הודעות פרטיות
-
@dLive אמר בהודעות פרטיות:
אגב, מישהו אחר כבר כתב את האופציה הזו כבר לפני הרבה זמן. כמה חודשים לפני שהצטרפת...
צר לי.שיהיה לו לבריאות, לא התכוונתי להמציא בעצמי משהו חדש וכל הזכויות לא שמורות
-
@dLive אני לא מבין לאן אתם חותרים לאיפה אתם רוצים להגיע
מי מתגאה ומי משתפל
לא הבנתי אשמח להבין מה בידיוק התועלת של השיחה סתם ביזבוז זמן תתגאו עם דברים יותר חשובים -
@מיציבושי לא תצליח לגרור אותי, אבל אם אתה רוצה נקודה כך, שיהיה לך לבריאות
ויש לקוות שאתה לא תעלה על זה.... -
@יהודי-פשוט ובכן זה לא נקרא הודעה פרטית...
רוצים כאן הודעות פרטיות מובנות בפורום -
@יהודי-פשוט אמר בהודעות פרטיות:
@מיציבושי לא תצליח לגרור אותי, -אוהוה איך שגררתי אותך :)- אבל אם אתה רוצה נקודה כך, שיהיה לך לבריאות אמן
ויש לקוות שאתה לא תעלה על זה....נו נו אם זה הסיפוקים שלך אז תהנה בכל אופן זה לא מתאים לגיל שכתוב בפרופיל שלך
(אני רוצה שיהיה לך הרבה צפיות בפרופיל כרגע 262) -
חברים יקרים
יש מי שמנסה לעשות דמגוגיה, ומכניס [ואחר כך מוחק וחוזר חלילה] במקלדתו דברים שלא נאמרו בתוך ציטוט של אחרים
שימו לב ותתייחסו בהתאם
וכל הפוסל במומו פוסל -
אפרופו חכמה שדובר בה לעיל - "סייג לחכמה..."
-
חברים, אני ממש מבקש, תשמרו בבקשה על הכבוד אחד של השני, זה
לא פחות חשוב מאינטרנט מסונן, בבקשה, אין לי כח להתעסק עם גנון
ולהתחיל למחוק תגובות... -
@clickone אמר בהודעות פרטיות:
מה נותן המעקב?
וגם האם אפשר לחסום את זה שעוקבים אחרי? (רק על המשתמש שלי, לא לכולם ח"ו)קצת מרגיש לי כמו רשת חברתית.... (או שב"כ... :()ככה הדור נראה היום:
-
@למדן-וידען
ישן -
@mosh115 אמר בהודעות פרטיות:
@frize37 אמר בהודעות פרטיות:
@למדן-וידען נו, באמת. יש לי זמן בשביל לבדוק עוד כתובת מייל?
אתה יכול לפתוח תיבת מייל ולהגדיר בהגדרות שכל המיילים יעברו למייל הרגיל שלך. וכאשר אתה עונה למייל זה יצא דרך המייל שזה התקבל.
אם תרצה אסביר לך איך לעשות את זה.איך עושים את זה?
-
@ששלום
לצורך שליחה מהמייל הרגיל כמייל שפתחת לפורום:
בג'ימייל הרגיל שלך: כניסה ל 'הגדרות' > 'חשבונות ויבוא' > 'שלח דואר כ' > 'הוסף כתובת אימייל נוספת', ואז אתה כותב את כתובת המייל שפתחת לפורום, ואת השם שברצונך שיראו, ותסיר את הV מ'התייחס לכך בתור כינוי', ואז אתה צריך רק לאמת שזה המייל שלך, ומעכשיו אתה יכול לשלוח גם מהכתובת ההיא. (אפשר להוסיף ככה כמה וכמה כתובות).
לצורך העברת המיילים למייל הרגיל שלך:
בג'מייל שפתחת לפורום: כניסה ל 'הגדרות' > 'העברה וכו'' > לחיצה על 'הוסף כתובת להעברה' , ואז אתה צריך רק לאמת שזה המייל שלך, ולאחר האימות לסמן את 'העבר עותק וכו'' בדף הנ"ל (העברה וכו').
בהצלחה!