הוזלת התשתית גם למחוברים לנטפרי
-
0_1472123924610_הסכם התקשרות1.pdf
המסמך קצת התעוות כשפתחתי אותו למחוק פרטים אישיים. גם המחיר התהפך -
-
@frize37 אמר בהוזלת התשתית גם למחוברים לנטפרי:
@yonig20 התקשרתי לנטוויזין. לא רק שלא ידעו מה זה. אלא נתקו לי את הטלפון ושלחו אותי לבזק
אולי תעביר שם של פקיד/הדווקא הניתוק נשמע שסתם נפלת על מישהו/י עצבני היום..
-
עדכון
כבר שבועיים, וב"ה הכל תקין.
אפילו התקשרו מבזק למחרת פעמיים לנסות להחזיר אותי. -
מצוין ,
בשורה טובה
חבר'ה להצטרף !!! -
אם צריך את הנטבוקס שלהם לפי מה שטען לי רונן מאר ל זה לכאורה הייתי
אני היה לי קו של נטויזן שה אינטרנט היה דרך הנטבוקס שלהם היה לי כל הזמן בעיות ורונן טען לי שהם בעיתיים אם אר אל וזה חוץ מהבעיה שאין כמעט מצב למענה
טלפוני אצלם אלא אם מתקשרים בלילה שאז זה מוקד של סלקום
תכלאס עברתי לבזק ישירות אם ראו טר שלהם ומאז כמעט בלי בעיות למעט בעיות של אר אל שהיו לכולם -
@957 אמר בהוזלת התשתית גם למחוברים לנטפרי:
מצוין ,
בשורה טובה
חבר'ה להצטרף !!!@957 אל תשכח שכל החבר'ה להצטרף !!! יצטרכו להצטרף גם בקו הטלפון הבייתי של נטויז'ן !!!
-
@abc מי אמר?
-
אני רואה שמדברים פה על נטוויזן, האם נטפרי יכוןל להתחבר רק לנטוויזן או בזק או שהבעיה שלו הוא שהוא יכול להתחבר רק לחבילה שלא כוללת ספק? אם אני אעשה בדיקה בשוק ואני אתחבר למישהו (למשל 012, 019, הוט וכו') זה יעבוד או לא?
ושאלה נוספת ,האם נטפרי הוא ספק? -
-
זה אומר שצריך תשתית +ספק,
האם יש להם נותני תשתית מסוימים שרק איתם אפשר להשתמש או כל נותן תשתית יהיה טוב לעניין הזה? -
-
@abc אמר בהוזלת התשתית גם למחוברים לנטפרי:
@957 אמר בהוזלת התשתית גם למחוברים לנטפרי:
מצוין ,
בשורה טובה
חבר'ה להצטרף !!!@957 אל תשכח שכל החבר'ה להצטרף !!! יצטרכו להצטרף גם בקו הטלפון הבייתי של נטויז'ן !!!
הבנתי שלא חייבים לעשות אצלם קו טלפון, מישהו יכול לומר דברים ברורים?
@clickone עשית אצלם קו טלפון? מודם לקחת מהם? -
@shukiha אמר בהוזלת התשתית גם למחוברים לנטפרי:
אני היה לי קו של נטויזן שה אינטרנט היה דרך הנטבוקס שלהם היה לי כל הזמן בעיות ורונן טען לי שהם בעיתיים אם אר אל וזה חוץ מהבעיה שאין כמעט מצב למענה
תכלאס עברתי לבזק ישירות אם ראו טר שלהם ומאז כמעט בלי בעיות למעט בעיות של אר אל שהיו לכולםאני לי מושג מתי דיברת עם רונן, אבל כלקוח ותיק מאד של נטפרי דרך RL וכן של נטוויז'ן בקו הביתי, אני יכול לומר לך שלפני כשנה, RL פתרו את כל ההתנגשויות שהיו עם הקו הביתי ומאז הכל תקין.
וגם אני לא יודע על מה התבססת כשאמרת שאין מצב למענה. מהניסיון שלי המענה שם הוא מהיר מאד. ויעיל מאד
אני יודע שאני נשמע כמו נציג מכירות של נטוויז'ן , אבל אני לא..... סך הכל אני מנסה לעדכן את משתמשי נטפרי באפשרויות הקיימות.
@derid לגבי הקו טלפון, אני לא יודע אם צריך או לא, זה הועלה רק כהצעה להסביר איך מותר להם לשווק תשתית לבד, אבל אין לנו מידע ברור. אולי אחד מחברי הפורום שיעביר תשתית ואין לו קו יעדכן אותנו.
רק קח בחשבון שבזק יבקשו ממך את הראוטר חזרה ותצטרך ראוטר פרטי, או קו ביתי שביחד איתו מקבלים ראוטר חינם. -
@yonig20 יש כאן לפחות שניים שהעבירו, האם יש להם קו טלפון?
-
-
@yonig20 אמר בהוזלת התשתית גם למחוברים לנטפרי:
@shukiha אמר בהוזלת התשתית גם למחוברים לנטפרי:
תכלאס עברתי לבזק ישירות אם ראו טר שלהם ומאז כמעט בלי בעיות למעט בעיות של אר אל שהיו לכולםאני לי מושג מתי דיברת עם רונן, אבל כלקוח ותיק מאד של נטפרי דרך RL וכן של נטוויז'ן בקו הביתי, אני יכול לומר לך שלפני כשנה, RL פתרו את כל ההתנגשויות שהיו עם הקו הביתי ומאז הכל תקין.
וגם אני לא יודע על מה התבססת כשאמרת שאין מצב למענה. מהניסיון שלי המענה שם הוא מהיר מאד. ויעיל מאד
אני יודע שאני נשמע כמו נציג מכירות של נטוויז'ן , אבל אני לא..... סך הכל אני מנסה לעדכן את משתמשי נטפרי באפשרויות הקיימות.
@derid לגבי הקו טלפון, אני לא יודע אם צריך או לא, זה הועלה רק כהצעה להסביר איך מותר להם לשווק תשתית לבד, אבל אין לנו מידע ברור. אולי אחד מחברי הפורום שיעביר תשתית ואין לו קו יעדכן אותנו.
רק קח בחשבון שבזק יבקשו ממך את הראוטר חזרה ותצטרך ראוטר פרטי, או קו ביתי שביחד איתו מקבלים ראוטר חינם.אני עברתי לבזק לדעתי משהוא כמו חצי שנה אחרי כל מה שפירטתי יכול להיות שמאז הם הם שיפרו את וסידרו את המערכות אם כן מתנצל בפני נטויזן
-
יש כאן מישהו שעבר בעקבות הדברים הנ"ל לתשתית בנטויז'ן ואין לו קו טלפון שלהם?
מעניין אותי אם קיימת כזו אופציה לכלל הציבור. -
עד היום שמעתי רק לכלוכים על נטויז'ן כדאי להתעסק איתם?
-
@ezra אני לקוח שנה וחצי ובינתיים מרוצה. אולי הלכלוכים והבעיות מתחילים לצוץ אחרי תקופה ארוכה יותר.....
נ.ב. הסיבה הראשונית שעברתי אליהם היתה טכנית לגמרי, היה חסר לי ראוטר כשהתחילה התוכנית של השוק הסיטונאי, והייתי צריך להחזיר לבזק את הראוטר. אז עלה לי הרעיון שאם יהיה לי קו ביתי מבוסס אינטרנט יהיה לי מודם+ראוטר בחינם.....