נטפרי לטאבלט?
-
רציתי לדעת האם יש אפשרות של סינון נטפרי לטאבלט?
מדובר בטאבלט שאינו כשר.
אשמח לתשובה מבחינת הסים ומבחינת ה WiFi. -
באיזה מערכת מדובר?
אם מדובר באנדרואיד, אז סינון ברמת סים יש לך עם 019, וברמת wifi אין לך. אז פשוט תנטרל אותו, פיזית או תוכנתית. -
@רמה-פלוס פיזית, אאוט נט? תוכנתית, מה?
-
@ezra אמר בנטפרי לטאבלט?:
@רמה-פלוס פיזית, אאוט נט? תוכנתית, מה?
טכנאי סלולר בציבור החרדי יודעים טוב כיצד לבצע את זה,
-
הסינון הוא גם לחנות וגם לדפדפן?
או שהחנות סגורה? -
@ezra נטפרי לא מיועד לטלפונים לכן רוב האפליקציות לא יעבדו, יעבוד דפדפן עם נטפרי. וכן וייז ועוד אפליקציות (מייל) אבל אפי' האפליקציה של בנק דיסקונט שהאתר פתוח לא עובדת
-
אני משתמש כבר שבוע עם נטפרי בנייד..
וויז וגוגל מפות פעיל מצויין. דפדפן כמובן מצויין.
כך שאם לדוגמא, כמו שהזכירו כאן את בנק דיסקונט, פשוט אפשר להכנס דרך הדפדפן. ולא דרך האפליקצייה.אני בכל אופן מאוד נהנה. גלישה מהירה ויציבה. מחיר מצויין. תרומה לנטפרי. מה יש טוב יותר מזה?
לגבי הwifi, כנס למחיצת system/bin, הקובץ אחד לפני האחרון (לא זוכר כרגע את שמו) תמחק.
שיהיה בהצלחה לכולם.
-
@רמה-פלוס אמר בנטפרי לטאבלט?:
אני משתמש כבר שבוע עם נטפרי בנייד..
וויז וגוגל מפות פעיל מצויין. דפדפן כמובן מצויין.
כך שאם לדוגמא, כמו שהזכירו כאן את בנק דיסקונט, פשוט אפשר להכנס דרך הדפדפן. ולא דרך האפליקצייה.אני בכל אופן מאוד נהנה. גלישה מהירה ויציבה. מחיר מצויין. תרומה לנטפרי. מה יש טוב יותר מזה?
לגבי הwifi, כנס למחיצת system/bin, הקובץ אחד לפני האחרון (לא זוכר כרגע את שמו) תמחק.
שיהיה בהצלחה לכולם.
לפני שמישהו כאן מבין לא נכון:
באותה מהירות ניתן גם להחזיר העתק של הקובץ (האחד לפני האחרון..) מכל מכשיר בעל אותה הגירסה, והחזרנו את הwifi הבעייתי.
וכן קיימת הבעיה של אופציית החלפת הסים.
שלא לדבר על התחכמות ואי ציות לגדו"י.. -
החלפת הסים זה גם בנטסטיק
-
@למדן-וידען
אתה בעצם קורא תיגר על נטפרי עצמם...
מה שדיברו כאן זה על סים מסונן שלהם.אני עוד יותר לא מבין את החכמה הגדולה בלכתוב פתרונות של חזרת הרשת האלחוטית..
נשגב מבינתי...
כדאי שתמחק מהר את הפוסט שלך. -
@רמה-פלוס עם כל הכבוד, נטפרי מעולם לא תמכו במעשה שעשית.
ההיפך, לא פעם התבטאו כאן המנהלים בנושא שבתכלס נטפרי כרגע לא מציעה פתרון בנושא בעיקר בגלל בעיית הwifi.מתגובתך נשמע שהיית מודע לפתרון החזרת הקובץ, ובכך אתה קורא תיגר על מנת המשכל של שאר גולשי הפורום..
