עליית מחירים בנטפרי.
-
על פי הוראת גדולי הדור ומועצת גדולי התורה מכשירי הטלפון הכשרים מיועדים לדיבור בלבד , ואף אלו שנזקקים לצורך עבודתם בסמארטפון ישתמשו במכשיר ללא שיחות , בכדי להבדיל בין החול ובין הקודש
-
@957 אז נתיב זה לא עפ''י גדולי התורה????
-
@frize37 אמר בעליית מחירים בנטפרי.:
@957 אז נתיב זה לא עפ''י גדולי התורה????
אנחנו לא מתעסקים בפוליטיקות ובטח שלא במה קורה אצל האחרים,
סה"כ הבאתי את הקו המנחה של נטפרי בעניין , מילה כתובה. ותמונה שווה אלף מילים -
@957, נראה לי קצת תמימות המודעה שהבאת...
אל תקח אותי אישית, אבל שים לב מי בדיוק חתום בתחתית ההודעה...
אלו בדיוק האינטרסים שלהם. ועובדה שמרן הגר"נ קרליץ והגר"י סילמן נתנו הכשר מלא למכשירים של נתיב..זו הודעה שוועדת הרבנים בעצמה פירסמו. מה נראה לך...
-
@רמה-פלוס אמר בעליית מחירים בנטפרי.:
@957, נראה לי קצת תמימות המודעה שהבאת...
אל תקח אותי אישית, אבל שים לב מי בדיוק חתום בתחתית ההודעה...
אלו בדיוק האינטרסים שלהם. ועובדה שמרן הגר"נ קרליץ והגר"י סילמן נתנו הכשר מלא למכשירים של נתיב..זו הודעה שוועדת הרבנים בעצמה פירסמו. מה נראה לך...
בדיוק!! אני בעד!!
-
חתום מועצת גדולי התורה. לא ועדת הרבנים
-
אני לא חושב שכל חילוק דעה בין הרבנים זה פוליטיקה.
פשוט יש שני דעות בעניין המועצה של החסידים וזה המכתב שהביאו פה שטוענים שאסור לאפשר את זה לציבור.
והרבנים הליטאים שעוסקים בעניין חושבים שכן צריך לאפשר את זה.הסיבה שנטפרי לא מאפשרת כי אין לנו חסימה על הWIFI. מה שאמאפשר לאנשים להיות עם סמארטפון עם אינטרנט של נטפרי ולהתחבר לאינטרנט פרוץ ב WIFI. אז החסימה של השיחות מונעת את זה במקצת.
-
@מן המודיעין נו נו, מצאת רעותא בהודעה שלי
אבל זה לא באמת סתירה...! -
אני לא רואה חתימה כלל.. יש משהו שאתם רואים ואני לא?
-
@magicode
איך זה חוסם את זה במקצת? -
ל @רמה-פלוס
MAT כבר ענה לך, זה מודעה של המועצת של אגוד"י, ולא קשור לועדת הרבנים לענינ תקשורת, תברר -
אני מבקש לעצור את הדיון בעניין כאן ומייד,
לא להפוך את הפורום לרכילות וללעג לגדולי ישראל -
@magicode גם אם המועצת בגדול פירסמה את זה, עדיין בקהילות חסידיות שעובדים קשה לתקשורת כשרה בפועל מאשרים שיחות.
-
stop- עצור
-
@957 אמר בעליית מחירים בנטפרי.:
אני מבקש לעצור את הדיון בעניין כאן ומייד,
לא להפוך את הפורום לרכילות וללעג לגדולי ישראלאיך הגעת לשם?
@magicode כתב שיש שתי דעות,
@למדן-וידען כתב שאין חתימה, והוא מתכוון שאין שם שחתום,
אתה הבאת את המכתב והכל מובן וידוע. -
@magicode אמר בעליית מחירים בנטפרי.:
הסיבה שנטפרי לא מאפשרת כי אין לנו חסימה על הWIFI. מה שאמאפשר לאנשים להיות עם סמארטפון עם אינטרנט של נטפרי ולהתחבר לאינטרנט פרוץ ב WIFI.אתה מתכווין לומר שאין לכם עדיין חסימה ברמת מכשיר חוץ מחסימה ברמת סים?
-
@957
אתם מנסים לרמוז שיש פוליטיקות מסריחות. ואני מכיר את העסק ואני אומר לכם שזה לא נכון.יש שני דעות בציבור איך להתמודד עם התופעה של הסמארטפונים. וזה לגטימי, כמו שיש דעות בכל תחומי ההלכה.
-
יש שני דעות , מקובל ,
אבל מכאן ללכת ולאמר על מכתב שחתום בשם מועצת גדולי התורה של החסידים , שהוא נכתב ע"י ועדת הרבנים לעניני תקשורת ?ושוב
-
@magicode אמר בעליית מחירים בנטפרי.:
@957
אתם מנסים לרמוז שיש פוליטיקות מסריחות. ואני מכיר את העסק ואני אומר לכם שזה לא נכון.יש שני דעות בציבור איך להתמודד עם התופעה של הסמארטפונים. וזה לגטימי, כמו שיש דעות בכל תחומי ההלכה.
חלילה .
ביקשתי לעצור את הדיון מבעוד מועד -