שליחת מייל אוטומטי עם קבצים מצורפים
-
שלום,
לצורך עסק מסוים, לצורך הדוגמה חנות רהיטים, שלא רוצה להיות זקוק לשום סוג של גישה לאינטרנט, אך חייב לשלוח דגמים וכדו' ללקוחות במייל
הצעתי לו להשתמש עם הודעות החופשה של ג'ימייל, כך שלקוח שמעוניין לקבל את הדגמים יודרך לשלוח מייל לכתובת X ויקבל חזרה מידית את הפרטים וכו'הבעיה באופציה הרגילה של הודעות החופשה בג'ימייל הם:
- אין אפשרות לקבצים מצורפים
- הוא מעוניין שכשלקוח רוצה דגמים של כיסאות נניח, הוא ישלח מייל עם המילה 'כיסאות' ויקבל חזרה רק דגמים של כיסאות וכן הלאה לפי מילות מפתח
השאלה היא האם יש שירות/תוסף לג'ימייל וכדו' שמציעים את האופציות הנ"ל, או כל רעיון אחר שעולה למישהו...
ראיתי את האתר הזה https://www.aweber.com/autoresponders.htm, אני חושב שהוא מציע את האופציות הנ"ל, אך קריאתי בשפה האנגלית אינה מהמשופרות... מי שיוכל לבדוק את הנ"ל אודה לו מאוד
תודה מראש לכל עזרה או רעיון בעניין!!
-
בינתיים אני רואה את זה
https://www.lifewire.com/how-to-send-canned-replies-automatically-in-gmail-1172080
זה פתרון לעניין מילות המפתח, אך עדיין לא לצירוף קבצים, אם כי כן לצירוף תמונות מוטמעות
אגב, מעניין ההבדל בין ג'ימייל בעברית ובאנגלית, ומה שעוד יותר מעניין זה שכשמאפשרים אופציה נסיונית בג'ימייל כשהוא במצב אנגלית זה נשאר גם אם אח"כ משנים חזרה לעברית, והאופציות האלו מופיעות גם כן בשפה עברית -
הפתרון לא חייב להיות בשיטה של הכנסת מילים בעברית לצורך קבלת דפים מתאימים של המילה
אלא כמו שעשו למשל torahpublish@gmail.com שכתיבת מייל עם מספר קוד בגוף ההודעה מחזירה אוטומטי ספרים/טפסים של ממשל/ קול הלשון וכו' וכו'
עיין בדף 0_1496812307576_index.pdf הזה יש שם אפשרות ליצירת קשר, אולי כדאי לנסות לשאול אותם, אנשים טובים. -
@shraga פעם ראיתי שגם מערכת גמ"ח במייל עשתה כמו שאתה רוצה וכמו @יהודי-פשוט אמר בצורה הזאת
אתה יכול לשאול אותם gmach.bamail@gmail.com -
@shraga יש חדש
-
פוסט זה נמחק! -
יש לי פתרון לזה. עשיתי בעבר על איזה תוכנית.
הפתרון הוא חינמי, אבל יתכן שתצטרך לשנות כתובת מייל בשביל זה. -
@shraga אני נותן שירות כזה, יש ממשק להעלאת הקבצים כשלכל קובץ מגדירים מילה מתאימה מתי זה יישלח 3137636@gmail.com
-
כמעט כל CRM ייתן כזאת אופציה
-
אשכול מלפני שנה, תפסיקו להטריד את מנוחתי
-
@shraga אתה יכול להפסיק לעקוב. לא?
-
-
@גולש-בנטפרי יש לך ניסיון עם מערכות CRM?
-
אני כותב קצת בקיצור, זה מיועד לבעלי ידע באאוטלוק, ומסתמא מי שמתמחה יותר יוכל לקצר תהליכים עוד.
א. פותחים חשבון מייל באתר אאוטלוק.
ב. מתקינים אאוטלוק על המחשב, אם זה לא מותקן.
ג. מכניסים את החשבון אאוטלוק לתוך תוכנת אאוטלוק.
ד. מכיוון שיצרתם את החשבון באתר אאוטלוק, לכן, התוכנה אאוטלוק נותנת לכם אפשרות להגדיר בה שליחת מיילים אוטומטיים.
ה. תפתח דואר חדש ותגדיר בו כל מה שאתה רוצה עם קבצים.
ו. תשמור את הדואר בשם במקום טוב, לדוגמא אפשר לשמור בשלחן העבודה.
ז. תכנס לתשובות אוטומטיות ותגדיר שם שזה ישלח את התבנית הרצויה מתוך התקיה ששמרת את התבנית.
תעזר בהוראות התוכנה.
אם תרצה יש שם שלל אפשרויות ויצירת כללים.
ח. תכנס לחשבונך באתר אאוטלוק, אולי לא מיד אלא בהזדמנות, ותראה שם מתי הכלל הזה שיצרת כבר מסונכרן.
כשהכלל הזה מסונכרן אפשר גם להסיר את תוכנת האאוטלוק מהמחשב כי זה שולח את אותה התבנית ששמרת במחשב, וזה מסונכרן בענן של אאוטלוק.
** אני כמובן לא מתחייב לתת תמיכה טכנית בהתנדבות, אבל הדבר עצמו בדוק ומנוסה בהצלחה**. -
@יהושע-ב. הדרכה מעולה! רק שנראה לי שאפשר גם בלי אימייל דרך outloock.com
-
תודיע לי אם הצלחת להעלות לשם תבנית מתקיה.
-
@יהושע-ב תודה רבה אני עשיתי כך והגדרתי בחשבון הרגיל שכל מייל יועבר גם לשם וכך חסכתי להחליף את המייל