ווינדוס מובייל
-
@HP079 אין את כל התאוות ביחד
או 7 אינצ ומערכת וינדוס אבל ללא סים או אם אתה כן רוצה סים אז לך על הדרן בשילוב נטפרי ויהיה לך מערכת אנדרואיד -
איך מורידים אינטרנט לגמרי מטאבלט?
אני גם מחפשת של 10 אינץ כדי שיראה כמה שיותר כמו מחשב
ולכן גם מעדיפה עם מערכת וינדוס
מה מומלץ
(משהו טוב וחזק שלא קופא בדיוק ברגע המכריע) -
@ללי לגבי ניתוק
אאוטנט 0722-613-613 -
@דברים-בטלים אמר בווינדוס מובייל:
@HP079 אין את כל התאוות ביחד
או 7 אינצ ומערכת וינדוס אבל ללא סים או אם אתה כן רוצה סים אז לך על הדרן בשילוב נטפרי ויהיה לך מערכת אנדרואידמי אמר שאני רוצה עם סים? אני מעוניין בטאבלט ווינדוס 10 בגודל שנכנס לכיס, (7 אינצ'), ללא אינטרנט בכלל וללא סים אלא עם כרטיס מיקרו SD ובלוטוס בלבד.
-
@HP079 אז למה אתה צריך וינדוס
-
@דברים-בטלים אמר בווינדוס מובייל:
@HP079 אז למה אתה צריך וינדוס
פשוט מאד, אנדרואיד ללא חיבור לאינטרנט זה כגוף בלי נשמה, אבל בווינדוס אפשר להסתדר גם ללא אינטרנט (לדוג' לעדכן אנטוירוס ומפות וכו' דרך מחשב שמחובר ואז מעתיקים).
-
@HP079 לגבי מפות: בווינדוס אין וויז ובתוכנות אחרות אפשר להוריד עדכונים במחשב ולהעתיק לאנדרואיד
-
-
@HP079 אמר בווינדוס מובייל:
@אלי-TZA איפה מצאת את זה? כיום יש לי אנדרואיד ללא אינטרנט ובלוטוס' ואין שום אפשרות להתקין עדכונים לאנטיוירוס או מפות שלא דרך האינטרנט.
https://apkpure.com/avg-antivirus-2018-for-android-security/com.antivirus
-
-
@אלי-TZA אמר בווינדוס מובייל:
@HP079 מפות יש ל IGO PRIMO NEXTGEN גרסאות פרוצות ומפות ברחבי הרשת (גם בעברית ובאתרים שפתוחים בנטפרי) לא נראה לי שאפשר לפרסם כאן פריצות. כאן תוכל להוריד עדכוני מצלמות מהירות ורמזור.
עבדתי עם הגרסה הזאת על מכשירים חלשים מאוד ללא בעיה.אפשר לדבר איתך במייל? 8140HP@GMAIL.COM
-
@ram אמר בווינדוס מובייל:
@957
שמעתי שאתה אלוף האם תוכל להגיד בברור על דגם שמקבל סים וגם תומך ביוי פרי
תודה רמי@ram מה עשית בסוף?
אני גם רוצה אותו דבר