תקלה בוייז
-
@מנתק היקר!
גירסאות באנדרואיד מתקדמות, וכבר אוחזות בגירסא 7, יש צורך אמיתי וגדול לעשות גירסא לוויז שתתאים גם לגירסאות האלה.
אם זה שייך, בהצלחה!
בתודה מראש,
בעלי גירסאות 5 ומעלה. -
@שטייגניסט כפי שנכתב כבר לעיל כמה פעמים :
@magicode אמר בתקלה בוייז:מצאתי פיתרון להתקין תעודת אבטחה בתוך וויז.
פשוט מתקינים וויז רגיל מפעילים את האפלקיצה מאשרים עד שמגיעים למפה. ואז סוגרים את האפליקצה.
אחרי זה מחליפים את הקובץ
/data/data/com.waze/cacert.pem
בקובץ הזה.
0_1499958401714_cacert.pem.zip
דחסתי את זה ל ZIP כי אי אפשר לעלות כל קובץ לפרום.אחרי זה מפעילים את האפליקצה שוב. ואז הכל עובד. וגם התמונות מסוננות.
פעולה זאת מצריכה רוט למכשיר, כדי להיכנס לסייר הקבצים, כפי שנטען לעיל, והוסכם לדעת הכל.
-
אז תעשו רוט
מתקינים ולוחצים ROOT - האפלקצייה דורשת חיבור לרשת
https://magicode.me/send-file/file/0551a2089b7e6f990db096b50ad3862bfb221d67/view(נכון לא תמיד זה עובד ויש תוכנות במחשב שעושות את העבודה הרבה יותר טוב אבל נתחיל עם זה)
-
@מנתק חיבור לרשת - הכוונה של נטפרי, לא כך?!..
-
@מנתק לא נותן להתקין את האפליקציה. יש משהו שהצליח להתקין?
-
מה זה לא נותן להתקין - איזה הודעה מקבלים נסיון ההתקנה ?
-
-
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
כשמורידים ישירות לטבלאט/נייד ומנסים לפתוח, מתקבלת ההודעה הבאה: "שגיאת ניתוח" - אירעה בעיה בניתוח החבילה, אישור.
אני מנסה במקביל להריץ את זה במחשב נייח, אך אין לי אפ' מתאימה לזה, עם מה לעבוד, עם בלו-סטקס? -
@עברי-אנכי אמר בתקלה בוייז:
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
כשמורידים ישירות לטבלאט/נייד ומנסים לפתוח, מתקבלת ההודעה הבאה: "שגיאת ניתוח" - אירעה בעיה בניתוח החבילה, אישור.
אני מנסה במקביל להריץ את זה במחשב נייח, אך אין לי אפ' מתאימה לזה, עם מה לעבוד, עם בלו-סטקס?גם לי כותב שגיאת ניתוח
-
-
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
https://magicode.me/send-file/file/be75d08d79e8c3b973a0a09b2b311bbcbc2f46fc/view
אולי זהגם לא נותן להתקין את האפליקציה.
-
@מנתק ו@שטייגניסט - (היקרים כמובן ), מעניין -
בשבוע האחרון אני נוסע עם waze גירסא אחרונה 4.6 - בהורדה ישירה מהחנות, ועל פניו התפקוד נראה ממש מעולה. אין איבוד רשת כמעט בכלל, וגם אם היה - זה לרגע או שניים דבר שנראה נורמטיבי במהלך נסיעות ונדידות נתונים, והאפליקציה מתפקדת על כל חלקיה לגמרי. לא בצעתי רוט וכדו', וגם לא הצלחתי 'לשתול' את התעודות אבטחה. יש לי אנדרואיד גירסא 6.
אמשיך לעדכן בהמשך בעז"ה, ובעז"ה גם דברים טובים .. -
@עברי-אנכי אז אולי תעלה קובץ התקנה, אולי בכ''ז יעבוד?
-
@שטייגניסט אתה מתכוון שאעלה את הקובץ שאני משתמש בו?
-
בשבוע האחרון אני נוסע עם waze גירסא אחרונה 4.6 - בהורדה ישירה מהחנות, ועל פניו התפקוד נראה ממש מעולה. אין איבוד רשת כמעט בכלל, וגם אם היה - זה לרגע או שניים דבר שנראה נורמטיבי במהלך נסיעות ונדידות נתונים, והאפליקציה מתפקדת על כל חלקיה לגמרי. לא בצעתי רוט וכדו', וגם לא הצלחתי 'לשתול' את התעודות אבטחה. יש לי אנדרואיד גירסא 6.
