צנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה
-
@אפשוטער-יוד אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
@magicode התכוונתי כמובן שאתה החסימה יעשו ע"י הורדת הסרטון מיוטיוב ועריכת הוידאו ואז לטשטש את החלק הבעייתי ואז להעלותו בחזרה ליוטיוב ואם יש בעיה עם זכויות היוצרים (למיטבת הבנתי איני רואה בעיה של זכויות יוצרים מכיוון שלא שיניתי כלום רק הורדתי את החלק שבעייתי לאנשים עקב בעיה צדדית, אבל איני מבין גדול בתחום.) או לפתוח אתר ייעודי בשביל הסרטונים האלו למשתמשי נטפרי,
אני לא מבין בזכויות יוצרים, אבל כידוע ביוטיוב יש לכל אחד אפשרות לערוץ ואולי אם אתה תעלה את זה באופן אחר אז הוא מפסיד על הפרסומות למשל שהוא מתוגמל מיוטיוב.
ועצם לקיחה של סרטון של מישהו ולנכס אותו לעצמך אפילו ללא עריכה, לכאורה בעייתית.
היום יש למשל ארגון אקו"ם למוזיקה וכל מי שמשמיע שיר ברדיו או במקומות נוספים צריך לשלם על זה אפילו שזה ללא עריכה. -
@עברי-אנכי אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
@אפשוטער-יוד
להערכתי (אינני פה לנטפרי), הבעיה אינה רק מה להוריד מהסירטון, או איך לעשות זאת, ואם להשאיר אותו ביוטיוב או באתר כמו וידיאו טוב. יש כאן גם פתח לצרה סוג פינטרס'ט - פי 100,000 !
אין מי / מה שיתחיל להיכנס לפרוייקט כזה - מכל הבחינות.לכאורה ההבדל שבאתר פינטרסט (שאינני מכירו כלל) שהוא אמור להיות מאגר תמונות שימושי, וכמוהו צריך שיהיה כמה שיותר היצע כי אם יש לך כמה תמונות אתה מתלבט באיזה תמונה לבחור ועל כן אתה צריך מבחר של תמונות.
משא"כ סרטונים זה סרטון שהגיעו איליו ע"י חיפוש נקודתי של נושא מסויים, ואף אחד לא מצפה שעכשיו יתחילו לסנן את כל יוטיוב (כמו שמצפים מהמאגר של התמונות) אלא סינון נקודתי של כל סרטון על ידי בקשה. -
@הגוף-והנפש
גם בפינטר'ס זה עמודים שנשלחים לבדיקה ולא כל האתר, ולשבת ולצפות בסרטונים - גם כאלה ששלחו נקודתית, לוקח המון זמן ומשאבים. אז כל הכבוד שבגלל ניתן לקבל שירות של סרט כן או לא, אבל גם להתחיל לערוך אותו ...
צריך להקים חברה/אירגון רק בשביל זה, ומי מדבר על עלויות.. -
@עברי-אנכי ההבדל הוא כי באתר התמונות אין צורך בנקודה. ב. אני מאמין שבכל עמוד יש יותר מ30 תמונות ואז פותחים עמוד ועוד עמוד כמו אתרי קניות
משא"כ בסרטים שאני מסכים שיש מורכבות בעניין אבל באם המורכבות תיפתר ייתכן וזה יהיה יותר קל.
כי לא ישלחו את כל הסרטים אלא סרט מסוים. ואולי אפילו שעל צנזור סרטון יצטרכו לשים שלוש נקודות וכדומה.אגב כמדומני לגבי אתר התמונות דובר שזה ישלח לבדיקה בזמנים שאין עומס?
-
@הגוף-והנפש אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
אני לא מבין בזכויות יוצרים, אבל כידוע ביוטיוב יש לכל אחד אפשרות לערוץ ואולי אם אתה תעלה את זה באופן אחר אז הוא מפסיד על הפרסומות למשל שהוא מתוגמל מיוטיוב.
גם ככה בנטפרי אתה לא רואה את הפרסומות והוא לא מתוגמל
לדעתכם, אם כל הסירטון יהיה לשמיעה ולא לצפייה (הכל. לא רק החלק הבעייתי) זה יכול להיות פיתרון זמני?
