תקלה בוייז
-
@מנתק משום מה גירסה 4.26 לא עובדת וגם כתוב מחפש רשת. אשמח להתעדכן.
-
@שטייגניסט עי' לעיל.
- איזו גירסא של אנדרואיד יש לך?
- @magicode אמר בתקלה בוייז:
הגירסה שלו חתומה ע"י חתימה מזוייפת לכן כנראה זה לא עובד.
או שתתקין את המקורי ותעשה מה שאני עשיתי (לטענת @magicode יעיל)
או שחפש במכשיר אפשרות להתקין ממקורות לא מיהמנים. (נ"ב, זה אינו).- נסה את 7 הגירסאות האחרות.
-
@שטייגניסט אמר בתקלה בוייז:
@מנתק משום מה גירסה 4.26 לא עובדת וגם כתוב מחפש רשת. אשמח להתעדכן.
ומה עם 4.25 ? אנו רואים מכל מה שכתבו שאצל הרוב עובד גרסה זו
אך הודעות מחפש רשת בגרסאות האלו בדרך כלל מראה על בעיות רשת שלא קשורים לוייז אלא לספק. תראה אם אכן אתה מחובר כמו שצריך ושחיפוש הכתובות עובד ושאין הגדרות סינון שמונעות וייז וכו' -
@עברי-אנכי גירסה 5.1
@מנתק משום מה אני רואה רק את גירסאות 4.25.0.901 ו 902 ו4.26 הוא בכלל לא נותן להתקין, ו בשני ה 25 אחרי שאני מתקין אותו ונכנס לאפליקציה הוא כותב לי לצערנו פעולת וויז הופסקה. -
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
כפי שכתבתי למעלה כל הגרסאות האלו לא מתאימות לאנדרויד 5 וכ"ש לא ל 6. הפתרון היחידי בנתיים הוא להשתיל את התעודה במיקום שנזכר למעלה
-
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
@שטייגניסט באמת היה בעיה עם הגרסה הראשונה בגרסאות אנדרויד מחמש ומעלה. עדכנתי וייז גרסת 4.26 עם התעודה ועובד גם על אנדרויד 5. תנסה עכשיו.
יש לציין אמנם שבהפעלה ראשונה מקבלים שגיאה שוייז נעצר אבל אחרי הפעלה מחדש של המכשיר והפעלת הוייז שוב חוזר לעבוד בסדר גמור (כך עכ"פ היה בטבלאט 5.1 שנסיתי). וקבצי קול יש לראות ולהמתין לשתי ההודעות שכתבתי לעיל (1)'מוריד קבצי קול' (2)'מכין קבצי קול' יעו"ש.
הנה הוא כאןאם עבד טוב ואחרי הפעלת האפלקצייה בפעם השנייה לא עובד, יש להכנס להגדרות>
'נקה קבצים שמורים' או 'נקה מטמון' <APPS>WAZE(יישומים)@מנתק איזה גירסה? זאת? זה כבר לא קיים במג'יקוד. ואיך משתילים את התעודה?
סורי על ריבוי השאלות -
טעות שלי, למעשה שום דבר לא עובד על 5 או 6
-
@מנתק היקר!
גירסאות באנדרואיד מתקדמות, וכבר אוחזות בגירסא 7, יש צורך אמיתי וגדול לעשות גירסא לוויז שתתאים גם לגירסאות האלה.
אם זה שייך, בהצלחה!
בתודה מראש,
בעלי גירסאות 5 ומעלה. -
@שטייגניסט כפי שנכתב כבר לעיל כמה פעמים :
@magicode אמר בתקלה בוייז:מצאתי פיתרון להתקין תעודת אבטחה בתוך וויז.
פשוט מתקינים וויז רגיל מפעילים את האפלקיצה מאשרים עד שמגיעים למפה. ואז סוגרים את האפליקצה.
אחרי זה מחליפים את הקובץ
/data/data/com.waze/cacert.pem
בקובץ הזה.
0_1499958401714_cacert.pem.zip
דחסתי את זה ל ZIP כי אי אפשר לעלות כל קובץ לפרום.אחרי זה מפעילים את האפליקצה שוב. ואז הכל עובד. וגם התמונות מסוננות.
פעולה זאת מצריכה רוט למכשיר, כדי להיכנס לסייר הקבצים, כפי שנטען לעיל, והוסכם לדעת הכל.
-
אז תעשו רוט
מתקינים ולוחצים ROOT - האפלקצייה דורשת חיבור לרשת
https://magicode.me/send-file/file/0551a2089b7e6f990db096b50ad3862bfb221d67/view(נכון לא תמיד זה עובד ויש תוכנות במחשב שעושות את העבודה הרבה יותר טוב אבל נתחיל עם זה)
-
@מנתק חיבור לרשת - הכוונה של נטפרי, לא כך?!..
-
@מנתק לא נותן להתקין את האפליקציה. יש משהו שהצליח להתקין?
-
מה זה לא נותן להתקין - איזה הודעה מקבלים נסיון ההתקנה ?
-
-
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
כשמורידים ישירות לטבלאט/נייד ומנסים לפתוח, מתקבלת ההודעה הבאה: "שגיאת ניתוח" - אירעה בעיה בניתוח החבילה, אישור.
אני מנסה במקביל להריץ את זה במחשב נייח, אך אין לי אפ' מתאימה לזה, עם מה לעבוד, עם בלו-סטקס? -
@עברי-אנכי אמר בתקלה בוייז:
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
כשמורידים ישירות לטבלאט/נייד ומנסים לפתוח, מתקבלת ההודעה הבאה: "שגיאת ניתוח" - אירעה בעיה בניתוח החבילה, אישור.
אני מנסה במקביל להריץ את זה במחשב נייח, אך אין לי אפ' מתאימה לזה, עם מה לעבוד, עם בלו-סטקס?גם לי כותב שגיאת ניתוח
-
-
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
https://magicode.me/send-file/file/be75d08d79e8c3b973a0a09b2b311bbcbc2f46fc/view
אולי זהגם לא נותן להתקין את האפליקציה.
-
@מנתק ו@שטייגניסט - (היקרים כמובן ), מעניין -
בשבוע האחרון אני נוסע עם waze גירסא אחרונה 4.6 - בהורדה ישירה מהחנות, ועל פניו התפקוד נראה ממש מעולה. אין איבוד רשת כמעט בכלל, וגם אם היה - זה לרגע או שניים דבר שנראה נורמטיבי במהלך נסיעות ונדידות נתונים, והאפליקציה מתפקדת על כל חלקיה לגמרי. לא בצעתי רוט וכדו', וגם לא הצלחתי 'לשתול' את התעודות אבטחה. יש לי אנדרואיד גירסא 6.
אמשיך לעדכן בהמשך בעז"ה, ובעז"ה גם דברים טובים .. -
@עברי-אנכי אז אולי תעלה קובץ התקנה, אולי בכ''ז יעבוד?