יש מצב עתידי שטלגרם יעבוד בנטפרי?
-
@shraga הגדרת את זה נכון פייסבוק עשוי בעיקר למטרות חברתיות, וגם לעסקיות. וטלגרם גם לחברתיות.
אני לא התנסיתי בטלגרם, אבל כך זה לפי מה שאני חושב. -
@סופר
זה אותו דבר. -
@סופר אמר ביש מצב עתידי שטלגרם יעבוד בנטפרי?:
@shraga הגדרת את זה נכון פייסבוק עשוי בעיקר למטרות חברתיות, וגם לעסקיות. וטלגרם גם לחברתיות.
אני לא התנסיתי בטלגרם, אבל כך זה לפי מה שאני חושב.על סמך מה החלטת שעיקר השימוש בטלגרם הוא למטרות עסקיות, אין לי נתונים וסטטיסטיקות אבל זה נראה לי ממש לא נכון...
-
@shraga עד לפני כמה שנים זה היה תוכנה פשוטה להתכתבוית, עם השנים זה התפתח. משא"כ פייסבוק הוקם למטרות חברתיות, ועם השנים נכנסו לשם גם עסקים.
-
@shraga עד לפני כמה שנים זה היה תוכנה פשוטה להתכתבוית, עם השנים זה התפתח. משא"כ פייסבוק הוקם למטרות חברתיות, ועם השנים נכנסו לשם גם עסקים.
למאי נפק"מ מהיכן זה התחיל, גם רשת האינטרנט התחילה כדבר חיובי...
-
@shraga ענין אידאולוגי.
-
לא זה ולא זה עתידים להיפתח.
לפחות לא בטווח הנראה לעין. -
@shraga אמר ביש מצב עתידי שטלגרם יעבוד בנטפרי?:
למאי נפק"מ מהיכן זה התחיל, גם רשת האינטרנט התחילה כדבר חיובי...
מצו"ב קובץ טלגרם מהראשונים, עדיין בגרסה שהיה כשר, ללא ערוצים וללא רובוטים
אפשר להציע להנהלה בנטפרי לחסום את האפשרות שדרוג אוטומטי
ואפשר שימוש למי שטלגרם חשוב בעיניו
https://jumbomail.me/j/LgeFzhTHIUqXgXq -
@נ.-מאיר איך נטפרי תוכל לאכוף שלא יתקינו את הגירסה העדכנית?
-
כתבתי, שיחסמו את האפשרות בתוכנה לעדכן אוטומית.
-
@נ.-מאיר עדיין אפשר להביא את הקובץ ממקום אחר ולהתקין על המחשב, בדיוק כמו שאתה עלית לג'מבומייל
-
@shraga אולי להקים שרת שיתן גישה מול טלגרם ויהיה פתוח השרת ההוא.
והוא ינתב את התעבורה באמצע.טלגרם בניגוד לוואטסאפ נותנים API מלא. וזה יכול להוות פיתרון
-
@clickone
אמנם הם נותנים API אבל צריך לפתח גם שרת מתווך וגם יישום קצה , לפתח יישום קצה שישווה פונקציונלית וויזואלית לאפליקציית טלגרם אני לא חושב שזה ריאלי, אם מדובר על צאט אז יש את הנגאוטס של גוגל, -
- יכול להיות שזה ריאלי.
- הצאט של גוגל יש הרבה בצד השני שלא משתמשים בו, ובטלגרם כן.
- לעניין הקבוצות והבוטים, אני חושב שבדיוק את זה רוצים לסנן, או לפחות לשלוט על זה.....
-
@clickone
לרוב מדובר על תקשורת עם בעלי סמארטפונים
היום ברוב גרסאות האנדרואיד מגיעה האפליקציה של הנגאוטס מובנית במכשיר,
אם מוגדר חשבון ברגע שמוגדר במכשיר חשבון גוגל אז האפליקציה פועלת ומחוברת
כך שמדובר בכמה מליונים יותר בארץ -
@clickone אמר ביש מצב עתידי שטלגרם יעבוד בנטפרי?:
@shraga אולי להקים שרת שיתן גישה מול טלגרם ויהיה פתוח השרת ההוא.
קריינא דאגרתא...
-
זה יהיה דבר גדול אם יצליחו לאפשר לטלגרם לפעול בנטפרי
אפילו רק המסרים בפרטי ואולי קבוצות נבחרות
וודאי שאין לאפשר לרובוטים והערוצים ויש לאשר כל דבר לגופו כמו ביוטיובתודה לכל המסייעים
-
אני לא רואה את הצורך הגדול,
בינתיים אני מסתדר יפה בלי זה,
נכון שזה שימושי להורדת קבצים שונים ולשליחת קבצים, וקבוצות מקצועיות וכו', אבל זה לא הכרחי -
@shraga אמר ביש מצב עתידי שטלגרם יעבוד בנטפרי?:
אני לא רואה את הצורך הגדול,
בינתיים אני מסתדר יפה בלי זה,
נכון שזה שימושי להורדת קבצים שונים ולשליחת קבצים, וקבוצות מקצועיות וכו', אבל זה לא הכרחיכנראה שנטפרי הוקם בשבילך ורק מה שאתה צריך, צריכים לטפל. מעניין.
לידיעתך יש בטלגרם קבוצה של מזכירים של ת"תים ויש שם חומר רב מאוד להנהלה של ת"תים טפסים וכדו'
לעומת זה יש מאגר עם המון דברים לתלמידים מכל הכיתות עבודות ויצירות ואפי' את ש"ס שוטנשטיין
לכן לדעתי מומלץ מאוד להשקיע בכיוון הזה להגדיל תורה ולהאדירהידוע לי על תתים שלא מחוברים לנטפי בגלל הבעיהנ הנ"ל
-
@kl9921057
אני יודע מה זה טלגרם, אתה לא צריך לספר לי,
לא כתבתי שזה לא שימושי, אלא שזה לא הכרחי,
לא רק לי אלא לרוב רובם של האנשים
כל לקוחות נטפרי מצליחים להסתדר בלי טלגרם