יש לי רעיון אדיר 😊 בס"ד
-
לא כל תמונה לוקחת אותו זמן
כאן למשל מסתמא עיינו שלש שניות לפני שאישרוhttp://www.jdn.co.il/wp-content/uploads/2017/06/F170606FFF105-750x500.jpg
-
@שואף אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
לא כל תמונה לוקחת אותו זמן
כאן למשל מסתמא עיינו שלש שניות לפני שאישרוhttp://www.jdn.co.il/wp-content/uploads/2017/06/F170606FFF105-750x500.jpg
נראה לי שכאן לא המתינו כלל, כי התמונות בJDN לא נשלחות לבדיקה.
אבל בהחלט בתמונה כזו באתר שנבדק, זה יקח כמה שניות (אא"כ הבודקת התייאשה / התעצלה וחסמה ישר) -
רעיון לא טוב - כי המטרה היא שיהיה כמה שפחות תמונות שבכלל יהיו צריכות בדיקה - ז"א שכמה שיותר מקומות יהיו כבר בדוקים.
בכל פעם שמישהו גולש במקום חדש - התמונות נבדקות ונפתחות לתמיד - וכל הבאים שיכנסו לשם כבר לא יצטרכו לחכות.
עדיף אפילו שהשירות יעלה קצת יותר בשביל הוספת בודקות- מאשר לעכב לכולם את התהליך המבורך של פתיחה של כמה שיותר. -
@איש-טוב תשמע טוב
כל יום נוסף לאינטרנט יותר ממיליארד תמונות חדשות
אז שיהיו בדוקים זה לא המטרה
המטרה זה שיבדק על המקום ויהיו פתוחים הרבה כללי
ולכן הרעיון אדיר אולי לא נוח אבל יאיץ את הבדיקה -
@דברים-בטלים לעצם הדברים האחרונים שאמרת, על ה"למעלה ממיליארד תמונות שעולות כל יום", הרבה מתוך התמונות עולות לאתרים חסומים כגון פייסבוק ואינסטגרם, כך שלא צריך לספור אותם כלל. ודומני שזה חלק הארי.
אבל כנראה שבאמת לא מנסים להגיע למצב של "לסנן את כל האינטרנט"... -
@דברים-בטלים אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@איש-טוב תשמע טוב
כל יום נוסף לאינטרנט יותר ממיליארד תמונות חדשות
אז שיהיו בדוקים זה לא המטרה
המטרה זה שיבדק על המקום ויהיו פתוחים הרבה כללי
ולכן הרעיון אדיר אולי לא נוח אבל יאיץ את הבדיקהכהערת אגב, אני לא חושב שהמספר הזה נכון, מה המקור לכך?
-
בעצם אני חושב שזה כן הגיוני ואולי אפי' הרבה יותר... לפי ויקיפדיה יש 483 מיליון חשבונות פייסבוק פעילים ברמה יומיומית, תחשבו שכל אחד מעלה 2/3 תמונות ביום... כבר הגענו למספר הזה
-
@shraga המידע שם נכון ל-2012...
-
@shraga תקעתי מספר בהגזמה
אבל החשיפה לאינטרנט בעולם היא גוזמאית
תחשוב לא רק על פייסבוק
אני חושב שיש למעלה ממיליון אתרי חדשות
למעלה ממיליון אתרי קניות
למעלה ממיליון אתרי מידע
והתמונות נוספות שם לרוב
תעשה חשבון פעוט קטן ותספור כמה תמונות חדשות עולות ביום כגון בהידברות או בלדעת וכדו'
כמעט אלף תמונות ליום אם לא יותר -
@dLive אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@דברים-בטלים לעצם הדברים האחרונים שאמרת, על ה"למעלה ממיליארד תמונות שעולות כל יום", הרבה מתוך התמונות עולות לאתרים חסומים כגון פייסבוק ואינסטגרם, כך שלא צריך לספור אותם כלל. ודומני שזה חלק הארי.