אמשיך לעדכן בהמשך בעז"ה, ובעז"ה גם דברים טובים ..סליחה הייתה לי טעות. אני משתמש אמנם בגירסא שעידכנתי מהפליי ממש לאחרונה, אבל אחר העיון בהגדרות האפליקציה שבמכשירי, מצאתי שהגירסא היא - 4.26.0.3. ובכ"א, כעת עובדת לא רע.
דרך אגב, בעליות לירושלים - בכבישים החדשים - הוויז משתבש קצת ולא מכיר שיש שם כביש, לעוד מישהו קרה דבר כזה שם?
(כוונתי, אולי זה תלוי לקליטת הסים (יש לי 019), שלא ממש קולט שם). -
@עברי-אנכי
השאלה היא מה כללי הסטייה במטרים של וייז?
אצלנו הזיזו את הכביש בכמה מטרים... אמנם זמני והוא לא מזהה. -
@הגוף-והנפש אינני יודע מה הכללים של וויז, אבל בעליות לירושלים משתמשים המון וויזרים, ומעניין אותי אם גם הם חווים שיבושים.
השיבושים הם גם בצורה של, בצע פרסה / פנה שמאלה כשאין, ומיני מסלולים לא שייכים למציאות. -
אמשיך לעדכן בהמשך בעז"ה, ובעז"ה גם דברים טובים ..סליחה הייתה לי טעות. אני משתמש אמנם בגירסא שעידכנתי מהפליי ממש לאחרונה, אבל אחר העיון בהגדרות האפליקציה שבמכשירי, מצאתי שהגירסא היא - 4.26.0.3. ובכ"א, כעת עובדת לא רע.
דרך אגב, בעליות לירושלים - בכבישים החדשים - הוויז משתבש קצת ולא מכיר שיש שם כביש, לעוד מישהו קרה דבר כזה שם?
(כוונתי, אולי זה תלוי לקליטת הסים (יש לי 019), שלא ממש קולט שם).בנסיונות השונים ג"כ ראינו שעובד רק שהיו כאלו שדיווחו שאחרי אולי 20 דק' נסיעה ושהוא מראה מידי פעם "מחפש רשת" שבעצם מתברר שלאט לאט הוא מאבד תקשורת עם שרתי וייז שגרם שאמנם המסלול כבר נקבע ברגע הראשון שהכל עבד כמו שצריך אבל עדכונים באמצע הדרך לא עבדו וזה מורגש רק בנסיעות ארוכות יותר
ראה מה שנכתב למעלה
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
בבדיקה שעשיתי היה כך: עבד מצוין למשך כמה דקות מחפש, מנווט וכו' ללא הודעת "מחפש רשת" אבל כנראה אחרי כמה וכמה סירובים שהוא מקבל שהוא לא מצליח להוריד את מה שהוא רוצה, מתחילים הודעות "מחפש רשת" לסירוגין לפעמים רק לרגע ואז נעלם לפעמים כמה שניות, אך אחרי הרבה חיפושים (עשיתי הרבה חיפושים וניווטים זא"ז ברציפות כי מהנסיון רק זה גרם לו את ה"מחפש רשת") אז כתוב למעלה באופן קבוע מחפש רשת ובכל חיפוש שעושים הוא מראה וייז עצוב כזה ומאז כבר אין עם מי לדבר עד שלא מאפסים את הנתונים שלו בהגדרות וחוזר חלילה.
אני בא להגיד בזה שהוא מתחיל להתקע רק אחרי זמן ולא רואים את זה בדקות הראשונות. הצעתי למישהו שא"כ הרי מסלולי הניווט מקבלים בשניות הראשונות שהוא מפעיל את הוייז ומזין את המיקום אליו הוא רוצה להגיע ומה אכפת לו שלא יהיה לו רשת בהמשך אך השיבני שאם יש שינויים במסלול או עדכונים תוך כדי נסיעה הוא לא יקבל אותם.האם ראית כנ"ל או שהכל עובד חלק
-
@מנתק בשבוע האחרון נסעתי בתוך העיר, כך שלא הגעתי לכלל האמור. אמנם, בסוף שבוע שעבר כשנסעתי מחוץ לעיר, חוששני שהיה מן האמת במה שכתבת, שהוא אחרי נסיעה ממושכת (3/4 שעה לפחות) איבד קשר לשרתים עד שהדלקתי את המכשיר מחדש, אך אינני זוכר לבטח, ואני אבדוק זאת מתי שהוא שוב. אבל הוא קיבל דיווחים והוריד דיווחים עד לזמן איבוד הרשת בצורה ברורה, כך שלא ברור כ"כ הענין.
בכ"מ, כרגע יותר מסובך לי לעשות רוט, מאשר להפעיל פעם ב- את המכשיר בשביל הוויז. -
@עברי-אנכי כן. אולי יעבוד.