תקלה בוייז
-
מי שיכול לעזור יש לי וייז גירסת 4.5.0.1 שפתאום לפני כמה ימים התחיל לכתוב לי מחפש רשת וכן החיבור לשרת נכשל
ניסיתי להתקין את האפליקציה מחדש ולא עלתה בידי וכן עשיתי הקלטת תעבורה ולא נמצאו בעיות
השאלה היא איזה פתרון כן יש
תודה רבה -
אולי בכל אופן למישהו יש נסיון עם הבעיה הזו ויוכל לסייע בענין
זה חשוב לי
תודה רבה -
@מאיר.ל אין לי יידע ספציפי במה שאתה שואל רק זכור לי שדיברו על זה כבר כמה פעמים בפורום.
לכן בעבור שאלתך הפעם ובעבור הבאות תמיד מומלץ לעשות חיפוש קודם השאלה לדוגמא תכתוב בחיפוש את מספר הגירסה או וויז באנגלית ובעברית וכן הלאה.
בהצלחה -
עשיתי חיפוש ולא ראיתי תועלת כולם ממליצים על הגירסה שיש לי 4.5.0.1 שלא עושה בעיות ועכשיו התחילה לעשות בעיות
אשמח לכל מי שיש לו מידע בנושא -
@מאיר.ל אם יש לך סים של 019, ייתכן מאד וכאן הבעיה. 019 משתמשים בתשתית של פרטנר שלא מכסה מקומות רבים מאד. אני בעצמי שוחחתי כבר לא מעט עם נציגים שלהם, והתוצאה: אין מה לעשות! פשוט לעבור חברה..
אגב, היום נסעתי עם וויז שאיבד כמה פעמים את הרשת, וכשכיביתי והדלקתי את המכשיר הוא פתאום הצליח למצוא רשת (אגב, לא תמיד בכלל.), כך שייתכן מאד ויש כאן שילוב מנצח לטובת הבעיה. אחרי שהסים לא קולט, קשה לו לחזור לקליטה עד לריענון מוחלט.
מקוה שעזרתי. -
@ינאי
תודה רבה על ההתייחסות אבל אני מחובר עם אר-אל ובדרך כלל אין שום בעיות -
גם אני מחובר לוויז של הראל ואכן גם לי זה לא עובד דיברתי איתם עשרות פעמים הם אמרו שהם עובדים על התקלה וזה אמור להסתדר בימים הקרובים
-
@מנתק אמר בבעיה בוויז:
עקב שינויים שחברת וייז (גוגל) עשו בשרתים שליהם, שוייז מתקשר עם שרתים אחרים ממה שהיה עד היום, הגרסאות הישנות של וייז לא עובדות כנראה אפי' על רשת ללא סינון וכ"ש בנט פרי וכדו' שצריכים לפתוח כל שרת בפ"ע
-
עובדים ע"ז, אבל בנתיים זו לא בעיה רק בנט פרי או RL אלא שחברת וייז שינו אצלם דברים שגרמו שגם ברשת פתוחה ללא סינון, כל הגרסאות ללא יוצא מהכלל לפני (בערך) גרסת 4.24.0.2 לא עובדים וכנראה לא יעבדו לעולם, זאת אומרת שכל גרסה שהורידו אותו מלפני חודשיים שלש ומוקדם לא יותר כבר לא עובדים [ובכלל זה הגרסה היחידה שעבדה עד היום בנט פרי], ובעצם חייבו בזה את כל משתמשי וייז בעולם לעדכן את הגרסה.
בנט פרי ו RL ג"כ עכשיו צריכים לעבוד לראות את השינויים שהם עשו ולפתוח בזהירות רק את מה שצריך כדי שיהיה פעיל אבל מסונן.
אגב מי שמכיר איך המערכת עובדת, עד שבנט פרי זה לא יסודר גם ב RL זה כנראה לא יהיה מסודר
@magicode תתקן אותי אם כתבתי פה דברים שאינם... -
אצלי זה עובד מצוין על טאבלט. 4.26
נראה לי זה בגלל שאני יודע להתקין טוב יותר את תעודת האבטחה. וזה קשה להסבר.
אבל סתם אני צריך הסבר מה הקשר של נטפרי לוויז. וכי יש סמארטפון של נטפרי? -
נסיונות עשינו על 4.25
לא סמארטפונים אלא טבלאטים... אבל בעיקר בעיקר מה שלאחרונה הרבה מבקשים את זה במערכות מולטימדיה שברכבים. וזה בהחלט יהיה בעיה אם צריכים להתקין תעודת אבטחה כי שם א"א כמעט לעשות כלום ובקושי להתקין אפלקציות (רק ע"י תחכומים שונים). עד היום עבד יפה ללא תעודת אבטחה.
