עזרה בחיבור המדפסת למחשב
-
@ayys613 מה שאתה רואה בתמונה זה שניסיתי לעשות ככתוב גם דרך המדפסת אבל יש חסימה כלשהי
-
@avrech אמר בעזרה בחיבור המדפסת למחשב:
@ayys613 מה שאתה רואה בתמונה זה שניסיתי לעשות ככתוב גם דרך המדפסת אבל יש חסימה כלשהי
יש פה מספר פתרונות.
-
@ayys613 אני חושב שעם הרצון הטוב שלך ושל אחרים כאן אנחנו מתחילים לעלות על הבעיה.
בינתיים אני קצת מתקשה עם האנגלית אבל בהחלט רואים שם שיש כזו בעיה. -
@ayys613 אני חושב שעם הרצון הטוב שלך ושל אחרים כאן אנחנו מתחילים לעלות על הבעיה.
בינתיים אני קצת מתקשה עם האנגלית אבל בהחלט רואים שם שיש כזו בעיה.לגבי האנגלית אני ינסה לתרגם בקצרה את האפשרויות בפוסט עזרה הראשון שם:
-
יש דברים שקשורים לחיבור הכבל, אבל תנסה בלי זה, פשוט לכבות את ה'אלחוט' של המדפסת ולחכות קצת זמן לפני שתדליק בחזרה (אולי תנסה גם לכבות את הWIFI של המחשב).
-
לאתחל את המדפסת (לקחת בחשבון שהגדרות אישיות באם היו יעלמו).
-
מה שלדעתי כבר עשית וזה התקנה מחדש של התוכנה.
בהמשך יש עוד דברים קצת יותר מורכבים (בשורת פקודה).
-
-
@ayys613 נכנסתי לעזרה של ווינדוס במיקרוסופט ועשיתי לפי ההוראות בדיקת רשת בשורת הפקודה יצא לי דו"ח רציני, הבעיה שצריך מישהו מתמחא לקרוא אותו, אבל יש לי הרגשה בכל זאת היא שזה קשור לוויפרי ואני לא ירגע עד שלא אאפס את המחשב (או שנטפרי ישחררו לי את התוכנה)
-
@ayys613 נכנסתי לעזרה של ווינדוס במיקרוסופט ועשיתי לפי ההוראות בדיקת רשת בשורת הפקודה יצא לי דו"ח רציני, הבעיה שצריך מישהו מתמחא לקרוא אותו, אבל יש לי הרגשה בכל זאת היא שזה קשור לוויפרי ואני לא ירגע עד שלא אאפס את המחשב (או שנטפרי ישחררו לי את התוכנה)
אם אני לא טועה, ויתכן ואני מתבלבל בינך לבין מישהו אחר, הסרתי לך בזמנו את התוכנה בשליטה מרחוק והבעיה עדיין המשיכה...
-
אני לא יודע לומר לך בהקשר לוויפרי, אתה כתבת שבצעת הקלטה וכתבו לך שזה לא קשור.
לפי מה שמובא בקישור שהבאתי לך, זה נראה סוג של כביכול 'השתלטות' המדפסת על הרשת (יש שם מישהו שלא יכל לגלוש בגלל זה).
כמו שכתבתי לך קודם, ככל שזכור לי החיבור של אלחוט-ישיר לא מופיע ברשתות כhpsetup אלא כתוב את השם של המדפסת.
-
@shraga זה לא אני כנראה מישהו אחר.
אשמח אם תוכל לשחרר לי את התוכנה כדי שאבדוק זאת-(כדי שלא אצטרך סתם לבזבז זמן על איפוס) -
@ayys613 אצלי תמיד היה כתוב HPSETUP וזה עבד טוב.
-
אתה לא מצליח בכלל להתחבר לנקודה חמה של המדפסת. זה לא שהתחברת וזה לא עובד.
עדיין לא שמענו שהויפרי לא נתן להתחבר לויפי מסוים. כלומר הוא תמיד נותן להתחבר אבל לא נותן לגלוש.
בכל מקרה איזה גירסת ויפרי יש לך? -
@magicode
2.7.0.0. V