עזרה למצטרפים החדשים
-
חצי תשובה:
קח ככלל שרוב רבו של אתרים הנצרכים לעבודה כבר פתוחים או יכולים ליפתח ע"י בקשה.
אתרים שלא נפתחים בדרך כלל הם אתרים מיועדים לבילוי או לדברים לא הגונים ולא נצרכים לעבודה. -
@אורי אמר בעזרה למצטרפים החדשים:
חצי תשובה:
קח ככלל שרוב רבו של אתרים הנצרכים לעבודה כבר פתוחים או יכולים ליפתח ע"י בקשה.
אתרים שלא נפתחים בדרך כלל הם אתרים מיועדים לבילוי או לדברים לא הגונים ולא נצרכים לעבודה.ובכן יש לי חבר שלצורך עבדתו נצרך לווינט והיום יש לו אתרוג שמסנן לו בתוך ווינט האם זה שייך בנטפרי? וזה רק דוגמא מה עם אלו שצריכים גלובס וכדו'?
-
בגלל זה כתבתי חצי תשובה!!****
במקום שאין סיבה לחשוש שיש בעיה בתוכן בדרך כלל פתוח או יכול להיפתח.
(נכון יש גוגל תמונות ותמונות במפות שלא פתוחים וכו'). דברים כמו גלובס שהיא חדשות חילוני היא דבר שיש להיסתפק בו - ואני מסכים אתך שאמור לעזור אם היה דרך קל לדעת את זה.
-
@RNC אמר בעזרה למצטרפים החדשים:
אבל שיהיה עזרה למישהו שרוצה להצטרף ורוצה לדעת האם האתרים שהוא נצרך להם פתוחים בנטפרי
נראה לי רעיון אדיר שיהיה אפשרות חיבור לVPN זמני דרך דף הבית של נטפרי (או ממקום אחר) או משהו כמו זה,
אני ימחיש: (בהמשך אולי אני יעצב דוגמא) נניח שאני מסונן באתרוג ואני רוצה לדעת אם אתר איקס פתוח או סגור בנטפרי כי אני חושב לעבור, אני נכנס לדף הבית של נטפרי, ושם יש לי חלון עם ציור של דפדפן כרום והמגן של נטפרי, אני לוחץ והופ נפתח דפדפן נטכרום אני מעתיק את הקישור ו...הקף בעיגול את התשובה הנכונה:
- וואו איך הם מסננים ככה את התמונות???
- אופססס שריפה!!!
- אופססס מאבטח!!
- אנחנו מחפשים פתרונות איך לסנן את האתר הזה...
אההם... מוצא חן בעיניי, מה עם האתר השני???
ובכן יש לי חבר שלצורך עבדתו נצרך לווינט והיום יש לו אתרוג שמסנן לו בתוך ווינט האם זה שייך בנטפרי? וזה רק דוגמא מה עם אלו שצריכים גלובס וכדו'?
אם אני לא טועה נטפרי גם עושים דברים כאלה עם היתר מרב (ואז זה באמת מסונן...)
-
@ezra אמר בעזרה למצטרפים החדשים:
ושם יש לי חלון עם ציור של דפדפן כרום והמגן של נטפרי, אני לוחץ והופ נפתח דפדפן נטכרום אני מעתיק את הקישור ו...
אם כבר "נטפרום" או "פרירום".
-
@dLive אמר בעזרה למצטרפים החדשים:
ושם יש לי חלון עם ציור של דפדפן כרום והמגן של נטפרי, אני לוחץ והופ נפתח דפדפן נטכרום אני מעתיק את הקישור ו...אם כבר "נטפרום" או "פרירום".
לא משנה השם, העיקר הציור
-
-
@dLive בואנה ישך את זה
-
סמל כבר יש, עכשיו צריך לחכות לביצוע...
-
ובכן יש לי חבר שלצורך עבדתו נצרך לווינט והיום יש לו אתרוג שמסנן לו בתוך ווינט האם זה שייך בנטפרי? וזה רק דוגמא מה עם אלו שצריכים גלובס וכדו'?
שאלה
יש לי חבר שאני משכנע אותו לעבור
אבל הוא צריך וואטסאפ על המחשב(יש לו היתר מרבו) האם זה גם אפשרי? -
@ezra
בינינו, אחרי שיש כבר הסמל, מה זה הביצוע ... -
@dLive אני לא חושב שזה נכון או בטוח לקחת רעיון לוגו מכרום.
-
@עילום אמר בעזרה למצטרפים החדשים:
שאלה
אבל הוא צריך וואטסאפ על המחשב(יש לו היתר מרבו) האם זה גם אפשרי?נטפרי בניגוד לנתיב לא יכולה לפתוח משהו רק לאנשים מסויימים. מה שפתוח פתוח לכולם, ולכן אני חושב שזה לא שייך
-
- אם יש שם דפים שסגור בסינונים אחרים אז הם יסגרו את הדף הזה [נטכרום] לגמרי (שלדעתם זה פותח דף שאסור)
- אפילו אם זה יהיה פתוח בסינונים אחרים כולם ישארו בסינון שלהם וכשצריכים תמונה מאתר נכסם אז יכנסו לדף הזה לקבל. וכך שום סינון לא יקבל סינון תמונות... (ונטפרי לא יקבל את ה- 15 ש"ח למשתמשים אלו)
מה אתם חושבים?
אולי שיצטרכו לקבל קוד זמני בכדי לנסות לזמן מסוים? -
@DovidStroh
פירוט נוסף פה -
@עילום אמר בעזרה למצטרפים החדשים:
שאלה
אבל הוא צריך וואטסאפ על המחשב(יש לו היתר מרבו) האם זה גם אפשרי?כנ"ל נראה לי שאפשרי, צור קשר עם אחד מהמנהלים בפרטי.
(אתה יכול דרך הפורום הישן, ואשמח לעזור לך להגיע אליהם אם תצטרך) -
@DovidStroh אמר בעזרה למצטרפים החדשים:
@dLive אני לא חושב שזה נכון או בטוח לקחת רעיון לוגו מכרום.
זו הייתה בדיחה, כן?
אף אחד לא מתכוון רציני (לסמל, לא לרעיון). -
-
@5566NEWbrs
זה דווקא נראה יותר מחוייך מרציני... -
אני לא מבין מה הבעיה יהיה אתר שבו יכניסו את הקישור ילחצו אנטר ויקבלו
האתר פתוח בנטפרי
האתר סגור בנטפרי
אתר זה פתוח אך ייתכן שמספר תמונות בו לא יעבדו (ניתן להוסיף: לבדיקה לחצו כאן ואז התמונות בדף יישלחו לסינון ואז תבוא תוצאה XX תמונות אינם מאושרות בדף)