אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
מה פתאום לבטל את wifree?
-
@יעקב.ק אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@שלום-עולם טעות בכתובת מדובר במישהו אחר
מה הכונה? תוכל לפרט באדיבות, לפחות כמו ב'פניות נטפרי?
-
@שלום-עולם התבלבלתי בינו לבין מישהו אחר...
-
@יעקב.ק
מה גם עכשיו לא כתבתי לעניין?????
ואותי בנתייים לא הרחיקו
אולי עיצבנתי ועליתי על עצבים, שאגב אין לי עניין לעצבן, אין לי הנאה מזה..
יש לי הנאה להבין דברים חדשים, יש לי הנאה לעזור וכן יש לי הנאה להשפיע... -
@יעקב.ק
ואגב ספר לי בקשה את מי שדומה לי הרחיקו? -
@ww199ww אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@יעקב.ק
ואותי בנתייים לא הרחיקו
יש לי הנאה להבין דברים חדשים, יש לי הנאה לעזור וכן יש לי הנאה להשפיע...@ww199ww לפעמים העייפות משפיעה,,
תדון אותו לכף זכו.. -
@magicode
אולי כדאי לעשות בהתקנה חיוב להכניס כתובת מייל, ואז תוך שבוע לדוגמא ההסרה חינם, ולשלוח לו כל יום תזכורות למייל שעוד כך וכך יום הוא כבר לא יוכל להסיר את התכנה. -
@יעקב.ק אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@שלום-עולם התבלבלתי בינו לבין מישהו אחר...
אממ... אם אתה ממש אבל ממש... לא מסוגל להסתדר =ב= עם אנשים אתה חייב אבל חייב להיות מנהל, תוכל להקים פורום לך ולמחוק ולהרחק על ימין ועל שמאל, איחולי שלוחים לך עם 'זר פרחים' ו..ונראה אם יהיה לך שם את מי למחוק....
בנתיים תסתדר כך,
-
@שלום-עולם אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
תיוג חובבני בוידאו טוב
חבל שאין דיסלייק.....
אנשים השקיעו ומשקיעים ים זמן בזה.
במקומך הייתי עורך את ההודעה שלך ומוחק את המילה "חובבני"עריכה: @שלום-עולם ערך את הודעתו (תודה!). כך שמה שכתבתי מיותר. [ואגב, @שלום-עולם , אני לא זכיתי לצערי להימנות על צוות התיוג. שירבו כמותם בישראל...]
-
@ww199ww אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@יעקב.ק
ואותי בנתייים לא הרחיקו
יש לי הנאה להבין דברים חדשים, יש לי הנאה לעזור וכן יש לי הנאה להשפיע...לא עיצבנת ולא עלית ולא ירדת, אתה מתוק מדבש
-
אולי מספיק עם הספאם פה?
-
@magicode
ההתקנה מותנית בכך שהסרה עולה 100 ש"ח. המתקין עושה זאת על דעתו האישית. ובחלטה צלולה בעת שפיות. אין שום סיבה להנחות! כך זה עובד בכל מקום. וגם במקומות אחרים עם תוכנת חסימה לסינון.100 ש"ח זה לא סכום עצום כל כך, ואם אין לו אז שיקפיא את המנוי שלו לאינטרנט לחודש עד 3 חודשים ויחסוך את הכסף.
אין מקום לדאוג את דאגת הפרט על חשבון צורך הכלל. וצורך הכלל בתוכנת WIFREE (ובפרוצדורת ההסרה שלה) הן ברוחניות והן בגשמיות בלתי ישוער.
אין לנטפרי ו "מעמידיה" הנפלאים אנרגיה מיותרת להתעסק עם כל טרחן ואין צורך לבזבז את הכוחות שיש על כל מיני מערכות מיותרות
ובקשר ללחצים והטענות והצעקות והתלונות. הרי כל מי שעומד מול ציבור בכל תחום שהוא ובמיוחד מי שעוסק בצרכי ציבור באמונה לשם שמים כמוכם. נאלץ לעמוד מול זה. מה לעשות, אנשים מדברים מהבטן וממצוקה של אותו רגע, בלי לחשוב על מי שעומד מולם ובלי לזכור מה הוא נותן מעצמו בשביל אחרים ללא תמורה, ומה שהוא לא חייב להם כלום. וזאת עובדה שצריך לקבל כעובדה! לא משנה מה תעשה. עצם היותך "כתובת" לתלונות תביא את זה כל יום מחדש (מנסיון אישי). [גם אני כשאני בצד השני מתנהג כך איני מתכוין להטיל דופי]
חזקו ואמצו! ותפנו את כוחותיכם לפי דעתכם הטובה איפה ראוי לתת שירות ואיפה צריך פשוט להיות לסרב!!!
-
@clickone אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@שלום-עולם אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
תיוג חובבני בוידאו טוב
חבל שאין דיסלייק.....
