בדיקת תמונות
-
יש כאן מישהו שבדק הערב תמונות והם נפתחו לו?
מתחילת הערב, פתחתי באיביי כמה מוצרים, ואפילו תמונה אחת לא נפתחה!!!!!!
והחוצפה שכל הזמן הוא כותב לי "עכשיו נבדקות התמונות שנשלחו לפני 1 שניות", יש מישהו נוסף שעובר סבל דומה??? -
@שמריהו א.איטיות בימי ראשון זה נתון ישן, אל תשכח שמדובר ביום חופש אצל הגויים הנוצרים.
ב. cntr+F5 ניסית?
ג. זה תלוי כמה זמן עמדת על הדף.
ד. אני טענתי כבר ממזמן שהרובוט הזה ממש חצוף. במחשבה שניה, כל העם הרובוטי יש לו תכונות חצופות משהו. כנראה זכות אבות... -
@שלום-על-ישראל אמר בבדיקת תמונות:
ב. cntr+F5 ניסית?
ג. זה תלוי כמה זמן עמדת על הדף.משהו מבין עצותיך עבד!
מה זה הקונטרול F5 ?, כוונתי מה הוא עושה? -
@שמריהו
אין לי בעיה שמתלונים אבל נא לשמור על לשון יפה. "חוצפה" זה לא לשון יפה. זה נשמע מדברך כאילו אנחנו משקרים בכוונה. -
@magicode אמר בבדיקת תמונות:
@שמריהו
זה נשמע מדברך כאילו אנחנו משקרים בכוונה.נטפרי מזה תקופה בת יותר משנה כמדומני מזריקים את המילים האלה לכל דף בו אתה גולש, אף שאין להם חיבור של ממש למציאות.
גם אם זה לא שקר בכונה לא נשארת עם משהו מחמיא במיוחד. -
@נטפריס אמר בבדיקת תמונות:
נטפרי מזה תקופה בת יותר משנה כמדומני מזריקים את המילים האלה לכל דף בו אתה גולש, אף שאין להם חיבור של ממש למציאות.
גם אם זה לא שקר בכונה לא נשארת עם משהו מחמיא במיוחד.מה הכוונה?
'כעת נבדקות התמונות'? -
-
@שמריהו שילוב המקשים מבצע פעולת "ריענון קשיח". לפעמים התמונות נבדקות אך הן לא מוצגות כי המחשב שלך לא מתעדכן כל חלקיק שניה האם האתר מגיב אלא מציג את מה שיש לו בזיכרון מההתחברות הראשונה. הריענון נותן הוראה למחשב להשוות את המידע מול האתר שאותו הוא התבקש להציג ולכן התמונות מוצגות. יתכן וגם הכפתור "רענן תמונות" שבכרטסת הנשלפת יכול לעזור כנ"ל.
-
@WWW אמר בבדיקת תמונות:
נטפרי מזה תקופה בת יותר משנה כמדומני מזריקים את המילים האלה לכל דף בו אתה גולש, אף שאין להם חיבור של ממש למציאות.
גם אם זה לא שקר בכונה לא נשארת עם משהו מחמיא במיוחד.מה הכוונה?
'כעת נבדקות התמונות'?המילים הללו כן נכונות, אבל מה שהמשתמש מבין - שזה קשור למה שיקרה עם התמונות שלו, זה לא נכון בגלל (כנראה) האלגוריתם שמעדיף תמונות ממשתמשים ששלחו פחות בפרק הזמן האחרון.
הרושם שנוצר למשתמש הוא עליו כתבתי שהוא "ללא אחיזה במציאות" כי הוא רואה שלוש שניות וזה חוזר לו אחרי עשר דקות.
במון משתמשי נטפרי נמצאים במקומות עם כמה מחשבים, והם לא מודעים שהשכן שלידם גולש כעת באליאקספרס וממילא התמונה הבודדת אותה הם רוצים לראות תחזור עוד שעה. -
@נטפריס
אני מסכים שזה מטעה. רק שלתקן את זה יקח הרבה זמן, האופציה של להסיר את זה לגמרי , לא נראת לי כי נראה לי שהציבור רוצה את זה למרות הבעיה. -
@נטפריס ידוע ידעתי, כתבתי על זה בעבר בפורום.
בכל אופן, המקסימום זה משהו כמו כפול מאה, (אפשר לבדוק את זה ajax/check-images-time), אז כמו ש @magicode כתב, זה כן נותן אינדיקציה מסוימת.
בנוגע לשקר, ח"ו להוציא לעז, @magicode כבר כתב במקו"א שהלשון מאד מדויק: 'עכשיו נבדקות התמונות שנשלחו לפני 10 שניות' - יש תמונות שנשלחו לפני 10 שניות ונבדקות כעת.
-
@WWW חלילה לא התיימרתי ללמד אותך, רק שאלת מה אמרתי אז עניתי.
איך הגעת לכפול מאה? -
איך הגעת לכפול מאה?
@WWW אמר בבדיקת תמונות:
(אפשר לבדוק את זה ajax/check-images-time)
המקסימום.
https://netfree.link/ajax/check-images-time
כעת זה יותר, אבל בדקתי כמה וכמה פעמים, ותמיד זה היה בסביבות כפול מאה. -
@WWW אמר בבדיקת תמונות:
איך הגעת לכפול מאה?
@WWW אמר בבדיקת תמונות:
(אפשר לבדוק את זה ajax/check-images-time)
המקסימום.
https://netfree.link/ajax/check-images-time
כעת זה יותר, אבל בדקתי כמה וכמה פעמים, ותמיד זה היה בסביבות כפול מאה.אז המאה זה מספר סטטיסטי שבחרת והלך לך איתו.
גם אם אתה צודק האינדיקציה פה ממש לא שקופה בייחוד שרוב המשתמשים לא קראו את האמור. -
@נטפריס התכוונתי לומר, שכשאני רואה שנייה אחת, אני מבין שתוך דקה שתיים, מקסימום, התמונה חוזרת מבדיקה.
וכשאני רואה 50 שניות, אני יודע שאצטרך לחכות קצת יותר.כל משתמש לומד את זה עם הזמן, כך שזה בהחלט נותן אינדיקציה למשתמש.
-
@WWW אמר בבדיקת תמונות:
@נטפריס התכוונתי לומר, שכשאני רואה שנייה אחת, אני מבין שתוך דקה שתיים, מקסימום, התמונה חוזרת מבדיקה.
וכשאני רואה 50 שניות, אני יודע שאצטרך לחכות קצת יותר.כל משתמש לומד את זה עם הזמן, כך שזה בהחלט נותן אינדיקציה למשתמש.
אולי הראש שלי לא מי יודע אנליטי, אבל מהנסיון שלי (ייתכן שיש חיסרון למצב שלי ואני אכן ברשת משותפת עם אחרים), לא הצלחתי למצוא צד השווה, וגם קרה כמה פעמים שתמונות שהייתי צריך לא חזרו לי כיממה שלמה!
אתה מבין אם ככה את טיב היחסים "הטובים" שלי עם הכיתוב הזה "כעת נבדקות ...". -
@נטפריס
דווקא המקרים הקיצוניים של יממה שלמה מוכיחים שמדובר בבאג. ומי כמוך להבין בזה. -
@magicode אמר בבדיקת תמונות:
@נטפריס
דווקא המקרים הקיצוניים של יממה שלמה מוכיחים שמדובר בבאג. ומי כמוך להבין בזה.נכון, אבל בשורה התחתונה המילים הללו מזכירות לי את "זהירות כלב בחצר".
אני חושב שאינני מקרה קצה, אם כן אז אכן דברי בטלים.