אחסון אתרים כשר בעזרת נטפרי, מה זה אומר?
-
@WWW
מבחינת נטפרי זה מורכב מידי. להתאים את המערכת בשביל זה. -
@magicode אמר באחסון אתרים כשר בעזרת נטפרי, מה זה אומר?:
@WWW
מבחינת נטפרי זה מורכב מידי. להתאים את המערכת בשביל זה.התכוונת על המניעות הטכניות בסינון הנכנס, או על זה ש'אין טעם להרים אותו כרגע' בסינון היוצא?
-
@WWW כן סינון נכנס. לא דיברתי על הסינון היוצא.
-
@www אולי התבטאתי בחופזה. אנו נשקול הכל ונראה מה עושים
-
@LowcHost אמר באחסון אתרים כשר בעזרת נטפרי, מה זה אומר?:
שלטעמי זהו פיתרון חלקי
זה הפיתרון (המלא, לטעמי)
ואם האפליקציה נדפקת כי היא לא עבדה 24 שעות, תחליף אפליקציה היא אמורה לדעת להסתנכרן
את האפליקצייה שרצה בשרת, אני כותב, ולא בא לי שהיא תעוף באמצע חיובי אשראי לדוגמא, עוד לפני ששקיבלתי תגובה מחברת האשראי....
נשרף איזה נתיך על המעבד ומתחיל שריפה? מה לעשות אז? אני מניח שיצלצלו להגיד לי על זה משהו
אני לא אגיב על זה. רק יאמר, שהשרת נמצא בחווה, (ולפי איך שאתם מתארים את החברה שלכם, אז צריך להיות לך לפחות ארון בחווה.) ולא אצלך בבית (אא"כ.... :)) ובד"כ המכונה היא וירטואלית, ועל המכונה הפיזית יש עוד שרתים, שכשהנתיך על המעבד יישרף אתה תצטרך לטפל עוד הרבה לפני השרת ששומר שבת יצעק.....
(תגיד, יש לך ידע בשרתים? קצת מוזר לי הדיון כאן....)
-
-
-
@WWW התכוונתי למשהו יותר חמור
-
@clickone למה?
-
@WWW אמר באחסון אתרים כשר בעזרת נטפרי, מה זה אומר?:
@clickone אמר באחסון אתרים כשר בעזרת נטפרי, מה זה אומר?:
(תגיד, יש לך ידע בשרתים?
לא אגרסיבי מדי?
התלבטתי לפני שכתבתי את המשפט הזה.
אם ירצה @LowcHost ידבר איתי ואני יסביר לו למה כתבתי את המשפט הזה.......@WWW אתה מתכנת, נכון? מבין קצת בשרתים? איך הם עובדים? עכשיו תחזור למה שהוא כתב, ותנסה להבין אותו מנקודת מבט של מי שנגע פעם בתחום השרתים.
פשוט לא הסתדרו לי במה שהוא כתב, ויותר מכמה דברים.... -
@aiib למה מה?
-
@clickone כתבת שחשבת על משהו חמור יותר
-
-
@aiib לא כתבתי שחשבתי על משהו יותר חמור, אלא שהתכוונתי.
ובשביל שלא יתחילו עכשיו לפלפל במה שכתבתי, ולהסיק דברים שלא התכוונתי... אז אני אכתוב במפורש:אא"כ, זה אכן כך, והשרת נמצא אצלך בבית. (מה שאני לא מאמין בעולם שיכול להיות. וגם לא משמע מדבריך שזה כך....)
@LowcHost בהצלחה בכל מקרה, ואני חושב שכן יש מקום למוצר שלך, גם אם תחליט לכבות את השרתים בשבת
-
@clickone דווקא זה נראה שהוא מבין בשרתים פיזית, אתה מתכוון שהוא לא מבין בתכנות אינטרנט.
אבל אני לא אוהב לבצע ניתוחים, ובפרט לא בפורומים... -
@WWW אני לא רוצה להיות באמת אגרסיבי, ולכן לא אכתוב כאן...
שלח לי מייל ואכתוב לך מה מוזר לי -
@clickone אמר באחסון אתרים כשר בעזרת נטפרי, מה זה אומר?:
אא"כ, זה אכן כך, והשרת נמצא אצלך בבית. (מה שאני לא מאמין בעולם שיכול להיות. וגם לא משמע מדבריך שזה כך....)
ואני התכוונתי, שכנראה השרת שלך נמצא בבית... אולי במחסן...
-
@clickone יכול להיות שהוא סה"כ נציג של החברה ולא מתמצא בפועל
-
@WWW אצלו זה יותר חמור אם זה יהיה בבית. אני לא נותן שירותי אירוח.....
רק להוציא מליבם של תועים, אצל @LowcHost השרתים לא נמצאים בבית!! הם בחווה כמו שצריך להיות.
ואני בהחלט ממליץ על השירות שלהם. המחירים נראים ממש טובים, והתגובות על השירות נראות מציינות....שלי בכל מקרה נמצאים בחווה מסודרת, למרות שניסו מאד לשכנע אותי להקים שרת בבית.
(רק להשוואה, מחיר של שרת פיזי שייתן לי את המענה שאני צריך יכול לעלות סכום מועט של כסף מאשר שאני מתארח. אבל אני לא לוקח סיכונים בפרודקשיין של לקוחות....) -
@aiib אמר באחסון אתרים כשר בעזרת נטפרי, מה זה אומר?:
@clickone יכול להיות שהוא סה"כ נציג של החברה ולא מתמצא בפועל
נכתב פה איפשהו בפורום שהוא הבוס!