הwifree חוסם אותי?!!??
-
@clickone השגיאה היא 619
מה שמעניין שלפעמים אני מצליח להתחבר עם האניוור ולא עם הpbk שלכאורה זה אמור להיות הפוך שהpbk יותר אמין להתחברות.
אגב שמתי לב שזה קורה בעיקר כשאני רחוק מהראוטר אמנם פעם זה לא היווה בעיה ועכשיו משום מה כן. -
@aiib תעשה הפעלה מחדש למחשב, ותכתוב אם הצלחת להתחבר אחרי זה.
זה מעניין, כי כאילו הפורט של הVPN תפוס אצלך. -
@clickone עשיתי כבר כמה הפעלות מחדש וכן איפוס רשת.
ללא התקדמות. -
@clickone יכול להיות שיש לי איזה כפל חיבור? כלומר קובץ החיוג מנסה להתחבר והמחשב עצמו מנסה להתחבר ובנוסף נכנס גם אניוור לסיפור.
יש סיכוי?!?? -
@aiib אולי יש לך
http://softwares.center/autovpnconnect/ -
@aiib אני לא יודע אם המקרים שלנו דומים, אבל אני סובל תקופה ארוכה מהתופעה הזו , ו@magicode כתב לי שכנראה זה בעיה באיכות הרשת האלחוטית שגורם לבעיות בחיבור.
למרות שהאתר של נטפרי עובד מצויין וגם ללא סינון הכל עובד מצויין אבל הVPN לטענתו רגיש יותר לאיכות רשת ולכן זה לא מתחבר או מתנתק.
מה שלי עוזר לפעמים זה קובץ חיבור מיוחד בשם OPEN VPN שיצר עבורי אחד מהתומכים הבכירים...
בהצלחה
אגב, כבר כתבת על זה פעם לא? -
-
@clickone יש לי, וכמו שאתה חושב וכבר כתבת בעבר שייתכן שכשהמחשב מנסה לחייג פעמיים זה תוקע.
אבל הסרתי את ההתקנה ועדיין הבעיה נמשכת קוד שגיאה 619!!! -
@יוליוס מה זה הקובץ הזה? הוא אישי? ניתן להעברה? ומה זה אומר לפעמים עוזר?
כתבתי בעבר רק זאת הייתה בעיה אחרת ובמחשב אחר
תודה -
@smk148 זאת בדיוק הבעיה, עד היום השתמשתי כמו שאתה אומר ופתאום כל אלו לא עובדים אלא דווקא האניוור.
-
@clickone יש לך איך לעזור לי?
תודה רבה מראש!!! -
גם לך יש לפעמים הודעה כזו?
-
@יוליוס תעלה למג'יקוד אם אתה רוצה שיראו את התמונה, כי הבדיקת תמונות כעת לוקחת 47 דקות.
כלומר אפשר ללכת לאכול ארוחת ערב, לשתות כוס קפה ולחזור ואולי אז זה יפתח. -
@יוליוס אני לא רואה את התמונה
מה זה הopen vpn שדיברת עליו? [כמובן רק אם מותר לדעת...] -
-
אני לא יודע איך מתקינים את הopen vpn במחשב אחר.
אני מניח שאם @clickone היה חושב שזה יכול להיות פתרון עבורך הוא היה כבר מציע את זה -
-
@clickone זאת אומרת שפתרון זה לא יעיל עבורי?
אגב מה זאת שגיאה 720? [היא מופיע לי כשאני מנסה להתחבר עם קובץ pbk על גבי רשת נטפרי]
בקיצור, יש מה לעשות עם שגיאה 619?!
תודה רבה
יש לי 2 מחשבים אחד ב019 ואחד אניוור -
@aiib איזה ראוטר יש לך?
לפעמים זה חסימת פורט בראוטר.
ולמה קרה רק לאחרונה? לפעמים ובפרט אם זה ראוטר של קו טלפון אינטרנטי הוא יכול לקבל עדכון מהחברה ובעדכון זה כולל חסימת הפורט.אם הבעיה נפתרה לך, נא עדכן כאן לטובת הציבור.
-
@יוליוס אמר בהwifree חוסם אותי?!!??:
גם לך יש לפעמים הודעה כזו?
אם זהו הבעיה אצלו, לכאורה הוא לא היה אמור להצליח להגיע לאתר של נטפרי.