פתרון לבעיה ש outlook נתקע בפתיחה של מיילים מסויימים.
-
פנו אלינו כאלה שיש להם בעיה שהאוטלוק שלהם נתקע שפותחים מייל ורואים שהוא מנסה להתחבר לכתובת. ssl.gstatic.com והוא מנסה ככה ללא הגבלה.
הפיתרון של זה רשום כאן.
https://community.spiceworks.com/topic/1788521-outlook-pop-up-ssl-gstatic-com
וזה לא בעיה של נטפרי. למרות שזה נראה בעיה של החסימה.בגדול נכנסים ל"קובץ" > "אפשריות" > "מרכז יחסי אמון" > "הגדרות מרכז יחסי אמון"
ואז מורידים את הV כפי שרואים בתמונה המצורפת.
ואז המייל אמור להיפתח ללא בעיה. -
סליחה על ההקפצה.
באוטלוק באנגלית נכנסים כאן:
File>Options>Trust Center>Trust Center Settings -
אולי להכניס לויקי?
-
@magicode אמר בפתרון לבעיה ש outlook נתקע בפתיחה של מיילים מסויימים.:
וזה לא בעיה של נטפרי.
-
@shraga
נו, באמת.
אז למה העלו את זה בכלל לפורום? כי זה נראה בעיה של החסימה.
משתמשי נטפרי נתקלים בבעיה וחושבים שזה בגלל נטפרי. אז למה לא לעזור? -
@מ.-פינחסי אילו היית יודע איזה דברים הזויים אנשים חושבים שקשור לנטפרי, מן הסתם היית משנה את דעתך...
-
@MacroShadow המקרה הזה נחשב להזוי ?
-
@חכם לא. אבל אם זה לא קשור לנטפרי זה לא מופיע בויקי.
-
@MacroShadow אם קבלה היא נקבל ...
-
@MacroShadow אמר בפתרון לבעיה ש outlook נתקע בפתיחה של מיילים מסויימים.:
@מ.-פינחסי אילו היית יודע איזה דברים הזויים אנשים חושבים שקשור לנטפרי, מן הסתם היית משנה את דעתך...
תן לנו דוגמה? עוצמת השמע במחשב?
-
@מ.-פינחסי
קח 2 דוגמאות אמיתיות של טלפונים שקיבלתי, בתור מנהל קהילה.- מאז שעברתי לנטפרי, אני לא מצליח להדפיס כלום....
(התברר שהמדפסת לא היתה מחוברת). - מאז שעברתי לנטפרי, המקלדת שלי עושה לי בעיות....
(התברר שהסוללות במקלדת האלחוטית נגמרו).
אמיתי!
ויש עוד כאלו וכיוצא באלו....
- מאז שעברתי לנטפרי, אני לא מצליח להדפיס כלום....
-
מזכיר לי כתבה שפורסמה ביתד נאמן לפני כעשרים שנה, עם כל מיני תלונות הזויות שהגיעו לחברת מייקרוסופט, אודות באגים במחשבי וינדוס.
הייתי ילד, אבל עד היום אני צוחק מהסיפור של זה שהתקשר ואמר שהמחשב לא נדלק. הנציג תמיכה שאל אותו אם המסך מחובר לקופסא, ואם הכל מחובר לחשמל, והלקוח ענה שהוא לא מצליח לראות טוב כי יש הפסקת חשמל...גם אלי מגיעות תלונות מצחיקות, לא מצליח להוריד אפליקציה, זה בטח בגלל הסינון, מה זה משנה שאין מקום על המכשיר.. לפני שהתקינו את הסינון תמיד היה אפשר להוריד אפליקציות מהחנות...
-
@שואף אמר בפתרון לבעיה ש outlook נתקע בפתיחה של מיילים מסויימים.:
מזכיר לי כתבה שפורסמה ביתד נאמן לפני כעשרים שנה, עם כל מיני תלונות הזויות שהגיעו לחברת מייקרוסופט, אודות באגים במחשבי וינדוס.
הייתי ילד, אבל עד היום אני צוחק מהסיפור של זה שהתקשר ואמר שהמחשב לא נדלק. הנציג תמיכה שאל אותו אם המסך מחובר לקופסא, ואם הכל מחובר לחשמל, והלקוח ענה שהוא לא מצליח לראות טוב כי יש הפסקת חשמל...גם אלי מגיעות תלונות מצחיקות, לא מצליח להוריד אפליקציה, זה בטח בגלל הסינון, מה זה משנה שאין מקום על המכשיר.. לפני שהתקינו את הסינון תמיד היה אפשר להוריד אפליקציות מהחנות...
באותה כתבה (לכאורה...) סיפר נציג תמיכה על לקוח שהתלונן ש'המגש של כוסות הקפה מקולקל'. הוא התכוון לכונן התקליטורים...
-
לקוחה: אדוני, אין לי מייל!
נציג: מה זה נקרא "אין לי מייל"? מה את רואה?
לקוחה: לא רואה כלום
נציג: תתארי לי, מה רואים על המסך
לקוחה: מסך שחור לגמרי, לא רואים את המייל בכלל
נציג: תזיזי רגע את העכבר.
לקוחה: הו! חזר המייל!!!