שימוש בסינון VPN לרשת ולשרתים של אינטל
-
@רוצה-לדעת
סליחה.אני ידבר עם @baruch הוא אמר שהוא מכיר שם את הרשת. אולי הקב"ה יעלה לי רעיון.
-
@קלונימוס
אכן כפי שאני הבנתי, הלוג הזה נמצא רק על המחשב של הלקוח, ולנתיב אין גישה ללוג הזה (אם לא בשליטה מרחוק -
בהסכמת הלקוח - לצורך פתרון בעיה כלשהיא). -
בעקרן של דברים @אבק צודק.
אבל אני מכיר את הבעיה שהיה למל"מ. והיא לא רק בגלל חשיפה של תעבורה.
כי אני הצעתי להם פתרון עם נטפרי מבלי שיהיה חשיפה של תעבורה בכלל (אפשרי בחברות גדולות).היו להם כמה סיבות שהכריעו לטובת נתיב.
כעת אני מעדיף לא להתערב, כי גם זה לקח הרבה זמן עד שהם הסכימו. -
@baruch
כן, חבל שאתם לא אומרים,
אם הייתה דרישה מצד העובדות לסינון מסוים
ייתכן שזה היה שונה
במצב הנתון הם לא העזו לפתוח את הפה
כדי שלא יבטלו הכל -
@magicode
תודה רבה על הנכונות אבל שמתי לב שבפרוספקט ש'אבק' העלה נתיב נתנו למלם מחיר לגמרי סביר 80 ש"ח תשלום ראשוני במקום 200 ש"ח!! ו 27.5 תשלום חדשי במקום 55 כנראה שבכל זאת יש אפשרות לנהל אתם משא ומתן לקבל מחיר קבוצתי (למרות שבטלפון ניסיתי ואמרו לי שאין על מה לדבר).
אני חושב שכדאי קודם שננסה לקבל מהם מחיר דומה..
כי בשביל נטפרי זה נראה שנדרש מאמץ מיוחד ליצור התאמה תכנית וגם לאחר שתהיה התאמה תכנית לא בטוח שבאינטל יסכימו כי מבחינתם יש את נתיב ולמה להם להסתבך עם עוד חברת סינון..תודה על היחס האישי והמיוחד ניכר שהדברים נעשים לשם שמיים!!
-
לעצם העניין של קבוצות חרדיות
מידיעה מקרוב יש מקומות עבודה שהבנות מתרגזות למה שמים תוכנת סינון...
לצערנו...
נכון הם לא רוצות לגמרי פתוח, אבל קצת פתוח כן... נו זה אחד הפלוסים שלהם בעבודה.
גם כל אחת ברמת החרדיות שלה...
יש כאלו שמזמן היו יכולות להיות מזרוחניקיות ומה לעשות שהם גרות במקום חרדי או קרוב מאוד למקום חרדי... -
@רוצה-לדעת
אגב
הם עשו את כל החברה תחת משתמש אחד
שזה חיסרון עצום
אולי לכן המחיר כל כך זול -
@שלום-על-ישראל אמר בשימוש בסינון VPN לרשת ולשרתים של אינטל:
@רוצה-לדעת לא מסובך. כדי לפרוץ את החומה שמנעה להכניס את נתיב היה צריך קצת נחישות ורצון. הייתי מעט מעורב במהלך. הסיפור שם באמת מעורר השתאות, אבל הנה, היתה אחת שלא התפשרה ועשתה היסטוריה. הם הסכימו להידבר עם טכנאי בכיר בנתיב שהתגבר על הקשיים.
אני מניח שעם רצון ונחישות תדעו בסוף ללחוץ על הלחצנים שפותחים דלתות. בכל משרד וכו' יש אחראי רשת, מתכנת תפעול או משהו כזה. במיוחד בארגון בינלאומי כאינטל. נכון, זה מורכב וארוך, אבל יש אור בקצה המנהרה.
אנא, אל תתיאשו. יכול להיות שאתם קרובים. מי יודע מה יתפתח מזה, אולי הצלה לכל אלו ששם. וכבר היו מקרים. ושוב, שהייתי מעורב בהם מעט.
חיזקו ואימצו, דווקא האנשים הקטנים עושים לפעמים דברים גדולים.
אם אתם עדיין מרגישים צורך בעזרה, ניתן לפנות אלי בפרטי [בפרופיל].יש לכם מידע בעניין?? שואלת בשם קבוצה שמחפשת פתרון
-
@תהילה-גלבוע מומלץ להתייעץ עם מוקד הייעוץ של וועדת הרבנים לביצור חומת הדת. הם מכירים את רוב מקומות העבודה הרלוונטיות בארץ ואת הפתרונות האפשריים לכל מקום.
-
@תהילה-גלבוע היה עדיף לפתוח נושא חדש ולהפנות לכאן.
אחרי הכל עבר חמש שנים.