שיהיה בהצלחה לכולם.
תעשה מה שבא לך בביתך, לא ניסיתי להגיב בנושא עד ההזמנה שלך, אל תזמין אחרים להיכנס למצבים בעייתיים ולא מומלצים, כאילו זה דבר פשוט ותקין.
אתה בעצם קורא תיגר על נטפרי עצמם...
מה שדיברו כאן זה על סים מסונן שלהם.הסים המסונן של נטפרי מיועד כרגע לנטסטיק, על אף הפיתרון החלקי והמכשיל שהוא יכול תיאורטית לשמש גם למכשיר נייד.
זו בדיוק הסיבה שהגבילו בו שיחות והודעות כדי לצמצם את התופעה הפסולה הזאת.@יעקב-ישראל אמר בנטפרי לטאבלט?:
החלפת הסים זה גם בנטסטיק
לכן בדיוק צריך להתקין את תוכנת הWiFree.. שאינו ניתן כרגע להתקינו על מכשיר נייד..
-
@רמה-פלוס אולי לא הבנת טוב. אבל נטפרי לא עשו סים בשביל טלפון כמו שמסביר לך @למדן-וידען . הוא מיועד רק לנסטיק. והא ראיה שהאפליקציות לא עובדות וגם אין שיחות. ברור שאם היו רוצים לעשות לטלפונים כבר היה על המדף, אבל כנראה יש סיבות למה לא עושים. וגם אותו דבר לגבי התוכנת חסימה, כרגע יש רק למחשבים ולא סתם ככה.... אז אם החלטת להכניס אותו לטלפון זה רק על אחריותך בלבד.... ולהוציא כל מיני קובצים זה ממש מגוחך..... יש באמת תכניים שיכולים להסיר לגמרי את הויקי תכני ופיזי. וזה אולי הפתרון. אבל עדיין זה לא פתרון מושלם כי ברגע אפשר לעשות קו ללא סינון..... ובשביל זה במחשב יש תוכנת חסימה!!
-
@למדן-וידען
כל מילה פנינה! -
אוקי חברים. לא חשבתי שאכן נטפרי מיועדת רק לנטסטיק. כנראה שטעיתי. מקבל את דבריכם.
-
רק לסיום, אחתום את הדיון בנקודה שמישהו כאן הזכיר, שאני קורא תיגר על מנת המשכל של חברי הפורום. אז ראשית, זה לא נכון. אני לא חושב שכל אדם שני נמצא בתחום האנדרואיד והיה חושב על פיתרון של החזרת הקובץ כהחזרת הרשת. וכמו שאני לא מבין במכונאות רכב..
חוץ מזה, ברור לי שאחוזי האנשים שיודעים לנטרל (בחצי רגע) את וויפיירי הוא גדול בהרבה מאחוזי האנשים שהיו חושבים על פיתרון החזרת הרשת באנדרואיד.
-
פוסט זה נמחק! -
@רמה-פלוס זה הטעות של הרבה אנשים.... ולכן אחרי זמן רואים אותם..... א''א לסמוך על כלום בענינים כאלו.....
-
@רמה-פלוס
אכן לא כל אדם שני נמצא בתחום האנדרואיד, אבל מי שכבר הצליח בכוחות עצמו למחוק את הקובץ הנדרש (אחרי שהדריכו אותו), כבר צריך להיות בעל מנת משכל נמוך ביותר, אם לא יידע איך להחזיר אותו.... -
זה ממש לא נכון.
אם אתה מוחק דרייבר מהתקן כל שהוא בווינדוס, ממש לא יעזור לך רק להחזיר את הקובץ. ממש לא. יהיה צריך להסיר את כל השאריות של ההתקן, ולהתקין מחדש. -
@רמה-פלוס היום יש תוכנות הכי פשוטות שמחפשים מה חסר ומתקינים לבד....