הפעלת פרופיל לזמן מוגבל
-
בהגדרות הסינון האישיות ישנה אפשרות של 'בחר פרופיל להפעלה כעת' , מציע שתהיה אפשרות של הפעלת פרופיל ל-10 /30/60 דקות /קבוע, במקום שבכל פעם יצטרכו לכבות את הפרופיל ולהכניס סיסמא -אם קיימת.
-
@ezra זה כבר קיים !
תסתכל בקישור הזה בהמשך הדף תזמון פרופילים לשעות ו/או ימי השבוע -
הוא התכוון כנראה לסוג של טיימר שיפעיל פרופיל ספציפי לזמן מסוים ובתום הזמן זה יחזור לפרופיל הקודם
-
-
נחת אני רווה ממקומות אחרים לא מאינטרנט
מה מצאת שם? -
@יוליוס , @dLive מסביר שם בצורה מאד ברורה ובכל האשכול הזה איך עושים טיימר שיפעיל פרופיל ספציפי לזמן מסוים ובתום הזמן זה יחזור לפרופיל הקודם. עיין שם שוב ושוב ושוב.
אני עשיתי כך לפי ההסבר שלו ועובד לי מצויין בלי הקשת הסיסמה כל פעם, ברגע שנגמרת השעה שהגדרתי בפרופיל השני - אם אני עושה טעינה מחדש של הדף נכתב לי"אופסס..
נחסם לפי הרשימה השחורה המוגדרת בחשבונך."
נוסף הציטוט:
פרופיל ברירת המחדל, צריך להיות מוגדר על כל האתרים סגורים, חוץ מתגית ג'ימייל.
פרופיל 2, כל האתרים סגורים, חוץ מתגית ג'ימייל + כתובת האתר שאתה צריך (תכניס אותו בצד השמאלי, שם מכניסים כתובות בודדות. תוודא שהוא מוגדר כ"פתוח").
מכוונים את השעון שפרופיל 2 יעבוד (לדוגמא) משעה 17:30 עד שעה 18:00, בימים א', ב', ג', ד', ה', ושומרים את השינויים.
צריך לוודא שב"בחר פרופיל להפעלה כעת" יהיה מוגדר "כבוי". -
למיטב הבנתי כוונת @ezra לדבר אחר
-
-
טוב הזכיר או לא זה לא משנה השם משפחה שלו זה לא רש"י
בכל אופן יש פה רעיון לעשות טיימר להפעלה של פרוליפ לזמן מסוים ובתום הזמן זה יחזור מעצמו לפרופיל הקודם ללא צורך בתכנות מחדש והקשת סיסמא -
@יוליוס אבל למה אתה חושב שבמה שאני אמרתי לך א"א לעשות זאת ???
אני עצמי עושה זאת בהצלחה מרובה !
וזה עובד מצויין !
הפרופיל שם ברגע שאין לו הגדרות פרופילים נוספים זה יחזור לברירת מחדל -
@מעמד מה שאתה טוען [יש לומר בנחרצות] הוא פתרון אבל לא מה ש @ezra כיון אליו. ואני מצטרף לדברי @יוליוס בענין.
מה שאתה עושה זה הפעלת פרופיל מתוזמן בהגדרות שעשית מראש ופועלות באופן קבוע ומגדר מראש לכל יום ולכל שעה שמוגדר לו בהפעלת הפרופיל, ונניח קבעת שפרופיל X יפעל ביום ד' בשעה 21:00, לעולם הוא יפעל ביום ובשעה הנ"ל, אין לו בחירה של תאריך ולא של שנה.
מה ש @ezra ביקש לפי הבנתי הוא החרגה חד פעמית לפרופיל רצוי שיופעל ל10/20/60 דקות ואח"כ ינעל ויחזור לקדמותו, במצב כיום אין אופציה כזאת וצריך להחזיר את הפרופיל ידנית. -
אכן גם אני הבנתי ש @ezra ביקש משהו אחר מאשר הבין @מעמד.
אך במחשבה שני'ה (הגם שלא לזה התכוון @dLive בהודעתו שם) ניתן באמת לפתור א"ז, ע"י הכנת פרופיל רצוי והפעלתו כל פעם ע"י תזמון שעות למשך חצי שעה מעכשיו (לדוג' אם עכשיו השעה 20:07 אזי יגדירו בתזמון שהפרופיל הזה יפעל ביום ג' מ-20:07 עד 20:37) ואז לאחרי חצי שעה הפרופיל יוחזר אוטומטית לפרופיל ברירת מחדל.
אך הבעי'ה תהיה שביום ג' בשבוע הבא המשחק יחזור על עצמו. ולכן לא נותר אלא לחזור לרעיון של @ezra. -
אכן התכוונתי לדברים ש @יוליוס ו @יהודי-פשוט הבינו, ולא להגדרה קבועה.
-
@ezra אמר בהפעלת פרופיל לזמן מוגבל:
אכן התכוונתי לדברים ש @יוליוס ו @יהודי-פשוט הבינו, ולא להגדרה קבועה.
ברוך שכיונתי
נשמח אם הרעיון יתקבל.
-
טוב, מתנצל שהבנתי אחרת.