אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
@קרש אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@magicode אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@קרש
אני חושב שאתה הצלחת להתחבר בהצלחה ל VPN של נטפרי בקנדה.
ואפילו פתחנו VPN נוסף בארה"ב ממש.סים כשר אומר שיש לו סיכוי לעשות ספק בארה"ב. תפגינו אצלו.
צודק, אני לעצמי משתמש קבוע בנטפרי ע"י VPN בקנדה, וממליץ לכולם לעבור לנטפרי. (לא ידעתי שפתחתם VPN בארה"ב, זה ממש חדשות בשבילי.)
אמנם בכל זאת אני בעד קומפיין לפתיחת סניף בארה"ב, כי באימייל לנטפרי אין מענה כשמבקשים VPN!
אני שלחתי אימייל ל'try@netfree.link' לפתוח חשבון VPN עבור חבר, ולא קבלתי מענה.עוד סיבה לעשות את זה כדי שיכול להיות שירות 24 שעות ביממה וגם שיהיה דוברי אנגלית
אך הלכה למעשה - הסינון לא נגיש לבני ארה"ב.
זה בכלל לא נכון. נכון שיש אנשים שזה לא מתאים להם אבל בטח שיש הרבה אנשים שזה כן מתאים להם.
הבעיה הגדולה שבגללו הגדולים לא רוצים את זה הוא בגלל שאם יהיה אינטרנט כשר, כולם, גם זה שאין לו אינטרנט בבית, יהיה אינטרנט בבית, ובזה כרוכה הרבה בעיות. אבל אולי יש רעיונות ופתרונות לזה? -
@since1492 הבעיה הזו קיימת גם בארץ, ואולי בארץ אף יותר כי ידוע שבארה"ב המצב עם האינטרנט פרוץ יותר.
ובכל אופן בארץ יש את נטפרי -
לכל הרבנים הכותבים שליט"א. כמדומני שסטינו מנושא האשכול...
כדאי להעביר את הפוסטים האחרונים לאשכול חדש בנושא "הקמפיין לפתיחת סניף נטפרי בארה"ב" וכדו'
-
@האברך פתחו.
מי יודע איך מעבירים את ההודעות הקודמות לשם? -
@צפוני-אבוד אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@האברך פתחו.
מי יודע איך מעבירים את ההודעות הקודמות לשם? -
סליחה שאני נכנס באמצע כל המו"מ - אבל האם לא אפשר להסיר את תכונת WIFREE כשמאתחלים את המחשב מחדש? תוכלו להגיד לפונים שהם יוכלים לאפס את המחשב כליל ולהתחיל דף חדש [רק לא לשכוח לעשות גיבוי מלא].
עוד רעיון - לכתוב שהסרת התוכנה עולה 150 או 200 ש"ח, ולפונים המתלוננים אפשר לתת הנחה וב"התנצלות". -
@עמ"י-עש"ו אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
סליחה שאני נכנס באמצע כל המו"מ - אבל האם לא אפשר להסיר את תכונת WIFREE כשמאתחלים את המחשב מחדש? תוכלו להגיד לפונים שהם יוכלים לאפס את המחשב כליל ולהתחיל דף חדש [רק לא לשכוח לעשות גיבוי מלא].
עוד רעיון - לכתוב שהסרת התוכנה עולה 150 או 200 ש"ח, ולפונים המתלוננים אפשר לתת הנחה וב"התנצלות".אפשר לאתחל ואפשר גם לקנות מחשב חדש.
רעיון נוסף לבעיה של 'אם ירצה לעבור לסינון אחר' הוא לאפשר להסיר את התוכנה [עם התשלום כרגיל] דרך סינונים אחרים. זה יפטור את הבעיה הידועה של אם התנתק ולאחר תקופה רוצה להתחבר לסינון אחר
-
@GolanArt אימי הרבנית ע"ה נפטרה בשבוע שעבר בשורות טובות
-
@avishalom אמא של מי נפטרה?
-
@avishalom אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@GolanArt אימי הרבנית ע"ה נפטרה בשבוע שעבר בשורות טובות
משתתף מכל הלב בצערך, יחד עם כל שאר חברי משפחת נטפרי. המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון וירושלים ולא תוסיפו לדאבה עוד, אכי"ר!!!
ל @הגוף-והנפש - מה לא מובן? אמו של ידידינו הרב @avishalom. מה שאלת, מה הקשר לכאן?, ראה כאן.
-
@avishalom גם אני מצטרף לדברי הנחמה, ובירושלים תנוחמו.
-
בשורות טובות ותודה רבה לכולם
-
@avishalom המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון וירושלים ולא תוסיפו לדאבה עוד
ויהי רצון שהמשיח יבוא מהר !! ותזכה לראות את אימך שוב ! -
אגב האם יוצאים יד"ח ניחום אבלים בפורום ??!
נושא לדיון בפורום לתורה @יותר תוכל להעלות את זה שם -
@מעמד אתה מוזמן להעלות את הדיון הזה שם. אני בטוח שיותר מאיש אחד ישמחו לראות אותך שם.
-
@אוריויל חסום לי
-
@מעמד מה זאת אומרת?
-
@אוריויל זה אומר שהפורום לתורה חסום לי בהגדרות פרופיל ואני צריך לשאול רב האם לפתוח אותו או לא.
-
@מעמד הבנתי. אז אני מעלה את זה לשם ואעדכן אותך כאן מה קורה עם זה...
בכל אופן לו תשמע לעצתי, אל תפתח. -
@מעמד אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
הפורום לתורה חסום לי בהגדרות פרופיל ואני צריך לשאול רב האם לפתוח אותו או לא
@אוריויל אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
לו תשמע לעצתי, אל תפתח
ממממ... למה ???
הרב @יותר אתה שם לב מה הולך פה ???