מרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...
-
@יוניבני אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
תודה רבה!
@GolanArt בעבר העלת וידאו על סינון התמונות,
אני חושב שמאד ידגים, סרט תדמית (אולי יש אותו בשביל תורמים?), שמראה מה קורה מאוחרי הקלעים,
איך הבודק היהודי רואה את זה, אפילו איך דף התמונות שנבדקות אצל הגוי איך נראה.מדיה יותר משכנע, אפילו כשהדברים ברורים.
כמובן! שיש דברים יותר חשובים (כמו הפניה שלי.. שנענתה בדקות..) אבל במידה וזה קיים לצורך תורמים, אנא שתפו גם אותנו בזה.
טוב שאתה מעלה את זה, כי אני הולך כבר עם תסריט כזה בראש, אבל כל מצגת זה מערך, זה תכנון, וזה המון עבודה!
נכון שאת המצגת האחרונה יכולתי לסכם בצילום מסך ודיבור ברקע, אבל לי חשוב שהכל יהיה אסתטי ומושך בנטפרי, כדי לספק חוויית משתמש נעימה, וזה ים של עבודה... -
@GolanArt לפחות תעדכן את הכרטסת.
-
@GolanArt זה טוב שיש כאלו הבהרות !
כי פעם דברתי אם חברים שיודעים שיש לי מייל ואמרתי להם שאני בנטפרי וזה עמותה ללא כוונת רווח,
הם אמרו לי: בטח בטח, אין להם כוונת רווח, יש להם רווח בלי כוונה.
ואתה רואה שעוד חושבים כך והם בנטפרי, אז היה צריך להבהיר זאת וטוב שהבהרת. -
@מעמד אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@GolanArt זה טוב שיש כאלו הבהרות !
כי פעם דברתי אם חברים שיודעים שיש לי מייל ואמרתי להם שאני בנטפרי וזה עמותה ללא כוונת רווח,
הם אמרו לי: בטח בטח, אין להם כוונת רווח, יש להם רווח בלי כוונה.
ואתה רואה שעוד חושבים כך והם בנטפרי, אז היה צריך להבהיר זאת וטוב שהבהרת.וזה עוד על קצה המזלג, עוד לא דיברתי על המון המון פעילות ופגישות וכ' וכ'...
-
-
@GolanArt
חשבתי שכתגובת נגד על כל התלונות, דיבורים, ודמיונות מצד כל מיני אנשים שלדעתי הם בטלים ברב מוחלט
ראוי לתת לכל עובדי נטפרי המסורים את מה שבאמת אנשים חושבים עליהם במרחבי הרשת.
וזה רק ההתחלה... -
בס"ד
הזדעזתי לקרוא את סוגי הפניות שאתם מקבלים, אתם עושים עבודת קודש ממש ומטפלים במסירות בכל פנייה במהירות האפשרית, מנסיון, ואינני מבין כיצד יש כאלו אנשים בכלל בנטפרי. חזקו ואמצו ואל תבהלו משום פנייה כזו אבל למען כבודכם וכבוד אלפי המשתמשים תבהירו לפונה שיקבל שירות כשיעביר את פנייתו בצורה מכובדת וראויה.
ברוך שמסר עולמו לשומרים! -
צר לי לומר לך ר' @GolanArt אבל אתה וחבריך אשמים ב100% במצב!
אני כבר מחכה לתגובות נזעמות אז אני יסביר לפני שיסקלו אותי.
כמובן אקדים בתחילת דברי ששום סיבה לא יכולה להצדיק כזה סגנון דיבור והתנהגות!
בכל אופן אתם אשמים אתם זאת אומרת אתה וכל מנהלי ומפתחי נטפרי, פשוט אתם לא יכולים ליצור יצירה שלא מהעולם הזה עם כל הטכנולוגיות המתקדמות ביותר ועם הכשרות הכי טובה ומרכז הפניות הכי הכי בקיצור אפשר להתחיל לספר ולא לגמור. אבל כשאנשים שומעים על כזה דבר אין להם מושג וגם אם יש להם מושג הם לא תמיד מאמינים שכל הפרויקט המטורף הזה הוא סה"כ עמותה ללא מטרות רווח ועובדיה הרבה מהם מתנדבים לש"ש, אלא שכל לקוח בטוח שמדובר כאן בחברה הכי מתקדמת שמצאה לנכון מבחינה כלכלית לעשות את המחיר הכי זול בשוק למוצר הכי טוב בשוק וא"כ אין כל סיבה שנטפרי לא יעבדו אצלי וממילא הם חייבים לי הכל וממילא אם הם לא עומדים בציפיות מגיע להם צעקות נאצות וקללות.
