שרת אימיילים פרטי זריז
-
@957 אל תגיד לאף אחד... אבל אני לא יודע מה זה VPS...
כן זה איחסון שיתופי של LOWCHOST, 20 שח לחודש.אשמח לשמוע הרעיון של CLICKONE
אני משתמש ברשת המיילים בשביל המיילים הנכנסים, שעוברים אחרי זה לטיפול בשרת (PIPE). -
אני חושב שהכי טוב יהיה באם יהיה אפשרות כשאני מקבל מייל לתוך התיבה שלי אני מקבל צינתוק ואני יכול לשמוע אותו
-
@שואף
VPS זה קיצור של Virtual Private Server שפירושו מחיצה יעודית שלך עם מערכת הפעלה מלאה שלך,
שרת המיילים בשרת השיתופי עובד לי מצוין תבדוק עם תום למה יש איטיות, אתה יודע באיזה שלב יש איטיות אולי בשלב של הטיפול ולא בקבלה?
הצעה: ניתן לשדרג את זה ויהיה אפשר להשיב באמצעות זיהוי דיבור (stt) אפשר להשתמש בAPI של גוגל (בתשלום), -
@Chocolate
זה כבר קיים, ראה כאן.
(יש גם משהו חדש שמאפשר גם להשיב מייל חזרה, אך צינתוקים ניתן לקבל רק למס' אמריקאי, ראה כאן). -
@ליכט אמר בשרת אימיילים פרטי זריז:
זה כבר קיים, ראה כאן.
מזמן ניסיתי את זה ולא הצלחתי
@ליכט אמר בשרת אימיילים פרטי זריז:
(יש גם משהו חדש שמאפשר גם להשיב מייל חזרה, אך זה עובד בינתיים רק למס' אמריקאים, כאן).
8$ לחודש
-
@Chocolate
אני כן הצלחתי בעבר, (לא השתמשתי עם זה הרבה, רק לנסיון). -
@957
דיברתי עם תום הוא אומר שזה בגלל סריקה של ספאם
גם כשאני שולח ישירות לתיבת מייל של השרת אני רואה שלוקח המון זמן להגיע (שתי דקות זה לא המון, אבל ביחס לג'ימייל שמגיע תוך שתי שניות זה המון...)באמת רעיון לעשות STT, השאלה אם זה יהיה שימושי, אני מסתפק אם אנשים יהיו מוכנים לשלם על זה.
אם כן, יהיה אפשר גם לעשות שזה ישמיע את ההודעה בלי צורך לחזור למספר, אלא יתקשר וישמיע מידאפשר לפתח את זה עוד המון.
@ליכט
מכיר את השירות הזה, נראה לי שהוא כבר לא קיים. -
@שואף
נסה להשבית את Apache SpamAssassin, ולהוריד את הסינון של מסנני הספאם,
יתכן ששרת יעודי ולא שיתופי יתאים יותר כך תוכל להגדיר את המערכת לפי הצרכים האישיים שלך, -
@Chocolate תעשה העברת המיילים לכתובת הנ"ל.
-
@שואף קיים כזה שירות חינמי של MAIL2PHON של מסר פתרונות תקשורת, כולל הקראת גוף ההודעה.
-
-
@Chocolate אמר בשרת אימיילים פרטי זריז:
@WWW אמר בשרת אימיילים פרטי זריז:
MAIL2PHON
דיברו על זה למעלה כבר זה מזמן לא עובד
לאחרונה שיפרו את השיירות,
בשבועות האחרונים יש תקלה זמנית בהקראה. -
@WWW זה קשור אילך?
איך מתחברים לשירות? (מס' 0772266666, 077-2609010 חתומים בטלפון כשר) -
@שואף אי אפשר להעביר מיילים למספר, אתה צריך להגדיר שמייל של האישור שמועבר, יועבר חזרה למייל שממנו הועבר.
-
@שואף אכן כמו שאמר @957 יש לי מוצר כעת בסוף בנייה של מייל מספר שמפנה למייל האמיתי שלך.
בתיכנון גם צינטוק והקראת המייל בטלפון.הרעיון אצלי הוא קצת יותר רחב, ומקווה שתהיה לו הצלחה כשייצא. הוא מיועד לפתור עוד כמה דברים בדרך.....
הגיוני שהבדיקת ספאם מכבידה עליך,
אני בל מקרה מממש את הפיתרון על שרתים משלי, שם יש לי את כל המשאבים לטפל בהכל כמו שאני רוצה -
@שואף אמר בשרת אימיילים פרטי זריז:
שלום
הקמתי שירות נחמד, שאולי יכול להיות שימושי לאנשים שיאן להם מייל, שליחת מיילים למספר טלפון.שולחים מייל לכתובת שהיא מספר הטלפון של נמען עם סיומת שטרודל frum.cf
לדוגמא 0521234567@frum.cf
בשורת הנושא כותבים את ההודעה (בלי נקודות ובלי מקפים), וזה מצנתק לאותו מספר וכשהוא חוזר למספר זה משמיע לו את ההודעה [כרגע עשיתי שאפשר רק להשמיע את הכותרת, אם יהיה תועלת, אפתח את זה גם לגוף המייל].הבעייה היא ששרת המיילים שלי לוקח הרבה זמן לקבל את המייל, בין דקה לשלש דקות.
מתכנתים ובעלי אתרים, נתקלתם בבעייה כזו? מכירים אולי איחסון שנותן שירות יותר זריז?
תודה
אני משתשמש כהיום בחברת "מסר"
וגם שם לא מקבלים את המיל מידית אלא לאחר כמה דקות, ולפעמים גם לאחר כמה שעות.
אשמח להצטרף לשירות (בחינם) זה השאלה האם לא תסתבך עם חוק הספאם? ולכן תצטרך גם שבעל הפלאפון יירשם לשירות כדי שהוא יוכל לקבל הודעות. -
@הגוף-והנפש @שואף
וכמובן לדאוג שלא תהיה גניבת זהות..... -
@Chocolate אמר בשרת אימיילים פרטי זריז:
@WWW זה קשור אילך?
איך מתחברים לשירות? (מס' 0772266666, 077-2609010 חתומים בטלפון כשר)לא קשור אלי.
07722-66666 לא חסום אצלי (פלאפון), שלוחה 2.
אתה יכול לנסות לבד להעביר את המיילים לכתובת: 050123456789@mailphone.co.il (כשהמספר, מס' הפלאפון שלך), ללא התקשרות למספר כלשהו, בד"כ זה עובד. -
נוספה אפשרות לענות למייל עם הקלטה קולית שמתורגמת לטקסט
-
@שואף
תצרף אותי!!!
(בחינם בוודאי שאני רץ )
אבל אפשרי בתשלום סמלי אם אפשר להחזיר תשובה על ידי מענה קולי שמתורגם לטקסט?.
ובווודאי בכל מצב שיהיה אפשרת גם לתוכן ההודעה ולא רק כותרת....