אנשים השקיעו ומשקיעים ים זמן בזה.
במקומך הייתי עורך את ההודעה שלך ומוחק את המילה "חובבני"מחקתי. כל הכבוד על ההשקעה זמן וטרחה
ירבו כמותכם בישראל -
@magicode הערת אגב, שהיא אומנם פרשנות בלי מקור שזה נכון אבל לדעתי בשאר הכביכולים שגם עולה כסף על אף שהסכום נמוך יותר אין כ"כ לחץ ולא מסיבה כזאת או אחרת אלא כי שם כולם מבינים שמדובר בחברה עיסקית וזה חלק מהעיסקה.
בנטפרי הצלחת לגרום לאנשים ובצדק להבין שהכל לש"ש וכך השארת להם פתח לדעתם שאם ילחצו על המצפון של גניבה ושאר איסורים דאורייתא ודרבנן שכביכול אתם גורמים אז זה יעזור. -
@magicode
זה אכן כתוב בצורה ברורה? (התקנתי מזמן כך שאני לא זוכר...)פשוט לי היה סיפור שהייתי באתרוג, וראיתי באיזה הודעה בפורום (פרוג) שמישהו כתב בחתימה 'תוכנה לסינון בחינם' הורדתי כדי לבדוק מה זה (ואם זה טוב, להתקין במחשבים אחרים), אני מתקין, ולא רואה הודעת אזהרה מיוחדת, ובסוף נתקעתי בלי גלישה עם תוכנת אאוטנט, התקשרתי ואמרתי שזה בטעות כדי לבדוק וכו' ואמרו שכדי להסיר זה רק 100ש"ח ושזה תוכנה בכלל לא שלהם (כי התוכנה המקורית רושמים שם משתמש וסיסמה) ובסוף הסתדרתי בדרך אחרת..
-
@שי אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@magicode
זה אכן כתוב בצורה ברורה? (התקנתי מזמן כך שאני לא זוכר...)פשוט לי היה סיפור שהייתי באתרוג, וראיתי באיזה הודעה בפורום (פרוג) שמישהו כתב בחתימה 'תוכנה לסינון בחינם' הורדתי כדי לבדוק מה זה (ואם זה טוב, להתקין במחשבים אחרים), אני מתקין, ולא רואה הודעת אזהרה מיוחדת, ובסוף נתקעתי בלי גלישה עם תוכנת אאוטנט, התקשרתי ואמרתי שזה בטעות כדי לבדוק וכו' ואמרו שכדי להסיר זה רק 100ש"ח ושזה תוכנה בכלל לא שלהם (כי התוכנה המקורית רושמים שם משתמש וסיסמה) ובסוף הסתדרתי בדרך אחרת..
מספיק ברור? [צריך אפילו להקליד טקסט ולא סתם לסמן וי כמו בסטנדרט ההתקנות]:
-
@למדן-וידען
אכן, מספיק ברור. אין טענות. -
@שי אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@למדן-וידען
אכן, מספיק ברור. אין טענות.בזכותך התקנתי כעת את הגירסה העדכנית של התוכנה
אגב, שגם בדף ההורדה (הקישור הנ"ל ) זה מופיע בבירור לפני ההורדה. -
אולי אפשר למנות אדם מיוחד בנט פרי שהעיסוק שלו יהיה רק הוויפרי והמאה שקל של ההסרה ילך אליו כמובן שצריך בן אדם שיתאים גם מבחינת ירא"ש שלא יקח כסף איפה שלא באמת צריך ושידע להתיחס בנחישות וברגישות אבל יהיה לו אינטרס כספי שלא להסיר סתם וכל מי שיענה להסרה יופנה אוטומטית אליו בלי אפשרות מצד מוקד התמיכה של נטפרי לטפל בנושא
-
מתוך נסיון אוכל להוסיף כי כל העצות לגבי "אזהרות" "מבחן אמריקאי" וכדו' בשעת ההתקנה, בחלק מהמקרים כלל לא יועילו
כי ברוב הפעמים את ההתקנה עושה טכנאי, נציג הקהילה או חבר מומחה ובעל נסיון, ולא המשתמש החדש שעדיין 'ירוק' בכל העסק הזה.
כך שבמקרה שלאחר כמה חודשים הוא נתקע עם התוכנה הזאת אפשר להבין את הזעם שלו על המאה שקל שהוא צריך לשלם.זה בהחלט כאב ראש גדול לנטפרי, אבל קשה לי לחשוב על הקרבנות שיפלו אם ח"ו יבטלו את התוכנה הזאת, ה' ישמור.
שמעתי מאחד מנציגי הקהילות שהם טיפלו בכמה מקרי מצוקה של כאלה שהיה להם נטפרי והצליחו לעקוף את זה בדרכים שונות, לאחר שלא חייבו אותם בתחילה להתקין את תוכנת החסימה.