הwifree חוסם אותי?!!??
-
@aiib
האם האינטרנט הוא במקרה של אתרוג ?אגב, לבודק בעיות נפוצות תוכל לגשת ע"י הקישור הישיר (ולא עם הקיצור דרך), ואז זה אמור לעבוד.
http://netfree.link/start#/auto-check-problems -
-
@מן-המודיעין רשת פתוחה ולכן אני משתמש בוויפרי ובvpn הבעיה שעד היום הכל עבד לאחרונה אני לא תמיד מצליח להתחבר.
-
@ליכט האינטרנט לא של אתרוג.
אני מצליח להגיע לאתר האישי כך ששם יש בודק בעיות אבל הוא לא עובד גם. -
@shraga לא הרשת לא מסוננת [לצערי] ומדי פעם אני כן מצליח להתחבר אבל אורך זמן ועצבים... עד לפני כמה ימים לא הייתה שום בעיה ושום דבר לא השתנה ברשת.
-
@aiib תנסה להתקין מחדש את wifree, אתה מתחבר עם wifi?
-
@shraga אני מתחבר עם wifi נראה לי ב99 אחוז שעשיתי התקנה מחדש בכל אופן אתקין שוב ואעדכן אם זה ממשיך.
-
התיאור של הבעיה אצלך לא ברור לי, כי מה שאתה מתאר כך צריך להיות, שהרשת תהיה חסומה לפני שאתה מתחבר לאניואר,
כנראה אני מבין שיש לך בעיה בשלב השני שאתה לא מצליח להתחבר לאניואר,
אז נתמקד בזה, אתה מקבל איזה הודעת שגיאה שהוא לא מצליח להתחבר או שהוא כן מצליח להתחבר רק עדיין הוויפרי לא נותן לך לגלוש, -
@מן-המודיעין נראה לי שמה שאתה אומר שיש לי בעיה להתחבר לאניוור לא כ"כ נכון.
בגלל שמופיע לי על חיבור האינטרנט -ללא אינטרנט שזה לא קשור לאניוור. -
אז הבעיה היא שאחרי שאתה מחובר לאניוואר הוויפרי לא נותן לך לגלוש או שיש בעיה אחרת?
-
@מן-המודיעין זה נכון שאני לא מצליח להתחבר לאניוור אבל לא בגלל בעיה בו אלא בגלל שאין לי אינטרנט ולכן הוא לא מצליח להתחבר. אבל באמת יש לי אינטרנט כי כמו שכתבתי אני כן מצליח להתחבר לאתר של נטפרי לכן נראה לי שהוופרי עושה בעיות
-
הוויפרי לא עושה לך בעיות, כי כך זה אמור להיות שהיא אפשר להתחבר לשום מקום חוץ מלאתר של נטפרי,
-
@aiib
זה שכתוב אין אינטרנט לא אומר כלום
זה קורה אצלי המון כשיש חסימה של וויפרי
כך שמסתבר שהוויפרי חוסם וה VPN הוא הבעיה
תפנה לתמיכה -
@aiib מה המספר שגיאה?
בPBK כמובן -
@clickone השגיאה היא 619
מה שמעניין שלפעמים אני מצליח להתחבר עם האניוור ולא עם הpbk שלכאורה זה אמור להיות הפוך שהpbk יותר אמין להתחברות.
אגב שמתי לב שזה קורה בעיקר כשאני רחוק מהראוטר אמנם פעם זה לא היווה בעיה ועכשיו משום מה כן. -
@aiib תעשה הפעלה מחדש למחשב, ותכתוב אם הצלחת להתחבר אחרי זה.
זה מעניין, כי כאילו הפורט של הVPN תפוס אצלך. -
@clickone עשיתי כבר כמה הפעלות מחדש וכן איפוס רשת.
ללא התקדמות. -
@clickone יכול להיות שיש לי איזה כפל חיבור? כלומר קובץ החיוג מנסה להתחבר והמחשב עצמו מנסה להתחבר ובנוסף נכנס גם אניוור לסיפור.
יש סיכוי?!?? -
@aiib אולי יש לך
http://softwares.center/autovpnconnect/ -
@aiib אני לא יודע אם המקרים שלנו דומים, אבל אני סובל תקופה ארוכה מהתופעה הזו , ו@magicode כתב לי שכנראה זה בעיה באיכות הרשת האלחוטית שגורם לבעיות בחיבור.
למרות שהאתר של נטפרי עובד מצויין וגם ללא סינון הכל עובד מצויין אבל הVPN לטענתו רגיש יותר לאיכות רשת ולכן זה לא מתחבר או מתנתק.
מה שלי עוזר לפעמים זה קובץ חיבור מיוחד בשם OPEN VPN שיצר עבורי אחד מהתומכים הבכירים...
בהצלחה
אגב, כבר כתבת על זה פעם לא?