-
כשאני שולח פניה עד שלא עונים לי שיהיה אפשר לערוך הפניה זה יעזור גם באם אני רוצה להוסיף משהו הפניה שלי לא יידחף עד סוף הרשימה כמו שקורה עכשיו וגם שיהיה אפשר לבטל הפנייה ולקבל הנקודות בחזרה
-
@Chocolate נקודות חזרה לא נראה לי הגיוני
כי התשובה שאתה מקבל מהם זה אחרי שכבר סיימו לעבוד עליה ורק בסוף אתה מקבל תשובה
מה שאומר שיתכן ואתה מבטל את הפניה אחרי שכבר התחילו לעבוד על הפניה שלך וזה שלא קיבלת תשובה כי עדיין לא סיימו.
לגבי עריכה אני כן בצד שלך - אך מי יבטיח שלא ידחפו לשם עוד תוספות של אתרים שלא היו קודם, ונמצא שאתה עוקף בתור את מי ששלך לפניך. -
@יהודי-פשוט אמר בפניות:
כי התשובה שאתה מקבל מהם זה אחרי שכבר סיימו לעבוד עליה ורק בסוף אתה מקבל תשובה
רוב הפניות לדעתי הם דברים פשוטים שלוקח לעבוד עליהם לא יותר מחצי דקה וגם אנשים לא הולכים לבטל כל פניה שנייה אז אני לא חושב שחייבים לחשוש על המקרים שאנשים כבר יבטלו איזשהו פניה מורכבת שכבר התחילו לעבוד עליהם
@יהודי-פשוט אמר בפניות:
אך מי יבטיח שלא ידחפו לשם עוד תוספות של אתרים שלא היו קודם, ונמצא שאתה עוקף בתור את מי ששלך לפניך.
לא הבנתי אתה אף פעם לא יכולת להוסיף עוד אתרים אז מה ישתנה?
-
@Chocolate אמר בפניות:
@יהודי-פשוט אמר בפניות:
לא הבנתי אתה אף פעם לא יכולת להוסיף עוד אתרים אז מה ישתנה?
כיום אתה יכול להוסיף אתרים לפניה שלך אבל אז אתה נדחק לסוף התור, אבל אתה רוצה לשמור על התור
-
@יהודי-פשוט אמר בפניות:
כיום אתה יכול להוסיף אתרים לפניה שלך אבל אז אתה נדחק לסוף התור, אבל אתה רוצה לשמור על התור
יענו לך שתפתח פניה חדשה (מכיון שאתה רוכב על הנקודה הא')
-
@Chocolate
נראה לי שזה שתי בקשות שונות (אם כי מאותה משפחה...), ולכן אולי כדאי שתחלק א"ז לשני פוסטים בנושאים נפרדים.