קידום פניות המשך לראש התור
-
@מעמד אני תומך בכל דרך שתעזור לנושא. אבל איך בדיוק זה יוכלו לומר המנהלים כי זה הרבה תלוי איך עובדת מערכת הפניות שאת זה אני לא יודע.
-
צריך לעבד את מה ש @נטפריס כתב בעבר פה בפרום. להסביר לאנשים איך שולחים פניה עם כמה שיותר מידע כדי שיהיה לנו קל לטפל.
מי ששולח עם קצת פרטים. ואנחנו צרכים לכתוב לו נא לצרף קישור לאתר המדובר. כמובן שבעיה שלו שהפניה מתעכבת בטיפול שלה. -
@magicode נכון, אבל פעמים רבות הבעיה היא לא בגלל שליחה לא נכונה של הפניה אלא הפניה נעשתה כהוגן ורק המתכנת לא מצליח לפתור אותה אלא מנסה מכמה כיוונים וכל פעם צריך לחכות.
דוגמאות: פניה מס' #144663
פניה מס' 127347
ואלו רק דוגמאות. יש עוד. -
@aiib
כל הפניות שמחכות לי זה פניות כבדות וקשות.
בדרך כלל זה לוקח המון זמן לטפל בכל פניה. וזה מאוד מתיש. לכן זה לוקח זמן. -
-
@magicode לא ידעתי שזכיתי שזה יחכה לך....
אבל עדיין אני מתעקש, שים לב שהפנו את זה אליך רק בסוף אחרי הלוך ושוב של זמן ארוך מאד ועל זה אני מדבר. לא באתי בטענות אליך למה אתה לא פותר את הבעיות שמחכות לפתחך אלא לתהליך שבמקום שבאותו יום יפתרו את הבעיה או ידעו שצריך להעביר אליך זה אורך שבוע ורק אז זה נפתר או מעובר אליך. -
@נטפריס אמר בדחוף חשוב נחוץ "וקריטי":
סליחה מכל השואלים על היעדרותי.
הפניות מסודרות לפי מס' הנקודות ואחרי זה לפי תאריך התגובה האחרונה. ולכן תגובה נסופת באותה הפניה מציבה אותה נמוך משהייתה אבל עדיין בקבוצת הנקודות לה היא שייכת.
הסיבה למה ש@איצ2 כתב, שמענה לפניה אחרי הטיפול הראשוני אורך זמן רב יותר זה לא בגלל שהפניה איבדה את הניקוד שלה, אלא א. זו פניה עם תהליך - מה שמרתיע טיפה ב. בהווה שאלה פניות טיפה יותר מורכבות. ג. או שהזדמן ובדיוק אז היה פחות כח אדם או עומס פניות בעלות אותו הניקוד.אני חושב שמה שישפר בהרבה את הסחבת שלעיתים יש במערכת הפניות, זה העניין הזה, אני לא רואה שום צד הגיוני לכך שהפניות מדורגות לפי הפניה האחרונה (אולי יש צד תכנותי...)
-
@shraga לא כ"כ הבנתי האם הלנו או לצרינו אתה...
בעד הרעיון שהעלתי או לא? -
אני חוזר על מה שכתבתי כאן
לגבי פניות שדורשות מתכנת בכיר אולי כדאי פשוט לענות ללקוח בצורה פשוטה כרגע המערכת שלנו לא תומכת באפשרות הנ"ל , אם הנכם מעונינים נוכל להכניס את הפניה לתור של בקשות לפיתוח / תמיכה מיוחדת , לידיעתכם הטיפול בפניות מסוג זה עלול לקחת זמן רב ולעיתים אף מספר חודשים. ופה להכניס משהו שנראה לי ש @magicode לא כ"כ אוהב אבל אין ברירה חייבים את האפשרות הזו , ניתן להעלות את דירוג הטיפול בפניות מסוג זה ע"י תרומה חד פעמית לנטפרי, פנייתכם תדורג לאחר התרומה מחדש באופן יחסי במערכת,
בנוגע לאופן כתיבת הפניות
אולי מישהו מרים את הכפפה וכותב בצורה ברורה באתר המדריכים נטפרינדס עמוד "איך כותבים פניה" שם יוסבר בצורה ברורה איך כותבים פניה , כיצד מתארים בעיה בשפה ברורה ונוחה שתובן גם לכאלו שאינם בקיאים במחשבים וכדו', קישור לעמוד הזה יוצב במערכת הפניות באיזור האישי, אולי יעזור משהו,..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@aiib אמר בקידום פניות המשך לראש התור:
@shraga לא כ"כ הבנתי האם הלנו או לצרינו אתה...
בעד הרעיון שהעלתי או לא?בעד, בוריאציה אחרת, כתבתי שחלק נכבד מהסחבת נובעת לדעתי מהבעיה הזו של הדירוג המוטעה
-
@957 לגבי פניות כאלו אתה צודק אבל יש פניות שלא מצריכות מתכנת בכיר אלא 'צומי' בכיר ואז הכל נפתר בקלות ובמהירות.