[בהדרכות נראה לי שממש לא. אבל בשירים / מנגינות הרגעה וכו / הרצאות נראה לי שכן] -
@הגוף-והנפש הבנתי שיש שיצטרכו להוציא על הרעיון הזה משאבים,
אבל אני התכוונתי שמי שמעוניין לצנזר סרטון שישלם את כ-ל העלויות הנגזרות מכך (ואולי אפי' יותר)
ואם נטפרי בכל זאת לא יכול לספק את זה שאולי ישכרו חברה חיצונית או מישהו/מישהי חיצוני שיעשה את זה עבור משתמשי נטפרי וירוויח את הכסף,
הרווח שזה דרך נטפרי הוא שהשלום יסודר דרך נטפרי בהוראת הקבע שיש ממילא כל אחד לנטפרי, -
-
@אפשוטער-יוד רק בשביל הנסיון...
עשיתי דף כזה. אני גם ממתין למגיקוד, כי הוא יצטרך להחליט אם יש סטטוס כזה לשמיעה בלבד...
לדוגמא:
http://955.co.il/nf/YouTubeMp3?u=https://www.youtube.com/watch?v=VTmmoaO2M_U
ישמיע (וגם ייתן להוריד) את השמע של הוידאו הזה
https://www.youtube.com/watch?v=VTmmoaO2M_Uאפשר גם להיכנס לכאן
http://955.co.il/nf/YouTubeMp3
ולשים שם כל כתובת של יוטיוב שפתוח בנטפרי.אם תהיה החלטה ששמים סטטוס שמע בלבד, אני יכול לקחת את זה משם, ורק להשמיע. (אבל כעת מה שחסום בנטפרי לא ייפתח שם)
-
-
@5566NEWbrs שכחתי מזה...
-
@clickone
א. אני בעד לבזר עומס... זה מגיע בנסים כל חודש לכמעט קצה חבילת האחסון החינמית.
ב. המטרה היא לאפשר הורדה של כל הפורמטים, אבל לגבי הורדה של כל סרטון מיוטיוב בפורמט שמע בלבד, זה לא כלול במצב הנוכחי. -
@administrators @magicode
נראה שלאחרונה יש הופעה דלילה מאוד של המנהלים בפורום,
ואפי' שמועלים כאן רעיונות מאוד חשובים אין תגובה רצינית לכאן או לכאן,
זה באופן רשמי שהמנהלים הפסיקו להגיב או באופן מקרי הם עמוסים לאחרונה קצת יותר מדי? -
@אפשוטער-יוד הייתי אומר את זה במילים אחרות: קצת חבל שלקוחות נטפרי גדלו, כי פעם המנהלים היו עסוקים בלפתח עוד ועוד, והיום הם עסוקים עם הלקוחות, כל אחד עם השגעונות והטענות שלו, ולא נשאר זמן לפיתוח.
סליחה מ @administrators אם הדברים אינם נכונים, אם אני טועה אנא תתקנו אותי.
בהצלחה -
@סופר
חשבתי שמי שעסוק עם הלקוחות הם אנשי התמיכה והשירות?
ודווקא כן ראיתי בכמה מקומות את המנהלים בשמם... אולי פחות ממה שהיה פעם.? -
@סופר אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
הייתי אומר את זה במילים אחרות: קצת חבל שלקוחות נטפרי גדלו, כי פעם המנהלים היו עסוקים בלפתח עוד ועוד, והיום הם עסוקים עם הלקוחות, כל אחד עם השגעונות והטענות שלו, ולא נשאר זמן לפיתוח.
סליחה מ @administrators אם הדברים אינם נכונים, אם אני טועה אנא תתקנו אותי.
בהצלחהשימו לב: קיבלתי הסכמה ואישור לדברי מ @shraga.
מה יהיה ? טוב מעט בכוונה והרבה ללא כוונה -
@סופר הפתרון הנחוץ לזה שנטפרי תעשה חלוקה מסודרת, יהיה אנשי התמיכה והשירות ושבתוכם יהיה גם איש טכני שידע לפתור תקלות ויהיה מפתחים שהם יתעסקו בפיתוח דברים חדשים בלבד ולא בשרות לקוחות.
@administrators האם מתאים לכם הרעיון ? -
@מעמד הבעיה היא, שיש הרבה בעיות שהלקוחות נתקלים, שבם הפניות שנצמדים אליהם התגיות 'בעיה סבוכה', או 'טיפול מקצועי', וכנראה רק המפתחים הם אלו שיודעים לפתור את הבעיה. ועל כן עצתך יהיה רלוונטי רק אם הם ילמדו אחרים את המקצוע, וזה לוקח זמן, וזמן זה כסף, ולנטפרי אין כסף מיותר.
-
@סופר מעניין לעניין, גם אתם שמתם לב ש @MacroShadow נעלם לאחרונה (ממערכת הפניות), או שאני טועה?
-
-
פוסט זה נמחק!