תגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.
-
@avrech אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
הוא לא סגור אבל כל דף נשלח לבדיקה בפני עצמו כך שאי אפשר להשתמש בתוכנה.
למה כוונתך ?
אני אמנם לא מנוי, אבל הרבה פעמים אני נכנס ע"מ לראות את ה40 העמודים הראשונים שניתן לראות כאורח, ומעולם לא נתקלתי במשהו שמזכיר את מה שכתבת. -
בסדר בסדר, כנראה @avrech טעה, תעזבו אותו...
-
אני נכנס לאוצר החכמה דרך אתר של אחת המכללות, ועל כל הדפים יש סימן שהדף נשלח לבדיקה.
-
@baruch אמיתי לגמרי
![0_1500892634584_לכידה.png](העלאה 100%)
![0_1500892733074_אוצר.GIF](העלאה 100%) -
@avrech
זה לא האתר הרגיל של אוצר החכמה.
יש מוסדות ומכללות אשר מקבלים התקנה של אוצר החכמה לשרת שלהם.
ואז זה מופיע מכתובת אחרת מהרגיל. ואם כתובת זו מוגדרת ככתובת שעוברת סינון, זה יעבור סינון.אבל זה לא קשור למאגר אוצר החכמה הרגיל שאין כל בעיה להשתמש בו. והוא לא עובר סינון.
אגב, אם אתה רוצה, אתה יכול לפנות למערכת הפניות שיבדקו אם יש אפשרות של הסרת סינון דפים גם בשרת של המכללה.
-
@baruch
אוקי הבנתי .
תודה -
@avrech אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
@baruch אמיתי לגמרי
![0_1500892634584_לכידה.PNG](העלאה 100%)
![0_1500892733074_אוצר.GIF](העלאה 100%)לא רואים את התמונה
את הסיומת של התמונה PNG תהפוך לאותיות אנגליות קטנות png -
@סופר אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
משא"כ בפורום תורני מסתובבים שם תלמידי חכמים שאינם נמנים על הציבור החרדים לדבר ה'
צריך להוסיף בעיקר ת"ח שאינם נמנים וכו' הרי ת"ח גדולים משלנו לא מחזיקים אפילו נטפרי...
-
@צפוני-אבוד יש גם ת"ח גדולים משלנו שמחזיקים בנטפרי [רמז: זה לא אני!] מידע!
-
המהלך נראה לי היתממות, יתכן שיש נושאים בעייתיים בפורום של אוצר החכמה, אבל ברור שיש מספיק אתרים שהבעתיות בהם גדולה פי כמה [לדוגמה האתר של הידברות לא יותר טוב, וזה לא תלונה על האתר שמיועד מלכתחילה לאנשים מבחוץ ולכך נתתי את הדוגמה הזאת דוקא]. אלא שהיה אחד שמסיבה כל שהיא [ולא משנה מה היא] הלך לרבנים עם צילומים מאוצר החכמה, ואם הוא יעשה את זה עם הרבה אתרים אחרים הן יורו לסגור גם אותם, אז זה גם אם זה נכון לסגור אותו זה כואב למי שהיה רגיל לגלוש שם וקיבל הרבה תועלת מהפורום ההוא.
ודרך אגב הוא לא פורום 'השקפתי' כמו שהתלונן פה אחד הגולשים, רובו של הפורום הוא תורני שהיו שם תלמידי חכמים גדולים והמון ידע תורני הלכתי מעניין ומפרה. ויש שם גם דיונים השקפתיים בדיוק כמו בפורום לתורה שישנם דיונים כאלה. ואם אחד ילך לרבנים עם הנושא 'צנזורה ביהדות' שנכתב ממש לאחרונה בפורום לתורה יתכן שיורו אף על סגירתו. -
@עוד-יהודי
א. חבל להעלות מחדש נושא שטחנו אותו עד דק באינספור דיונים
ב.אני גם חשבתי בעבר שאכן כל הענין הזה מוגזם. אך כשהצצתי שם [בהדרן זה פתוח] ראיתי בעלי דעות כוזבות שממש גולשים לאפיקורסות בדברי חז"ל. לא בהכרח במפורש אלא בין השיטין . לפעמים זה תחת דעות של אחרים מה להשיב להם כביכול [זכור לי שהיה אשכול שלם תחת הכותרת תסיסה רעיונית בקרב בני תורה בא"י] אני לכשעצמי למרות שזה פורום מעניין עד למאוד כבר תקופה ארוכה לא נכנס לשם -
האם פורום אוצר החכמה ניתן לפתיחה באופן פרטני עבור כתיבת ספר או מאמר תורני? [אולי במתכונת האונברסיטה הפתוחה]?
-
פוסט זה נמחק! -
@סופר השאלה האם זה ניתן בכלל
-
@aiib אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
@סופר השאלה האם זה ניתן בכלל
בזמן שאתה שואל כאן אתה יכול לשאול אותם, זה לא עולה כסף, ואפילו לא נקודה.
-
@aiib אשמח אם תעדכן אותי אם יש מה לדבר איתם כי יש לי מכר שלא עובר לנטפרי רק כי הוא צריך את הפורום לעבודה.
-
@אלי-TZA אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
@aiib אשמח אם תעדכן אותי אם יש מה לדבר איתם כי יש לי מכר שלא עובר לנטפרי רק כי הוא צריך את הפורום לעבודה.
@סופר עכשיו אתה מבין למה כדאי שזה יהיה כדאי בפורום במקום לשלוח אותי לברר כזה דבר?!
-
פוסט זה נמחק! -
@aiib אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
@סופר עכשיו אתה מבין למה כדאי שזה יהיה כדאי בפורום במקום לשלוח אותי לברר כזה דבר?!
להבנתי הוא לא אמר שזה לא צריך להיות בפורום אלא בסה"כ שבמצב הנוכחי שזה לא בפורום תקבל תשובה יותר מהר במייל שלהם מאשר כאן בפורום.
-