-
@shraga אבל הרבה פעמים אין לו כל קשר לדירוג אלא סתם כמו שכתבתי תעשה ככה תבדוק ככה וכו' וכו'.
אם צריך לשפר עוד משהו בכבוד- פתח נושא חדש -
@shraga אבל הרבה פעמים אין לו כל קשר לדירוג אלא סתם כמו שכתבתי תעשה ככה תבדוק ככה וכו' וכו'.
אם צריך לשפר עוד משהו בכבוד- פתח נושא חדשזה חייבים לעשות, רק כך אפשר לעלות על הבעיה, תנסה ככה ואם לא עוזר תנסה ככה ואם גם זה לא עוזר זה עובר לטיפול מקצועי יותר
-
@shraga אבל הרבה פעמים כל הפעלות אלו הם לא קדם העברה לטיפול מקצועי אלא טיפול מכיוונים שונים שבסוף מצליח או פתיחת חסימה שלא תמיד רואים את החסימה הבאה ולכן צריך כל פעם לעשות הקלטה נוספת ולחכות עוד יום.
-
@magicode אמר בקידום פניות המשך לראש התור:
צריך לעבד את מה ש @נטפריס כתב בעבר פה בפרום
אולי כדאי לכתוב כמה מילים לגבי זאת באזור אישי במקום שכותבים פניות.
גם יעזור אם יש לינק באותו מקום להקלטות וכו' לעורר אנשים על נחיצות דבר זה. -
הבעיה מתחילה בבעיות המצריכות המשך טיפול [מכירים את זה?: תעשה עכשיו הקלטה ותשלח, תנסה הפעלה מחדש, תפעיל את הקובץ הזה וכו' וכו'] במקרה כזה העסק נהיה ממש מטריד כי במקום המתנה של יום [לדוגמא] זה נהיה המתנה של יותר משבוע [כי בין כל התקדמות בנושא מחכים עוד היום וכמו שכתוב בסוגריים הקודמות]
חוץ מזמן ההמתנה מה שקורה בהרבה מהמקרים שהמתכנת שטיפל כבר לא זוכר במה מדובר וצריך להתחיל את הכל מחדש ובמידה והמענה יהיה יותר זריז יהיה לו יותר קל לטפל.
לכן הצעתי שפנייה שטופלה כבר ונצרכת להמשך טיפול אוטומטי תתקדם לראש התור.היו לי כבר כמה וכמה פניות שהצריכו המשך טיפל, והם לא היו פניות מורכבות, וטיפלו לי בזה כמו צ'אט!
(האמת שלאחרונה היה לי פנייה אחת שכן הייתי צריך לחכות יום אחרי שצרפתי הקלטה, אבל בד"כ זה לא כך).
כנראה שהבעיה מתחילה בפניות מסובכות. -
@WWW גם לי היו כאלו מקרים אבל בדר"כ זה לא קורה אולי במקרים חריגים שאין עומס וכדו'
כל עוד שהשיטה לא תשתנה אין סיבה שגם המציאות תשתנה -
@WWW מנין לך שהפניות לא היו מורכבות?
בשביל הסקרנות, כתוב כאן את מספרי הפניות ונבדוק. -
@MacroShadow מסתבר שהתכוונת להפנות את השאלה אלי ולא אל @WWW כי הוא אמר שטיפלו לו מהר ואני ההוא שהתלונן.
הבאתי בתחילת הפוסט מספרי פניה שבאחד מהם לפחות אתה נוכח לטובתך אני מצרף זאת שוב
דוגמאות: פניה מס' #144663
פניה מס' 127347
ואלו רק דוגמאות. יש עוד. -
משתמשים לא יכולים לדעת את מורכבות הפניה ,
לעיתים יש פניות שנראות למשתמש דבר של מה בכך , אך דא עקא שזה דורש עבודה מרובה ומקצועית, ולפעמים אפילו נטפרי משקיעה אנרגיות מוגזמות בשביל לפתור בעיה שהלקוח כמעט שכח שהוא ביקש אותה או שהוא שלח כי למה לא...
אני חושב כפי שכתבתי מס פעמים שכאשר יש פניה שמצריכה טיפול מורכב ויש ספק לגבי הנחיצות שלה (כוונתי למעט אם בנדאם כותב שזה העבודה שלו וכו ) וכאשר פניה מקבלת תגית טיפול מקצועי / בעיה סבוכה תתווסף תגובה במערכת הפניות המיידעת את הלקוח בדבר המורכבות של הפניה והמשתמש יבחר האם להמשיך בכל זאת את הטיפול בפניה או לחלופין לחדול , (לפעמים מדובר בדברים שכלל לא חשובים למשתמש אך הוא נתקל בחסימה ושלח פניה ),צורת הפעולה הזאת תפנה משאבים אמיתיים למקומות הנכונים לטובת כולם,
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן