נטפרי בדרך??
-
שלום יש לי חבר שרוצה לעבור לנטפרי (הוא היה אצלי 15 דק' וזה עשה את העבודה) אבל הוא טוען שהוא נוסע הרבה לחו"ל ועכשיו יש לו נתיב וזה מסנן לו גם בחו"ל אבל נטפרי עובד רק בארץ. אני לא מתמצה הרבה בעניינם לכך אני רוצה לשאול האם זה ככה ? והאם יש איזה פתרון או עצה?
-
יבואו המומחים ויענו את התשובה הרלוונטית.
אבל עד שהם יבואו, אציין שהוא יכול להשתמש עם vpn של נטפרי. שכמובן נותן סינון בכל חור בכדור. -
הפתרון זה vpn.
אין דרך אחרת. -
תיזהרו עם העצות
ה-VPN יכול לעשות גם בעיות במקומות מסוימים
הייתי אומר שינסה תקופה VPN במקביל לנתיב, ואם יעבוד לו היטב שיעבור. -
@אהרן
נכון למשל שגיאה 806 שבהרבה מקומות היא בעיתית -
ה vpn עולה כסף ?
ואם התשובה הוא כן אם זה עובד לו והוא עובר לנטפרי האם הוא צריך לשלם גם לסינון רגיל וגם להVPN להשתמש בו כשהוא בחו"ל -
@chocolate
כעיקרון דבר כזה עולה כסף.
כמו שמכשיר טוסט עולה, וגם הנקניק שבפנים. -
וגם שוקלטה עולה כסף
-
-
@chocolate אמר בנטפרי בדרך??:
ה vpn עולה כסף ?
ואם התשובה הוא כן אם זה עובד לו והוא עובר לנטפרי האם הוא צריך לשלם גם לסינון רגיל וגם להVPN להשתמש בו כשהוא בחו"למה אתה מתכוון סינון רגיל? הוא יכול לעשות קו רגיל בלי סינון אם זה עוזר לך, ולהשתמש בתוכנה. קו רגיל גם עולה כסף, זה מה שהתכוונתי.
-
@5566NEWbrs אמר בנטפרי בדרך??:
@chocolate אמר בנטפרי בדרך??:
ה vpn עולה כסף ?
ואם התשובה הוא כן אם זה עובד לו והוא עובר לנטפרי האם הוא צריך לשלם גם לסינון רגיל וגם להVPN להשתמש בו כשהוא בחו"למה אתה מתכוון סינון רגיל? הוא יכול לעשות קו רגיל בלי סינון אם זה עוזר לך, ולהשתמש בתוכנה. קו רגיל גם עולה כסף, זה מה שהתכוונתי.
אבל אז יש לו את החסרונות של הVPN ,
כוונתי היה מכיוון שהתשלום על הvpn הוא כל כולו לנטפרי (אולי אני טועה) אז מי שמשלם עבור סינון רגיל אולי לא יצטרך לשלם פעמיים -
@CtrlAltDel אמר בנטפרי בדרך??:
שלום יש לי חבר שרוצה לעבור לנטפרי (הוא היה אצלי 15 דק' וזה עשה את העבודה) אבל הוא טוען שהוא נוסע הרבה לחו"ל ועכשיו יש לו נתיב וזה מסנן לו גם בחו"ל אבל נטפרי עובד רק בארץ. אני לא מתמצה הרבה בעניינם לכך אני רוצה לשאול האם זה ככה ? והאם יש איזה פתרון או עצה?
רונן מאר אל סידר לי בשביל מישהוא לפני תקופה סינון של נט פרי עם נט סטיק של פלא פון כמה שזכור לי זה עבד די טוב אם כי מי שהשתמש אם זה לא כל כך הבין במחשבים וקצת הסתבך עם ההגדרות
עם זה רלוונטי תפנו לרונן לפרטים נוספים
ודרך אגב שמעתי ממי שהוא שיש לפלא פון חבילת גלישה במחיר טוב לחול צריך לבדוק האם זה גם דרך אר אל
ו -
@chocolate אני יסביר בקצרה:
VPN זהו סוג של צינור מעבר פרטי לתעבורת הרשת שלך, שדרכו אתה יכול להתחבר לנטפרי מכל תשתית אינטרנט כמו קווי או לחילופין אלחוטי.
כמובן שכל עוד שלא התקנת את תוכנת הWiFree אתה יכול להתחבר גם לאינטרנט המזעזע ח"ו.
כדי לקבל שירות VPN צריך לשלם על השירות שכן אתה משתמש בשרת של מישהו..
(היה חלוקה בעבר של VPN חינמי ע"י הצדיק הקליק (one כמובן) בגדול זה לא קיים כיום)RL מבקש את הסכום שציינו למעלה כדי לקבל VPN.
אבל:
אם יש לך כיום נטפרי בקווי והספק שלך הוא RL ואתה רוצה לחסוך את התשלום הנוסף לRL כדי לקבל גם VPN, אתה יכול להתחבר לVPN ולגלוש בנטפרי בזמן שאתה מחוץ לבית (באמצעות Wifi באוטובוס למשל) ע"י ניתוק הראוטר בבית (כדי שלא יהיה כפילויות ואז תיחסם לגמרי) וחיבור לVPN עם פרטי החיבור שלך בראוטר בבית.
בהצלחה -
@shukiha אמר בנטפרי בדרך??:
ודרך אגב שמעתי ממי שהוא שיש לפלא פון חבילת גלישה במחיר טוב לחול צריך לבדוק האם זה גם דרך אר אל
אפשר גם דרך RL, אבל המחיר (של פלאפון) הוא ממש לא מחיר טוב (ללקוח)....
-
תודה לכולם על העזרה
@למדן-וידען
@למדן-וידען אמר בנטפרי בדרך??:אם יש לך כיום נטפרי בקווי והספק שלך הוא RL ואתה רוצה לחסוך את התשלום הנוסף לRL כדי לקבל גם VPN, אתה יכול להתחבר לVPN ולגלוש בנטפרי בזמן שאתה מחוץ לבית (באמצעות Wifi באוטובוס למשל) ע"י ניתוק הראוטר בבית (כדי שלא יהיה כפילויות ואז תיחסם לגמרי) וחיבור לVPN עם פרטי החיבור שלך בראוטר בבית.
אני מבין כ"כ בזה אולי תפרט/תסביר קצת יותר
-
כולם@
מישהו יכול להסביר לי יש ספק rl אז איך אני מתחבר בvpn ??????? איזה שם משתמש וסיסמא אני כותב ? -
צריך לבקש מהם שם משתמש וסיסמא לvpn
-
@Beni
אם היוזר משמש כספק בראוטר, אתה לא יכול במקביל להשתמש עם אותו יוזר ל-VPN, מלבד אם תקבל הרשאה מיוחדת מ-RL. -
@Beni אמר בנטפרי בדרך??:
כולם@
מישהו יכול להסביר לי יש ספק rl אז איך אני מתחבר בvpn ??????? איזה שם משתמש וסיסמא אני כותב ?תצטרך לנתק את המודם
א"א להשתמש עם אותו יזור ב-2 מקומות במקביל. -
איך אני מבקש מהם ? ומה הכונה אם הוא בשימוש אם אני נוסע באוטבוס ובבית הספק מחובר לחשמל אבל לא גולשים עלו באותו רגע אני לא יוכל לגלוש??