סינון נטפרי למקצוע רואה חשבון
-
חשוב לי לברר,
האם אתם או מישהו שאתם מכירים, רואה חשבון שיש לו סינון של נטפרי.האם יש סיבה לא לעבור?
האם זה יכול לתקוע את הממשק של הדיווחים וכו'?אשמח לחוות דעת מבעלי ניסיון.
תודה -
-
@מטעמים העבודה זורמת, הכל פתוח.
השע"מ עובד באופן תקין, כל האתרים והממשקים הנדרשים פתוחים. -
תודה ל"ליכט" על הקישורים.
תודה גם ל"רוח" על התגובה. עיינתי היטב במה שכתבת לכל אורך הדיונים פה בפורום.
לא כ"כ הבנתי איך התהליך עובד.
אתה כותב פה: "העבודה זורמת, הכל פתוח. השע"מ עובד באופן תקין, כל האתרים והממשקים הנדרשים פתוחים."
אבל מצד שני לא ענית איך בדיוק מחברים את ה"שעם" הזה.
גם לא באשכולות האחרים שדנת בהם.אשמח מאוד לתגובתך המקצועית.
-
האם אתה יודע מה זה שע"מ?
בהנחה שכן, אוכל לסכם בקצרה את תהליך ההתחברות.
לי יש חיבור קוי: תשתית בזק. ספק RL.
לשע"מ בחרתי להתחבר באמצעות קו IPVPN של בזק (האפשרות האחרת היא עם סים של פלאפון)
לצורך החיבור יש לפנות לשע"מ עצמם, והם יוצרים את הקשר עם בזק שמתאמים התקנה.
בזק הגיעו והתקינו אצלי את הקו המאובטח, וחיברו בין הראוטר הרגיל לראוטר המאובטח, כך שרק החדש מחובר למחשב והרגיל מחובר אליו. הטכנאי הגדיר שכל התעבורה תעבור דרך החיבור הרגיל ורק חיבור לשע"מ מתבצע באמצעות הIPVPN.
לפני שהוא הגיע פתחתי פניה במערכת הפניות של נטפרי בה בקשתי שמישהו יהיה זמין אם אצטרך לפתוח משהו במהלך התהליך, בסוף לא היה נדרש שום שיתוף פעולה של נטפרי כי הכל עבר חלק.
לאחר ההתקנה הטכנית מקבלים משע"מ קובץ הוראות להתקנת התוכנה שמומלץ לעשות בעזרת טכנאי. אני עשיתי את זה לבד וזה רץ.
וזהו.... יש שע"מ.לפני כ-3 שבועות השע"מ לא עבד, ובתמיכה שלהם טענו שהבעיה היא הוויפרי ויש להם כבר ניסיון עם זה.
צוות התמיכה של נטפרי זרם איתי, הסירו את הוויפרי יחד איתי על הקו כדי לבדוק שזה לא זה והתקינו מחדש, ועשו הכל כדי למנוע בעיה מצידם. בסוף התברר שהתקלה הייתה בקורא כרטיסים ולאחר שהיא טופלה הכל תקין.
ואחר כך שמעתי מהטכנאי של שע"מ שגם במקרה אחר שבגללו הם טענו "יש לנו כבר ניסיון עם וויפרי" לא זו היתה הבעיה.יש עוד שאלות?
בררתי כל כך הרבה לפני שעשיתי את זה שאשמח לשתף בכל תובנה ומסקנה..
-
גדול!
אני מקווה שזה אכן יעזור.ננסה ללכת לפי מה שכתבת... מקסימום אתה פה?!.....
תודה רבה ויישר כוחך.
-
אשמח לעדכון בנושא אם הכל זורם.אני עומד לפני התחברות לנטפרי דרך vpn ואשמח אם מישהו שעובד עם vpn שיעדכן אם הכל טוב עם מערכת שעמ החדשה
-
@מטעמים אשמח אם תעדכן שובhttp://forum.netfree.link/uid/992
-
ביררתי בזמנו למתעניין אחר (שזה לא אני..)
לצערי, לבסוף לא השתכנעו ממני, והלכו על משהו אחר.בכל אופן, זה נשמע ש@רוח מאוד בעניין!
-