התמכרות לנטפרי...
-
פוסט זה נמחק! -
@שלום-עולם אמר בהתמכרות לנטפרי...:
ויודע מה אני איתך! ואכנס לבדוק פעם בשבועיים אם יש הודעה חדשה...
כל הכבוד!! אפילו אני עדיין לא אוחז שם... אולי בהמשך...
-
עריכה: @GolanArt צודק, מחקתי.
למרות האמור, אמשיך להשתדל לעזור בפורום ככל שאוכל, גם כשזה קשה ואין זמן מיותר.
הלוואי ואתמכר לגמול חסד עם הבריות, אני לצערי עדיין לא שם. -
שלושת השבועות ידידיי! תזכרו על מה אנחנו אבלים, לא לשכוח בבקשה!
-
בלי קשר לפורום של נטפרי באופן ספציפי, אני חושב שאם היתה אופציה כזאת שיופיע איזה חלון ובו משך הזמן שאתה גולש באתר מסויים, וכ"ש אם יהיה גם אפשרות להתראות כמו שהוצע למעלה, זה היה דבר מצוין.
-
@האברך אמר בהתמכרות לנטפרי...:
@שלום-עולם אמר בהתמכרות לנטפרי...:
ויודע מה אני איתך! ואכנס לבדוק פעם בשבועיים אם יש הודעה חדשה...
כל הכבוד!! אפילו אני עדיין לא אוחז שם... אולי בהמשך...
עם כזה כבוד כבר כמעט חשבתי ע"ז ברצינות...
אבל מה הבעיה שלך? בדיוק בשבילך עשו את האופן של 'עקוב אחרי', הכנס לעצמך רשימה אחרי מי לעקוב ואחרים בל תביט ח"ו מבזבוז זמן!!!
{דרך אגב זה זמן רציתי לשאולך מהיכן לך תמונה כה אצילית? עשיתו בעצמך? אולי תעשה לי גם של.. -
@אוריויל אמר בהתמכרות לנטפרי...:
בלי קשר לפורום של נטפרי באופן ספציפי, אני חושב שאם היתה אופציה כזאת שיופיע איזה חלון ובו משך הזמן שאתה גולש באתר מסויים, וכ"ש אם יהיה גם אפשרות להתראות כמו שהוצע למעלה, זה היה דבר מצוין.
אני איתך.
מי מצטרף לבקשה? -
-
כן, אבל יש את זה גם בעברית?
-
@מאיר-חיימסון גם אם לא, זה ממש נהדר. בכל דפית שנכנסים מיד כתובות כמות הדקות שעברו בביקור באותה הדפית על האייקון של התוסף בצד שמאל למעלה. זה בדיוק מה שחיפשנו! מומלץ לכל מי שחשוב לו לראות את הזמן עובר בעיניים, גם ללא כל שאר הפונקציות
-
@מאיר-חיימסון החסימה היא למקרא שאדם לא שולט על אצמו ופעמים גם לא שם לבו לכך
-
@האברך אמר בהתמכרות לנטפרי...:
@אבי-חזן אמר בהתמכרות לנטפרי...:
לא צריך להזכיר לך את חומר הענין של גילוי עריות עד שחז"ל אמרו "שאין אפוטרופוס לעריות" ואתה שואל בתור בן אדם בוגר שלא צריך חסימה...
תקרא עוד פעם את מה שכתב @מאיר-חיימסון , ואחרי שתקרא טוב, אתה יכול למחוק את הפוסט שכתבת...
צודק מחקתי את זה
-
יניב עמר
link text -
@administrators ,
נראה לי שהגיע הזמן לשאלת אימות תורנית בהרשמה לפורום -
@shraga אמר בהתמכרות לנטפרי...:
@administrators ,
נראה לי שהגיע הזמן לשאלת אימות תורנית בהרשמה לפורוםצריך משהו שאי אפשר לשאול את גוגל..
-
@קלונימוס אולי באידיש.. גם את זה הוא כבר יודע.
-
@administrators אני חושב שאפשר לעשות שפתיחת חשבון בנטפרי יפתח לך גם יוזר בפורום אוטומטי (ולא יהיה אפשרות לפתוח משתמש רק בפורום) יש כבר כמה דרכים לבצע את זה עיינו,
https://community.nodebb.org/topic/9082/how-to-integrate-existing-application-users-on-to-nodebb-so-that-they-need-not-register-again
https://community.nodebb.org/topic/4093/nodebb-website-integration/5 -
@Chocolate אבל כן רוצים לתת אפשרות לחדשים לברר לפני שהם עוברים ולקבל תמיכה ועזרה לקראת המעבר.
-
הבעיה גם שבנט פרי אתה נרשם בשם האמיתי שלך (כך נראה לי כולם?)
משא"כ בפורום אתה לא רוצה שידעו מי אתה. -
@shraga אמר בהתמכרות לנטפרי...:
@administrators ,
נראה לי שהגיע הזמן לשאלת אימות תורנית בהרשמה לפורוםהנה כמה דוגמאות שמי שיודע 2 מתוך חמש עבר בהצלחה גם אם מדובר בנשים
ספק דאורייתא --- , ספק דרבנן---.
נשים פטורות ממצוות שהזמן ----הנה קצת יותר מורכבים:
שייך נכון בין האלמנטים ׁ(נראה לי שרק מגזר אחד יצליח...):
לולב, אתרוג , ---בלעטל קורא
נרות חנוכה, סופגניה --- שמש, שמן סויה
בן גוריון, תפילת הדרך -- נקדימון, טיסה
אופנִׁים, בהמה טמאה---חיות, חמור