"ל.ואיך שייך שיפתחו לך את זה לגמרי אם כל פעם הוא כתובת אחרת?
-
@נהדר
יותר נשמע רעיון מסוג פיתוח אלגוריתם שיזהה שאין מעבר חד במוצגים\צבעים\אוביקטים בין התמונות בסרטון, ויאפשר לבודקות לעבור על פחות תמונות, וכך בדיקה של סרטון מהסוג הנ"ל תהיה קרובה לבדיקה של תמונה.
(כמו פורמט mpg מי שיודע) -
אני דיברתי על מצב דיודע בוודאות שזה נקי ולא סתם בגלל שזה שיעור תורני.איך בידיוק תדע שבוודאות זה נקי..... אולי תסביר...... ואגב, ואיך תתן לו אפשרות לפתיחה רק לכאלו סרטונים. יש לך איזה אתר שאתה יכול להצביע עליו שהכל נקי.... נו באמת
למה אתה לא קורא כל מה שכתבתי!
הדגיש שוב ושוב:
מדובר על מי שיודע בוודאות גמורה שזה נקי (וכגון סדרות של הרצאות וכדו') שזה נקי לגמרי! -
@frize37 בדיוק לכן הבאתי את הרעיון הנ"ל!
-
@5566NEWbrs אמר בבדיקת וידאו שיתופית:
@נהדר
יותר נשמע רעיון מסוג פיתוח אלגוריתם שיזהה שאין מעבר חד במוצגים\צבעים\אוביקטים בין התמונות בסרטון, ויאפשר לבודקות לעבור על פחות תמונות, וכך בדיקה של סרטון מהסוג הנ"ל תהיה קרובה לבדיקה של תמונה.
(כמו פורמט mpg מי שיודע)רעיון מצוין וטוב!
א. צריך לבדוק אם הוא מעשי!
ב. יש פעמים שאפשר להיות בטוחים שזה כשר ע"א שהתמונה משתנה. -
@frize37 בדיוק לכן הבאתי את הרעיון הנ"ל!
בקיצור זה לא רעיון שפותר את הבעיה של הסרטונים. אלא משהו נקודתי..... צריך לבקש בקשה מיוחדת...... אבל כשמחפשים פתרון למשהו בסדר גודל כזה חייבים למצוא פתרון יעיל מקצועי..... נטפרי היא כבר לא משהו בסדר גודל שכזה דבר יוכל לפתור בעיות....
-
-
@frize37 זה לאו דווקא משהו נקודתי.
זה יכול להיות לדוגמה סרטון באתר 'כל חי' (כגון זה) שאתה יודע בוודאות שהוא נקי.ואיך יוכלו להפריד בין הסרטונים בקול חי? הרי יש גם מלא סרטונים של מוסיקה שרואים נשים עי' באתר של מנחם טוקר
-
@frize37 זה נראה שלא עברת על הרעיון שלי!
מדובר כאן שהפותח יודע בודאות שהסרטון נקי והוא אף מסתכן בזה שיסירו ממנו את האפשרות לפתיחת סרטונים לצמיתות! -
@נהדר בסדר, הבנתי. אם בשביל לפתוח סרטונים לא ירד נקודות יהיה כמעט אותו דבר....
חבל על הזמן אחרי שהמנהלים אמרו את הפסיקה -
רעיון מצוין וטוב!
א. צריך לבדוק אם הוא מעשי!בעבר דובר על אלגוריתם שהשווה תמונות לתמונה שכבר נבדקה, גם אם היא בגודל שונה.
לבסוף ממה שזכור לי נאמר שזה צורך משאבים יותר מאשר בדיקה חוזרת.
במקרה דנן - הפיתוח ודאי יהיה משהו מאד גדול ומסובך, אבל אני ברצינות מציע לבדוק את זה כי זה השוואה רק לתמונות באותו סרטון, וזה יכול לחסוך עשרות אחוזים מתוך התמונות.
בתוספת העובדה שסרטון של שעה, יש בו 25-30 תמונות *60 לשניה, *60 לדקה, זה חסכון גדול מאד. -
"ההסתכנות" לא יכולה להיחשב כהגנה
צריך דבר "בטוח" ולא איום. -
האלגוריתם הזה כבר קיים בנטפרי.
באמת לבדוק הרצאה יותר קל מכל מיני דברים אחרים.