פורום לתורה
-
@עברי-אנכי
לא די לי בזמן שאני מבזבז בפורום, עוד אוסיף ואתן מקום לדלת פרטית, שיוכלו להפריע לי גם מחוץ לפורום ?! -
@ליכט אמר בפורום לתורה:
@עברי-אנכי
לא די לי בזמן שאני מבזבז בפורום, עוד אוסיף ואתן מקום לדלת פרטית, שיוכלו להפריע לי גם מחוץ לפורום ?!ידידנו האהוב, כל זה נכנס לאותה קריצה. מצד א' שובבות בבחינת - 'חבר אתה חסר..', ומבחינה שניה - 'אדם דואג על דמיו, ואינו דואג על ימיו..', ולפחות אתה החכמת במשהו לדאוג גם על זמנך.
אבל ברגע של רצינות,
בעבר הייתי צריך עזרה גדולה מא' מגדולי הניקים כאן, ואחרי המייל שהיה רשום קיבלתי באישי גם את מספר הטלפון שלו, ונעזרתי בו רבות, אבל צריך תמיד לדעת אם הצר שווה בנזק המלך..
יום טוב ומקסים -
@ליכט אמר בפורום לתורה:
@עברי-אנכי
לא די לי בזמן שאני מבזבז בפורום, עוד אוסיף ואתן מקום לדלת פרטית, שיוכלו להפריע לי גם מחוץ לפורום ?!כרצון איש ואיש...
-
יסוד הצלחת הפורום היא כפי מידת מהירות התחדשות התגובות והנושאים
-
-
@AL התמונה לא עלתה. בסיומת של הקובץ, במקום JPG תכתוב jpg
-
@AL אמר בפורום לתורה:
הפורום התחיל לפרוח... !!!
הגיע הזמן להוסיף עוד שטיבלאך, שטיבל אודות ספרים ומחברים, היסטוריה יהודית, שפת לשה"ק (דקדוק וכדו') ועוד ועוד.ברוך השם אכן הפורום הולך ופורח, תודות למשתמשים היקרים שנתרבו בכמות ובאיכות
לגבי הצעותיך, באם יהיה דרישה לכך מחברי הפורום שיחיו אשמח לפתוח מה שיבקשו
תודה! -
@יותר אולי תעלה סקר באתר שלך? כך נוכל לבל מידע אמין ורלוונטי.
-
@AL סקר של מה?
-
@יותר אמר בפורום לתורה:
@AL אמר בפורום לתורה:
הפורום התחיל לפרוח... !!!
הגיע הזמן להוסיף עוד שטיבלאך, שטיבל אודות ספרים ומחברים, היסטוריה יהודית, שפת לשה"ק (דקדוק וכדו') ועוד ועוד.ברוך השם אכן הפורום הולך ופורח, תודות למשתמשים היקרים שנתרבו בכמות ובאיכות
לגבי הצעותיך, באם יהיה דרישה לכך מחברי הפורום שיחיו אשמח לפתוח מה שיבקשו
תודה!סערת העופות והאשכול הפורה עם הדיון המרתק הועיל מאד לפורום, יש תמיד עליות ומורדות וגם אם תראה תקופות חלשות אל תשבר
עם זאת כדאי לך לבדוק אופציה של ניוזלטר עם הזמנה לדיון בנושאים חדשים -
-
@AL
זה לא כל כך רלוונטי, אם מישהו רוצה לפתוח נושאים חדשים הוא יכול גם היום
הוא חייב לפתוח זאת בקטגוריה/פורום מיוחד דווקא??? -
אני ביקשתי לפתוח פורום על דינים הנוגעים באינטרנט ואכן נפתח (אני לא יודע עם ע"י הרב @יותר או שיש שם עוד מנהלים) העלתי [[שם](link url)].https://tora-forum.co.il/viewforum.php?f=55 בנתיים שתי ענינים
חשבתי שיהיה לזה התענינות ותגובות כי זה דבר שחסר וואני לא מכיר הרבה ספרים או רבנים שמדברים ודנים בזה אבל בנתיים בלי תגובות לתועלת כולנו אולי מהרבנים דפה תבוא הישועה
או שאני טועה בכתובת -
@shukiha אכן נפתח על ידי
על נושא אחד שפתחת שם היה לך דווקא הפניה למאמר מעניין
אכן זהו נושא מורכב והלוואי שיהיו משתמשים איכותיים בפורום שיוכלו לענות ולהתדיין בנושאים אלו ולא רק בנושאים פיקנטיים כמו הבראקל וכדומה -
למה פורום לתורה נותן לי שגיאת פרטיות ? @יותר
-
-
-
@יותר גם לי.
אתרים אחרים עובדים כרגיל. -
-
@יותר אמר בפורום לתורה:
ועכשיו שגיאה 404.