סימון אתרים/סרטים שנבדקו ולא היה אפשרות לפתוח אותם אבל גם לא לסגור אותם
-
קרה לי כמה וכמה פעמים ששלחתי סרט או אתר לבדיקה וקיבלתי תשובה שאין בכתובת אתר פעיל או סרט פעיל ולכן אי אפשר לפתוח, כיון שפתאום יכול להופיע שם אתר או סרט לא צפוי.
הבעיה שכאשר אני נכנס לאותו סרט או אתר אני עדיין רואה את ההודעה 'שלח לבדיקה'.
מה שקורה שהגולשים שולחים את האתר או הסרט הזה שוב ושוב לבדיקה, ומבזבזים את כספם ואת זמנם של צוות נטפרי.
אני מציע לסמן אתרים כאלו כאתר ללא תוכן, ומי שרוצה לבדוק אותו בכל זאת, אולי מהבדיקה הקודמת התווסף תוכן, יוכל לשלוח.
ומי שיכנס לאתר יראה כתוב: 'בבדיקה האחרונה של האתר שהייתה בתאריך כזה וכזה, האתר לא היה פעיל ולכן האתר לא דורג, אם ברצונך לשלוח את האתר לבדיקה שוב כעת לחץ כאן'. -
@רחמים
יש לי הרגשה שזה בכוונה, בכל אופן לגבי פתיחת אתרים, כי יש אתרים שנפתחים לאחד וסגורים לאחר. -
@ww199ww
מה כוונת המכוון? -
@magicode
שכתוב אתר זה לא נבדק.
באם אני טועה אני מוחק...! -
@ww199ww אם לאחד סגור בגלל הגדרות הסינון שלו הוא לא יראה הודעה של שלח לבדיקה אלא הודעה שהאתר חסום על פי הגדרות הסינון, תנסה ותראה, חסום איזה אתר בהגדרות הסינון ונסה להכנס אליו.
-
אני מתכוין לאחד שיש לו נטפרי בסיסי ללא קהילות והוא מבקש שיפתחו לו לדוגמא משהו שצריך לו לעבודה, שלכולם זה סגור ולו פותחים את זה במיוחד, כמדומני שבמקרה כזה יהיה כתוב על כזה אתר "אתר זה עדיין לא נבדק?
-
@רחמים
בדיוק היום קבלתי מענה כזה. וחשבתי לעצמי לכשאגיע לפורום אכתוב א"ז....
אך אני רוצה להציע אולי ניתן להגדיר שאתר כזה יזוהה אוטומטית, ויקבל דף מיוחד (כעין הצעתו של @WWW כאן), כך שכלל לא יהא ניתן לשולחו לבדיקה.
(לא יודע אם זה אפשרי טכנית, אך אני מאמין שאפשר לעשות משהו כעין הרובוט שבודק את תוצאות החיפוש בגוגל).