נטפרי לטאבלט?
-
רק לסיום, אחתום את הדיון בנקודה שמישהו כאן הזכיר, שאני קורא תיגר על מנת המשכל של חברי הפורום. אז ראשית, זה לא נכון. אני לא חושב שכל אדם שני נמצא בתחום האנדרואיד והיה חושב על פיתרון של החזרת הקובץ כהחזרת הרשת. וכמו שאני לא מבין במכונאות רכב..
חוץ מזה, ברור לי שאחוזי האנשים שיודעים לנטרל (בחצי רגע) את וויפיירי הוא גדול בהרבה מאחוזי האנשים שהיו חושבים על פיתרון החזרת הרשת באנדרואיד.
-
פוסט זה נמחק! -
@רמה-פלוס זה הטעות של הרבה אנשים.... ולכן אחרי זמן רואים אותם..... א''א לסמוך על כלום בענינים כאלו.....
-
@רמה-פלוס
אכן לא כל אדם שני נמצא בתחום האנדרואיד, אבל מי שכבר הצליח בכוחות עצמו למחוק את הקובץ הנדרש (אחרי שהדריכו אותו), כבר צריך להיות בעל מנת משכל נמוך ביותר, אם לא יידע איך להחזיר אותו.... -
זה ממש לא נכון.
אם אתה מוחק דרייבר מהתקן כל שהוא בווינדוס, ממש לא יעזור לך רק להחזיר את הקובץ. ממש לא. יהיה צריך להסיר את כל השאריות של ההתקן, ולהתקין מחדש. -
@רמה-פלוס היום יש תוכנות הכי פשוטות שמחפשים מה חסר ומתקינים לבד....
-
נו באמת, זה לא כמו להחזיר קובץ למקום שלו, ולחשוב שזה יחזור לעבוד. נו בחייכם.
-
מיציתם את העניין , חזל"ש
-
@רמה-פלוס על עריכת הודעתך, כמעט לקחתי את זה אישי..
-
אם כבר מדברים יש לי טאבלט איסר שבשביל להסיר לו את הויפי צריך מתוך הsystem bin -app להסיר שתי קבצים wpa הבעיה שזה צרילך רוט ולא בדיוק הצלחחתי פעם הצלחתי ניסיתי עם קינגו רוט ועם ואוון קליק רוט ולא הצלחתי האם מישהו יכול לעזור לי
(גילוי נאות לבינתים שמתי app look ואינטרנט לוק אך אתם יודעים ב2 פעולות זה לא שווה כלום (1סיפ מוד 2 פירמוט בריקבורי) )אז אם מישהו יוכל לעזור לי זה מאד חשוב ????????? ניתן לפנות אלי באימיל benikorn12@gmail.com2
-
תשתמש עם קינגו רוט (לא קינג רוט) כקובץ apk מתוך המכשיר, ולא כתוכנה exe דרך המחשב.
זה אמור לעבוד.
ניתן להורדה מהאתר שלהם. -
ניסתי ולא עבד
? -
אולי למישהו יש apk של vroot לשלוח לי ?
תודה מראש