AnyWhere portable
-
ליצור תוכנת אניוור בגירסא ניידת כך שיהיה אפשרי פשוט לחבר USB למחשב בו אתה מתארח ולגלוש עם נטפרי.
טיפה בהרחבה: קורה הרבה פעמים שנמצאים במקום עם סינון שאינו נטפרי, וגם אם יש שם משתמש לאניוור זה מורכב בכל פעם להגדיר את התוכנה בפרט אם צריך את המחשב 'רק לכמה דקות' או שלא נעים לבקש מבעל המחשב רשות להתקין את התוכנה או שאין הסכמה שכזו, ההצעה היא שיהיה אפשרות להגדיר את התוכנה פעם אחת עם שמשתמש וסיסמא ואח"כ לאכסן אותה על אונקי ובכל פעם שצריך פשוט מחברים את האונקי והסינון יעבור דרך נטפרי (אולי אפי' עם דפדפן נפרד (כמו שיש לאיסט דפדפן מאובטח)). -
@ezra השאלה אם זה שייך טכנית, כיום זה בנוי בצורה שזה מתקין דרייבר של נתב וירטואלי.
כך שזה ודאי לא אפשרי בגירסה ניידת. -
@WWW
למיטב הבנתי כוונתך ל VPN.
וזה בהחלט אפשרי בגירסה ניידת.
אך השאלה הפשוטה היא,
ליצור חסימה ניידת היא בדיחה מגוחכת... (ברוב המקרים...- לא כל כך שווה פיתוח...) -
-
@clickone יש אפשרות לשמור את השם-משתמש והסיסמה בתוך הקובץ?
נראה לי שזה מה שהוא צריך. -
@WWW אני זוכר שלא. פעם ממש חיפשתי ולא מצאתי...
אבל אם הסיסמא מפריעה לו, שיפנה במערכת הפניות ויבקש סיסמא קלה שהוא יבחר, ושהוא יזכור תמיד......
השם משתמש הוא במילא מספר הטלפון שלו בפורמט 972XX -
סליחה על הבורות, אבל ישנו אפשרות דרך נטפרי ממחשב ניטרלי למשל בבתי חולים? ורכבת?
-
@שלום-עולם מחשב נטרלי בבית חולים וברכבת? לא זכור לי שיש עמדות ברכבת..
התכוונת רשת ניטרלית?
כן, יש. עיין כאן. -
@למדן-וידען ומה זה VPN
-
@שלום-עולם
א. עיין כאן כדי להבין בכללות.
ב. כאן היטיב להסביר זאת @MacroShadow המוכשר.
הנה ציטוט:משל למה הדבר דומה, מאפיית אנג'ל בירושלים ממוקמת ברחוב כנפי נשרים, ואילו תחנת הקמח המספקת לו את הקמח ממוקמת מעבר לכביש ברחוב בית הדפוס. לצורך כך בנו צינור המוביל מטחנת הקמח למאפייה. צינור זה אטום כדי שהטינופת שברחוב לא מזהם את הקמח.
והנמשל, את נמצאת ברחוב בית הדפוס (בעבודה עם מחשב הפתוח לכל סימטה אפילה בגלובוס) פתוחה לכל זוהמת הרחוב (אינטרנט פרוץ) תבני צינור (VPN) שיוביל את החומר שאת זקוקה לו מטחנת הקמח (נט-פרי) למאפיה (המחשב שבו את משתמשת).ובקיצור, VPN הוא צינור מאובטח שבו מוזרם מדיה הנקיה מכל חשש נדנוד של תועבה ואינו מושפע מהחיבור העיקרי למחשב. לצורך החיבור לנט-פרי עליך לרכוש מנוי מטחנת הקמח (הספק שמשתמש עם נט-פרי לסנן את הזוהמה).
(קרדיט - קליקאון) -
@clickone זה לא רק העניין של הסיסמא, זה עניין שכשאתה מסיים לעבוד על המחשב אתה צריך להגדיר מחדש את החיבור שלו ומשאיר לו שם את התוכנה על המחשב.
ואגב זה יכול להיות שימושי באמת בבתי חולים, ספריות וכדו' -
הכנתי בעבר קובץ bat להסרה, זה מופיע בויקי
-
@ezra אם אתה שם את הPBK בדיסקאונקי ולא שומר סיסמא אתה לא שם לו שאריות במחשב.
@למדן-וידען ההסבר המדהים הזה שייך ל @MacroShadow .... -
@clickone אכן, כתבתי, אבל אתה הבאת את זה משם .
-
@למדן-וידען צודק. סליחה... (באמת היום אני שולף מהר מדאי מהמקלדת....)
-
@clickone עדיף להתקין בכזה מצב את האניוור או את ה PBK?
-
@clickone אמר בAnyWhere portable:
@למדן-וידען צודק. סליחה... (באמת היום אני שולף מהר מדאי מהמקלדת....)
היום ???
-
@ezra בהבנה שלי הPBK יותר יציב ועדיף מהאניוואר....
בהנחה שאין שם שגיאות 806, 807 וכו'.
תמיד, אם PBK עובד, תשתמשו בזה. -
@למדן-וידען מתכנתים עובדים בין השעות 8 ל5....
הם רק עדיין לא החליטו איזה. -
@clickone אני יודע שעד העשירי קשה להשיג אותך.. השאלה מאיזה תאריך.