אבל כנראה שבאמת לא מנסים להגיע למצב של "לסנן את כל האינטרנט"...אתה בהחלט צודק אבל לא נראה לי שהמטרה לסנן
אחד כי יש לי תחושה והייתה כאן לעוד מישהו תתחושה הזאת שתמונות שנפתחו יסומנו פעם נוספת לבדיקה שכבר קרה לי הרבה פעמים
וב' נראה לי שהמטרה זה לגלוש בנוח ולראות מה שצריך לא לסנן את האינטרנט כי א"כ היו בודקים תתמונות גם מה שלא נשלחות bolded text -
יש משו נחמד להגיע לאתר מסויים ולראות היי מישו כבר ביקר פה....
-
@ww199ww אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
יש משו נחמד להגיע לאתר מסויים ולראות היי מישו כבר ביקר פה....
נו ?
מי רוצה לקלקל תנחמדות הזה? -
@דברים-בטלים אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@shraga תקעתי מספר בהגזמה
אבל החשיפה לאינטרנט בעולם היא גוזמאית
תחשוב לא רק על פייסבוק
אני חושב שיש למעלה ממיליון אתרי חדשות
למעלה ממיליון אתרי קניות
למעלה ממיליון אתרי מידע
והתמונות נוספות שם לרוב
תעשה חשבון פעוט קטן ותספור כמה תמונות חדשות עולות ביום כגון בהידברות או בלדעת וכדו'
כמעט אלף תמונות ליום אם לא יותרב(לא) "לדעת" לא נוספים תמונות כל יום...
-
200,000+ images make their way to Facebook alone every minute
מקור http://www.popphoto.com/news/2013/05/how-many-photos-are-uploaded-to-internet-every-minute -
@Chocolate אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
200,000+ images make their way to Facebook alone every minute
מקור http://www.popphoto.com/news/2013/05/how-many-photos-are-uploaded-to-internet-every-minuteהאתר עדיין לא נבדק
-
@Chocolate
בכל יום נשלחים באנסטרגם 60 מיליון תמונות... https://www.startisrael.co.il/article/1546/5+כלי+אינסטגרם+שאתם+מוכרחים+להכיר -
מלפני 3 חודשים עת הגיע מספר התמונות שנבדקו ל100,000,000 הממוצע בערך הוא 280,000 תמונות נבדקות ליום (בערך ממוצע 195 תמונות לדקה, בדקתי כעת דקה באופן אקראי , נבדקו 500 תמונות)
בכל אופן ניתן לתת אפשרות לכל גולש לבחור האם באתרים שהוא נכנס אליהם ישלחו כל התמונות באופן אוטומטי לבדיקה או רק על ידי בחירה פרטנית כמו כן כמדובר אפשר לתת בכניסה לאתר אפשרות ללחוץ לחיצה אחת שתביא לשליחת כל התמונות מהדף ההוא לבדיקה
-
@ארז-מלבנון אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
,
בכל אופן ניתן לתת אפשרות לכל גולש לבחור האם באתרים שהוא נכנס אליהם ישלחו כל התמונות באופן אוטומטי לבדיקה או רק על ידי בחירה פרטנית כמו כן כמדובר אפשר לתת בכניסה לאתר אפשרות ללחוץ לחיצה אחת שתביא לשליחת כל התמונות מהדף ההוא לבדיקה
ולדעתי צריך להוסיף יהיה לכל אחד אפשרות לבחור האם בבריכת מחדל ישלחו או שלא ואם בחר שלא אז יהיה כפתור בולט בנפרד מהפאנל אולי אפילו למעלה שלא יפריע לתצוגת הדף
אבל צריך שזה יעבוד כמו שצריך ולא כמו הכפתור של רענן את הדף שכיום הרבה פעמים לא נראה שמגיב
אני בטוח שהרבה יהיו מוכנים (אם זה יעבוד טוב) להגדיר שזה יהיה ברירת מחדל שלא יסנן כי הם ידעו שבכל רגע הם יכולים לשנות חזרה -
@shukiha מה אתה מתכוין לגבי רענן את הדף?
-
@ww199ww אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@shukiha מה אתה מתכוין לגבי רענן את הדף?
אולי זה רק אצלי אבל הרבה פעמים שאני לוחץ הוא לא מרענן ורק אחרי שאני לוחץ אף 5 מתרענן