בקיצור הבנתם מי אשם?!?!?!?
למי שלא הבין אני מוכן להסביר.... -
@aiib לפי דבריך אולי באמת שנטפרי תתחיל לקחת מחיר לפי היכולות שלה ?
-
@מעמד אני מסכים איתך לחלוטין לטובת לקוחות נטפרי ולטובת כלל ישראל שיהיה לו יותר טוב להצטרף כך מומלץ ביותר שנטפרי יעברו למתכונת גדולה יותר- דהיינו יותר כסף = יותר פיתוחים יותר בדיקות וכו' וכו' וממילא יותר לקוחות!!!
-
@aiib אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@מעמד אני מסכים איתך לחלוטין לטובת לקוחות נטפרי ולטובת כלל ישראל שיהיה לו יותר טוב להצטרף כך מומלץ ביותר שנטפרי יעברו למתכונת גדולה יותר- דהיינו יותר כסף = יותר פיתוחים יותר בדיקות וכו' וכו' וממילא יותר לקוחות!!!
לא מסכים. אני לא יכול להיות דובר של עובדי ומנהלי נטפרי, אבל אם חלילה לקוח אחד לא יצטרף בגלל מחיר גבוה, דמו ודם זרעיותיו בראשנו. הדבר ברור שהשטן נלחם ועובד כל היום בכדי להרפות את ידיהם של הצדיקים הנפלאים שהרימו את הפרוייקט המופלא הזה, אבל עליהם לדעת שכל ביטוי של עזות וכל עלבון או דברים חמורים יותר זה זכות עצומה ונוראה לעוה"ב. הייתי מציע להם לגבות את כל הנאצות והקללות בדיסק אונקי ולבקש שיטמינו אצלם אחר מאה ועשרים....
-
בנטפרי שואפים להקטין את המחיר ככל שאפשר, מוכנים לקבל על הראש, לא מתרגשים, כי יש
מטרה אחת ויחידה - לגרום לאנשים להתרחק מאינטרנט פרוץ או מאינטרנט כאילו מסונן....
אני מחכה ליום ש 4/7 וחבריו יתעוררו ויחקו אותנו, אנחנו כאן כדי להיות מודל לחיקוי.
מי שחושב שנטפרי זה עסקי, זה רק בגלל שאין לו שמץ של מושג בעסקים, למה לבזבז על זה את הזמן?
ותתפלאו חברים, יש הרבה אנשים שעוברים לנטפרי בגלל המחיר, וכי לא הייתם מוכנים לתת לילד
סוכריה תמורת קריאת תהילים או תפילה יפה??לכן חשוב שתדעו, שגם הסכום שנגבה, הוא ע"מ שנוכל להמשיך הלאה ולפתח עוד ועוד ולהחזיק
את המערכת והוא מינימלי מאד... תארו לכם שמחר אתם צריכים לחזור לסינונים הישנים, מסוגלים??
יש סיוט גדול מזה?? -
@aiib והפיתרון לכך הוא מה שכבר הוצע כאן כמה פעמים לעשות שתי מסלולים, אחד מסלול פשוט במחיר זול בכדי לכל מאן דבעי להצטרף, ובכך להציל עוד אנשים מגזירת האינטרנט. וזאת למודעי שהשירות של נטפרי טוב יותר מהשירות בהרבה מקומות שמשלמים שם טבין ותקילין.
מסלול שני יהיה למי שאכן מוכן לשלם יותר עבור שירות טוב יותר, ישלם מחיר יקר. -
אני חושב שבמקום לדבר, מי שרוצה שיעשה מעשה
http://netfree.link/#donate -
@shraga נראה לך שאם נעשה שם מעשה, זה אכן יזרז את הטיפול בפניות ?
-
@GolanArt אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
תארו לכם שמחר אתם צריכים לחזור לסינונים הישנים, מסוגלים??
יש סיוט גדול מזה??אתה לא יודע לאיזה דפיקות לב גרמת לי רק לדמיין את זה !!!
-
@סופר אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
נראה לך שאם נעשה שם מעשה, זה אכן יזרז את הטיפול בפניות ?
אם יראו את התוצאות, ויתחיל להיכנס לשם כסף וודאי שיהיו תוצאות, אבל מהנסיון אנשים מעדיפים לשמור את הכסף בכיס בדרך כלל...
-
@shraga אם כבר מדברים על מרכז הפניות, אתה באמצע טיפול איתי
151976 פניה מס': -
@aiib
לא פנית אליי במייל
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@aiib אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@shraga אם כבר מדברים על מרכז הפניות, אתה באמצע טיפול איתי
151976 פניה מס':פעלת נכון, אין לי מה לומר, אולי ל @clickone יש פתרון בשבילך