צריכים דוקא תעודה מעודכת ממש? ואם זה מלפני חודשיים ? -
@magicode
נטפרי זה ספק הסינון היחיד שנותן סימים מסוננים נורמלי, אדם שיש לו מערכת מולטימדיה ברכב פתרון אמיתי אין בשבילו אבל למזער נזקים אפשר והוא שם סים של נטפרי כך שהאינטרנט שלו מסונן.
ניתן להשיג בrl סים של נטפרי עם גלישה לוויז בלבד ב 35 שח.
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957 ב019 אין?! [הם סיפרו שיש...]
-
@שלום-על-ישראל
אכן יש לי אפשרות לחסום קו רגיל ב 019 שיהיה פתוח רק לוויז
וגם יש לי סימים שעוברים דרך שרת שפתוח בו רק וויז
אבל זה לא חברת סינון שמאושרת על ידי רבנים וחלק מעונינים דווקא במשהו כזה.
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@magicode אמר בתקלה בוייז:
נראה לי זה בגלל שאני יודע להתקין טוב יותר את תעודת האבטחה. וזה קשה להסבר.
@magicode קשה להסביר אבל זה מידע חשוב. מה יש יותר טוב מלהכנס להגדרות>אבטחה>התקן מאחסון SD? יש משהו יותר מועיל? שתף אותנו
-
@מנתק טעיתי בניסוח זה יותר קשה לבצע מאשר קשה להסביר.
אני ינסה להסיר את זה ואני יראה אם זה יתקל. -
בדקתי עכשיו שוב עם התעודה.
לוקח לזה כמה זמן וזה כותב למעלה מחפש רשת.
אבל זה עובד.
ולפי ההקלטה זה נראה שהוא לא מצליח להוריד את הפרסומות. ולא נראה לי שצריך לאפשר את זה. -
@magicode
למיטב ידיעתי, אם זה כותב 'מחפש רשת', זה לא עובד כמו שצריך כי א"א לעשות חיפוש... -
@magicode בבדיקה שעשיתי היה כך: עבד מצוין למשך כמה דקות מחפש, מנווט וכו' ללא הודעת "מחפש רשת" אבל כנראה אחרי כמה וכמה סירובים שהוא מקבל שהוא לא מצליח להוריד את מה שהוא רוצה, מתחילים הודעות "מחפש רשת" לסירוגין לפעמים רק לרגע ואז נעלם לפעמים כמה שניות, אך אחרי הרבה חיפושים (עשיתי הרבה חיפושים וניווטים זא"ז ברציפות כי מהנסיון רק זה גרם לו את ה"מחפש רשת") אז כתוב למעלה באופן קבוע מחפש רשת ובכל חיפוש שעושים הוא מראה וייז עצוב כזה ומאז כבר אין עם מי לדבר עד שלא מאפסים את הנתונים שלו בהגדרות וחוזר חלילה.
אני בא להגיד בזה שהוא מתחיל להתקע רק אחרי זמן ולא רואים את זה בדקות הראשונות. הצעתי למישהו שא"כ הרי מסלולי הניווט מקבלים בשניות הראשונות שהוא מפעיל את הוייז ומזין את המיקום אליו הוא רוצה להגיע ומה אכפת לו שלא יהיה לו רשת בהמשך אך השיבני שאם יש שינויים במסלול או עדכונים תוך כדי נסיעה הוא לא יקבל אותם.אם הבעיה זה הפרסומות ואת זה לא הרי לא פותחים אז נשארנו ללא פתרון בעצם?
אגב גם בהדרן ראיתי מידי פעם הודעות מחפש רשת אך לא מגיע למצב שכבר לא עובד. ההבדל הוא ששם הרשו לעצמם לאפשר הורדת פרסומות כי ערכו את האפלקצייה עצמה שהיא פשוט לא תראה אותם ולכן וייז לא מזהה שהוא לא מצליח להוריד את מה שהוא רוצה.
-
מצאתי פיתרון להתקין תעודת אבטחה בתוך וויז.
פשוט מתקינים וויז רגיל מפעילים את האפלקיצה מאשרים עד שמגיעים למפה. ואז סוגרים את האפליקצה.
אחרי זה מחליפים את הקובץ
/data/data/com.waze/cacert.pem
בקובץ הזה.
0_1499958401714_cacert.pem.zip
דחסתי את זה ל ZIP כי אי אפשר לעלות כל קובץ לפרום.אחרי זה מפעילים את האפליקצה שוב. ואז הכל עובד. וגם התמונות מסוננות.