למה נט פרי לא פוצחת יוט יוב כשר?
-
@האברך לא מקובל לערוך הודעות לאחר מוניטין שקיבלת.
שכן לא בהכרח מי שנתן לך מוניטין מסכים לנכתב לאחר העריכה.
לתשומת לבך. -
@למדן-וידען אמר בלמה נט פרי לא פוצחת יוט יוב כשר?:
@האברך לא מקובל לערוך הודעות לאחר מוניטין שקיבלת.
שכן לא בהכרח מי שנתן לך מוניטין מסכים לנכתב לאחר העריכה.
לתשומת לבך.תמיד אפשר להסיר את המוניטין אם ישנה התנגדות לעריכה (כמו שאכן עשית...).
אבל למען האמת אתה צודק, כי לפעמים נותן המוניטין לא שם לב שבוצעה עריכה.
-
@האברך תיקון קטן, לא לפעמים אלא בדר"כ.
-
@למדן-וידען זה באמת רעיון לשיפור הפורום. בפורומים אחרים כתוב מפורש שההודעה נערכה.
-
@למדן-וידען זה באמת רעיון לשיפור הפורום. בפורומים אחרים כתוב מפורש שההודעה נערכה.
ואם כבר אז הספה על הצעה- שמה שנערך יופיע מתחת המילים 'נערך ע"י' או ' אחרי עריכה' כך ידעו מה לפני העריכה ומה אחרי
-
@מעמד בהחלט, וכמו שיש בפורום https://stackoverflow.com, כל שינוי שנעשה בהודעה מתועד כמו השוואת מסמכים בוורד.
-
@רחמים
א. אני חסום לפורום הזה.כל שינוי שנעשה בהודעה מתועד כמו השוואת מסמכים בוורד.
ב. מה הכוונה מתועד ? איפה זה מתועד ואיך רואים את זה ?
כי בפרוג למשל ראיתי שכתוב הרבה פעמים 'נערך ע"י ' ולא כתוב מה היה לפני -
@מעמד למה חסום לך? אני בנטפרי כמוך, או שאתה מחובר לקהילה?
בכל אופן, שם בפורום הנ"ל כתוב גם כן שההודעה נערכה, והכיתוב הוא קישור, שאם אתה לוחץ עליו נפתח לפניך חלון מחולק לשניים ובו אתה רואה את הגירסה שלפני ואת הגירסה שאחרי עבור כל שינוי ושינוי שנעשה בהודעה, ובחלק שליפני ובחלק של אחרי השורות שנמחקו יש להם צבע אדום והשורות שנוספו יש צבע ירוק.
זה פורום ברמה מאוד גבוה מבחינת התוכן, כל אשכול שם בנוי משאלה ותשובה ומאוד מקפידים שם על סדר ונקיון, זה לא כל כך מתאים לפה. -
פה גם כתוב באם ומתי זה נערך
-
@רחמים
אתה יודע שזה מערכת מוכנה הפרום הזה. וצריך להסתדר עם מה שיש. כמו כל דבר בחיים. -
-
-
@magicode אמר בלמה נט פרי לא פוצחת יוט יוב כשר?:
@רחמים
אתה יודע שזה מערכת מוכנה הפרום הזה. וצריך להסתדר עם מה שיש. כמו כל דבר בחיים.מוכנה כן, אבל לא סגורה, כך שאם רוצים אפשר לשנות ולהוסיף.
-
@רחמים יש סימון עריכה ליד זמן כתיבת הפוסט.
-
@גלינג יפה, עכשיו אני שם לב. זה מצויין, אם כי לא מספיק בולט. אבל דיברו פה על מוניטין שיכול להפוך ללא רלוונטי אחרי עריכה.