האם האתר טוב או לא טוב מה דעתכם
-
פשוט מאוד.
JDN נפתח בלי בדיקה על בסיס החזקה שהוא נקי.
יוטיוב נפתח רק ע"י בדיקה של כל סירטון וסירטון על בסיס החזקה שהוא מלוכלך.אם אתה חושב שהסירטון ב JDN צריך להחסם או הסירטון ביוטיוב צריך להיפתח תשלח פניה ויבדקו את דבריך.
-
@magicode
ולפי מה בודקים סרטון ביוטיוב? -
כבר כתבו כמה פעמים.
הכלל הוא כמו בעיתונים המודרנים, של הציבור החרדי, אם יש תמונה אפילו של אישה צנועה זה נפסל.
וזוהי גם חיוב ההלכה.
-
@משה-זוכמיר
לגבי ילדות קטנות? -
עד גיל שלש-לפי הבנת הבודקות-מאשרים.
עד כמה שידוע לי הסרטונים נמסרים לבדיקה כתמונות-ואז ישנם לפעמים רחוקות פיספוסים קטנים.
כמו שמעדכנים על תמונה ש'פוספסה' כך צריך לעדכן על סרטון שיצא מהגדרים והבודקות לא שמו לב.
כל מה שאני כותב הוא על דעתי בלבד.
-
@משה-זוכמיר
נראה לי באמת שזה על דעתך בלבד.
כי בפרוג לא נראה לי שהכלל הזה קיים. -
גם בפרוג.
פשוט מדובר בנשים צנועות-ולכן הפספוסים מצויים יותר וד"ל
-
@מיסטר-מ אמר בהאם האתר טוב או לא טוב מה דעתכם:
אם יהיה אפשר להבין מה ההבדל בין שתי הדוגמאות אשמח להבין
סרטון בJDN של החתונה של בעלזא http://www.jdn.co.il/gallery/846158 שרואים בסוף כמה נשים ברקע.
לעומת זאת יש קליפ של הקינדרלעך שרואים כמה ילדות קטנות יותר ברקע מטושטש וחסמו אותו בנטפרי https://www.youtube.com/embed/KkC-aLx7cAw?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent
אם יהיו אלו שיטענו שאין לדמות.
אז למה תמונות של ילדות יותר גדולות בפרוג הם פתוחים (באשכול הצלמים).אם כל הכבוד לך הפעם כתבת קצת לא לעניין..
אני לא יודע מה רואים בקליפ של הקינדרלעך שחסום (ואין לי גוי של אינטרנט) מה שבטוח זה שבקליפ של החתונה צריך להיות חסידי מובהק כדי לקלוט שמדובר בנשים ולא בתצוגת מגבות.. -
@magicode
סליחה על המיקום הלא כ"כ מתאים שלחתי היום פניה בנוגע לאתר בעייתי ומהצהריים לא קבלתי תגובה {הפניה נשלחה עם 5 נקודות כמו כל פניה על אתר שראוי לחוסמו} אשמח לדעת למה אין תגובה.. 143319 -
@אבי-23
מעניין מאוד.
אולי השערה שלי שאין כרגע תמיכה. -
9 שעות? זה לא נראה סביר מה שאני חושב שאולי החליטו שזה לא בעיה.. מה שלא נראה לי תואם את כללי נטפרי.
-
@אבי-23
הגעתי לזה דרך חבר שאני הרבה זמן מנסה להעביר לנט פרי ועד אתמול הוא לא מצא פגם בנט פרי, היום הוא בא אלי כמנצח שהנה הוא מצא את "הבעיה" בנט פרי מצא אתר שנפתח ולא בצדק -
@אבי-23
יכול להיות
השאלה האם זה אתר באמת בעייתי? -
פוסט זה נמחק! -
אם יהיה צורך להגיב על הפניה, יהיה תגובה שם.
אם יהיה הצפה של דיון על אתר כזה או אחר בפורום, זה יגרור חסימה מיידית ללא אזהרה נוספת. -
למר שואף הנכבד, בהמשך למה שכתבת שהכנסת סים של נטפרי לאייפון והצלחת, אני צריך את עזרתך, אני ניסיתי להכניס את הסים נטפרי שלי לאייפון 4, הוא זיהה את הרשת והיה קליטה אבל הוא לא נתן לי רשת, למרות שהגדרתי APN לפי מה שהכתיבו לי, אשמח להעזר בך, ואגב, יש הזדמנות לעבור לשוחח בפרטי? כיצד?
-
@יעקב-1 שלח לי פניה דרך האתר שלי www.email36.com