שליחת קבצים גדולים ע"י מייל בלבד
-
-
@מעמד אמר בשליחת קבצים גדולים ע"י מייל בלבד:
@לוי אם אני מחלק קבצים ע"י התוכנה, אני צריך שגם אצל מי שאני מעביר את הקובץ יהיה את התוכנה ?
@לוי אמר בשליחת קבצים גדולים ע"י מייל בלבד:
והכי חשוב, היא מוסיפה עם כל פיצול קובץ עוד קובץ יישום EXE שברגע שכל החלקים נמצאים באותה תיקיה של היישום, על ידי שפותחים אותו הוא מחבר הכל ברגע, ללא התקנה וכדו'.
-
תוכנות איך שהם בשמם לא תמיד עוברים בגימייל (כמדומה שדרך האתר של גימייל עובר יותר בקל מאשר ע"י אאוטלוק וכדו') וצריכים לשנות הסיומת
-
-
@שלום-על-ישראל לא מורכב מידי... פשוט ניתן לשלוח את הקובץ EXE בשינוי קל בסיומת, (אני אישית מעדיף להוסיף 123 למשל, מאשר למחוק ואז לסבך ת'בנאדם מה להוסיף..... ככה שזה יוצא file.exe123) וזה אכן עובר בג'ימייל.
בקרוב בעזרת ה' נשיק פרוייקט חדש של הורדות על ידי המייל בלבד, עם טפסים ותוכנות וכו'....... ושם באמת כך עשינו עם הקבצים הגדולים.......
@מנתק נשמח מאוד לסיום מלאכת התרגום! וכל המתחיל במצוה וכו'........ (אגב, איך אפשר לתרגם תוכנה?) -
-
@האברך אותה תוכנה!
-
אגב, איך אפשר לתרגם תוכנה?
מה שידוע לי - תחפש קובץ שנקרא LANGUAGE ושם צריך להקביל לכל פקודה באנגלית תרגום בעברית. @מנתק יוכל להחכים אותנו יותר.
-
@האברך אמר בשליחת קבצים גדולים ע"י מייל בלבד:
אגב, איך אפשר לתרגם תוכנה?
מה שידוע לי - תחפש קובץ שנקרא LANGUAGE ושם צריך להקביל לכל פקודה באנגלית תרגום בעברית. @מנתק יוכל להחכים אותנו יותר.
הרבה פעמים זה קובץ עם סיומת .lang או משהו דומה
ברוב התוכנות זה קובץ טקסט פשוט (שאפשר לפתוח ע"י פנקס רשימות) שנראה או משהו בסגנון הזה: LANGUAGE=שפה וכן הלאה על שאר הפקודות או שכל פקודה ממוספרת ויש ליד המספר תרגום
נראה לי שיותר פשוט לקחת קובץ תרגום של שפה אחת ולערוך אותו מאשר לעשות קובץ חדש
ויש כמה תוכנות בודדות שזה קובץ יותר מסובך לעריכה -
@beri.zip אמר בשליחת קבצים גדולים ע"י מייל בלבד:
ויש כמה תוכנות בודדות שזה קובץ יותר מסובך לעריכה
ויש תוכנות שזה מקומפל בתוך הEXE או DLL, וגם בזה בד"כ אפשר לתרגם, עם תוכנות מיוחדות.
-
@מנתק אולי תזכנו בתוכנה זו לאחר תרגום מלא?
-
@WWW אמר בשליחת קבצים גדולים ע"י מייל בלבד:
ויש תוכנות שזה מקומפל בתוך הEXE או DLL, וגם בזה בד"כ אפשר לתרגם, עם תוכנות מיוחדות.
יש לך תוכנות כאלו, פשוטות להפעלה, בעברית? - אם כן, אשמח לקבל באישי. יישר כח מראש.
-
יש לך תוכנות כאלו, פשוטות להפעלה, בעברית? - אם כן, אשמח לקבל באישי. יישר כח מראש.
גם אני אשמח לקבל כזה דבר
-
-
@WWW אשמח לקבל. אם תוכלו לצרף הוראות ברורות כמדת האפשר - תודה רבה רבה מראש, וגמח"ט.
-
@האברך אתה צריך לתוכנה ספציפית, או בכללי?
-
כרגע - בכללי. אם יש לך עדיפות שכשאצטרך אבקש, אין בעיות (אם לא תברח לנו מהפורום...).
-
כרגע - בכללי. אם יש לך עדיפות שכשאצטרך אבקש, אין בעיות (אם לא תברח לנו מהפורום...).
לא, רק שיש לי 4 סוגים, 3 מהם שהם הפשוטים יותר ואיתם התעסקתי, לא עובדים על כל סוגי הקבצים.
ועוד סוג מאוד מסובך בקוד פתוח שעובד על סוג אחר של קבצים. -
@WWW אם תוכל - תשלח הכל, אני מאד אודה אם תוכל לצרף הוראות ברורות. יישר כח.
-
@האברך הבעיה עם ההוראות...
אני כעת בודק את העניין.