נטסטיק או ראוטר
-
@clickone אמר בנטסטיק או ראוטר:
אבל כשכתבת שהראוטר מראה לך 18, כבר חשדתי שיש לך 40, ורק בגלל המרחק שלך מהארון של בזק יש לך נסיגה.
הראוטר מראה על תשתית 18, הטכנאי הסביר לי שזה 15 במחשב, כנראה יש קצת סְפֶּר...
-
@clickone אמר בנטסטיק או ראוטר:
וחוצמזה, אם אתה ב019, נראה לי שהמחיר אותו דבר ל15 ול40, לא? או שכבר עברת את החצי שנה מבצע
לא נראה לי שאני צריך יותר, (ואני מאמין שיהיה לי בעיות תשתית ביותר מ 15), הבעיות בטלפון הם בעיקר בשעות שאני לא משתמש במחשב.
-
@WWW
אתה מתעלם לגמרי מהטסט שהצעתי לך לעשות (לא יודע למה).אבל בכל מקרה כתבת שבתוך הראוטר מוגדר שיש לך 0.95 העלאה ו 18 הורדה. בפועל יש לך פחות. מה שיכול להסביר את הבעיה בשיחות.
השייפינג ש @clickone מדבר עליו זה להבטיח רוחב פס בשביל הטלפון. ועושים את זה בצורה שמגדירים בראוטר הגבלה על הגלישה הכללית קצת פחות מהחבילה שיש לך. למשל אם יש לך 15 אז מגבילים ל 14 ככה יש 1 מגה לטלפון. אם יש לך 0.85 העלאה מגבילים ל 0.65 כדי שישאר קצת לטלפון.בכל מקרה בשבילי תעשה את הטסט שאמרתי . מעניין אותי מה יצא מזה.
-
@magicode הוא כבר כתב תגובה אחת קודמת שעיקר הבעיות הם בזמן שהוא לא משתמש באינטרנט. אולי לכן הוא לא רואה צורך לעשות את הטסט שלך.
-
@aiib
יכול להיות שלא רק הוא משתמש באינטרנט יכול להיות שיש לו סוס טוריאני שגם משתמש. -
@magicode בעז"ה אעשה את זה, זה פשוט קצת מסובך, כי הראוטר והמחשב לא בבית, אלא במשרד סמוך, וכרגע אין לי שם טלפון.
כשאני אעשה את הבדיקה, אפרסם את התוצאות בעז"ה. -
@magicode אמר בנטסטיק או ראוטר:
@aiib
יכול להיות שלא רק הוא משתמש באינטרנט יכול להיות שיש לו סוס טוריאני שגם משתמש.לא נראה לי, קניתי מזגן שלוש כח סוס, אבל זה לא במשרד בכלל
-
@magicode לזה מספיק הקלטת תעבורת אינטרנט
-
אבל בכל מקרה כתבת שבתוך הראוטר מוגדר שיש לך 0.95 העלאה ו 18 הורדה. בפועל יש לך פחות. מה שיכול להסביר את הבעיה בשיחות.
הדגשתי שאלו הנתונים על ה-DSL, והטכנאי אמר לי שזה 15, ייתכן שכבר עשו לי שייפינג על ה3 מ"ב.
-
@WWW
אתה מתעלם לגמרי מהטסט שהצעתי לך לעשות (לא יודע למה).
בכל מקרה בשבילי תעשה את הטסט שאמרתי . מעניין אותי מה יצא מזה.עשיתי כדבריך (3 העלאות כבדות למג'יקוד), ובצעתי שיחה יוצאת לנייח, וזה לא התנתק למשך יותר מ 30 דקות!
אולי זה מתנתק רק לנייד, וזה מכוון.