נטפרימיום
-
הוזכר גם כאן
http://forum.netfree.link/topic/2175/נטפרי-פרימיוםאני לא רוצה להכנס לנושא של קדימות בתור למשתמש נטפרימיום (למרות שיש לי איזשהו התחלה של פתרון לזה), כי נושא זה הועלה בעבר ונדחה לע"ע.
-
@יוליוס בימות המשיח יש פלטפורמה שבה ניתן לבקש הצעות פיתוח והמנהלים נותנים מחיר עלות או אז מתאגדים כמה שצריכים את זה וימות המשיח מפתחים זאת מכאן ואילך הפיתוח פתוח לכלל המשתמשים.
אם לקבל את הצעתך לדעתי זה בצורה הזאת, למי שחשוב פיתוח מסויים [או סתם למישהו שרוצה לתרום ספציפית למשהו] יפרסם והמנהלים יתנו מחיר וכל מי שגם חשוב לו הפיתוח יצטרף ואחרי הפיתוח כלל המשתמשים יוכלו להנות. -
@aiib
ימות המשיח רואים כסף מול העיניים!!! -
@ww199ww אני לא רוצה להכנס לכאלו פינות אבל בכל אופן מה שתגיד לא יסתור לרעיון עצמו ואם נטפרי עושים את זה רק במחיר עלות ללא רווח אז עוד יותר טוב אבל הרעיון נכון ועובד
-
@aiib
אני רוצה להגיד שימות המשיח רואים כסף מול העינים כאמור ואין בזה כל פסול כי ככה זה ביזנעס.
אבל כפי האוירה שהנהלת נטפרי משדרת, שלא הכסף פה הוא המשחק שלהם ומה שמעניין אותם זה נפשות!
כעת אם יהיו פה כאלה מכרזים מה יגידו אנשים מבחוץ... אהה הם רוצים כסף... לא מעניין אותם הסינון.
ואני חושב שכל דבר שיעלה כסף יותר מהרגיל יגידו אנשים הם רוציםכסף -
@ww199ww מה לעשות ?
אי אפשר לבקש מהסינון ' תעשה שיפורים בחינם' ! -
@מעמד
אני לא יודע...
אבל צורת מכרז נראת לי פחות מכבדת.
אפשר אולי מאחורי הקלעים...
אני מסכים שאנשים פה מסכימים לתרום בשביל הנושאים החשובים להם -
@ww199ww אני לא מדבר על מכרזים אלא על עסקאות!!
-
אני חושב שהאנשים שעומדים מאחורי נטפרי, הם אנשים שעושים זאת כשליחות, ורק הדבר הזה יכול לקחת אדם עסוק בתחומו הוא, ולתרום מזמנו ויכולותיו למערכת הנפלאה הזה, אין ערך ושווי לדבר הזה, כי מעבר לכך שזאת עבודה עם שעות יש פה משהו הרבה מעבר לזה.
לבוא לאדם כזה ולומר לו, אני ייתן לך סכום כסף מסויים לפיתוח לפי שעות וכדו' בשבילי, יתכן ואני טועה אבל נראה לי שזה מאבד המון מהחשק והרצון לעשות את זה.
מה שכן הבנתי עד היום, שאם יש אדם שמעלה רעיון מועיל לטובת הכלל ומוכן לממן את זה, זה יתקבל בזרועות פתוחות, כי חוזרת פה תחושת השליחות.
-
נטפרי צריכה כסף. נקודה.
כמעט בכל תוכנה שמחולקת חינם יש אפשרות לקבל שירותים מיוחדים ולשלם עליהם כסף. אז למה שפה זה לא יהיה? אתה רוצה סינון מעולה עם שירות בסיסי שלם 15 ש"ח. אתה רוצה שיפורים מיוחדים, וכלים שאין בשום חברה אחרת? תוסיף כמה שקלים ותהנה.
לא חושב שיהיה למתכנת בעיה שגובים כסף על ההתנדבות שלו, בסופו של דבר הכסף זה אמצעי שיאפשר לנטפרי לשרוד, ואם דרך זה יכנס עוד כמה גרושים, למה לא?