• פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En
    • התחברות

מבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי

מתוזמן נעוץ נעול הועבר כללי
    341 פוסטים 56 כותבים 86.7k צפיות 12 עוקבים
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • תגובה כנושא
    התחברו כדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ש מנותק
      שלו'
      נערך לאחרונה על ידי

@חים @חיבור כפי שהבנתי מהחברה הם משלמים את ה 15 לנטפרי, יש צורך לבדוק אם החיבור משויך לחשבון של הלקוח או לא, כי אם זה לא מחובר לחשבון האישי אז הלקוח לא יקבל נקודות וגם לא יתאפשר לו להגדיר הגדרות על הסינון.
      האם יש למישהו מושג על זה ?

חיבורח תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
      • 33men3 מנותק
        33men
        נערך לאחרונה על ידי

לא כל כך ומוזר בשביל ההשוואה ב'הוט מובייל' המחיר 100G 40₪ (אין להם נטפריי)..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • חיבורח מנותק
          חיבור @שלו'
          נערך לאחרונה על ידי

@שלו' אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:

@חים @חיבור כפי שהבנתי מהחברה הם משלמים את ה 15 לנטפרי, יש צורך לבדוק אם החיבור משויך לחשבון של הלקוח או לא, כי אם זה לא מחובר לחשבון האישי אז הלקוח לא יקבל נקודות וגם לא יתאפשר לו להגדיר הגדרות על הסינון.
          האם יש למישהו מושג על זה ?

זה בדיוק מה ששאלתי גם אני

@חיבור אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:

דרך אגב- אם אני משלם לנטפרי דרך הספק, אז יש לי גישה להגדרות בחשבון האישי רק שנטפרי לא גובים ממני 15 חודשי?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • 3 מנותק
            3 פינות
            נערך לאחרונה על ידי

ראיתי גם את הפרסומת וזה בבירור 500, כתוב שמה שזה לא 10,20,40,100 או כל ההגבלות שהיו.
            למעשה המחיר מבוסס על ההיגיון שזה החבילה שהם יביאו לכולם ונראה כמה אחוז יעברו את ה10 גיגה, במיוחד שזה אינטרנט כשר שאי אפשר להוריד סרטים או צפייה ישירה כמו באינטרנט פרוץ.

• A מנותק
              aiib @חים
              נערך לאחרונה על ידי

@חים מה הפירוש חיבור על קווי?
              כמה מהירות ובאיזה מחיר?

• חיםח מנותק
                חים
                נערך לאחרונה על ידי

טוב חברה
                רואים שזה מבצע מדהים כי כמעט כולכם לא מאמינים לזה, אז אפרט את הדרך שזה עובד, מה שאני עברתי בעת הצטרפותי (אתמול),
                מתקשרים לחנות מצטרפים לחבילה של 500!!!! ג'יגה משלמים חד פעמי 49 ש"ח (אמרו לי שבהמשך מחיר החיבור צפוי לעלות ל100 ש"ח ולא 49 ש"ח)
                ונותנים מספר אשראי לתשלום חודשי קבוע של 65 ש"ח בלבד,
                בהמשך מה שקורה היא שחברת "X2ONE" מתקשרים אליך, ופותחים לך חשבון חדש בנטפרי על מספר פלפון אחר שלך, (כי היות ויש לך חשבון ואי אפשר לפתוח שתיי חשבונות על אותה מספר) והם מכניסים את פרטי התשלום שלהם, ואז הם נותנים לך את החשבון עם הסיסמא ואתה יכול להחליף אותה לאיזה סיסמא שאתה רוצה, ולנהל אותה כמו שניהלת את זה עד עכשיו, זה קצת דבילי, כי זה חשבון חדש על מספר חדש,
                חשבתי על פיתרון, שנותנים למוקדן של "X2ONE, את המספר שלכם והסיסמא שלכם והוא יכניס לשם פרטי תשלום לנטפרי, ואחרי זה תשנו שוב את הסיסמא לאחר, עדיין לא עשיתי את זה רק אני מעלה את הרעיון למי שיצטרף,

בנוגע לחיבור קווי אמרו לי בחנות שיש אפשרות כזו אך לא ביררתי עליה מאחר שלא הצטרכתי לזה,

WWWW ד 9579 רוצה לדעתר מוגןמ 5 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • י מנותק
                  יוד
                  נערך לאחרונה על ידי

מישהוא יודע מה המהירות והמחיר בקווי?

• WWWW מנותק
                    WWW נקיפדיה @חים
                    נערך לאחרונה על ידי WWW

@חים מה חסר כל הכאב ראש של התשלום לנטפרי,
                    למה שלא יעשו 50 ש"ח ללא נטפרי? זה נראה לי יותר מושך.

"עדיף להיות אדם חכם עם מכשיר טיפש,
                    מאשר אדם טיפש עם מכשיר חכם"
                    ש חיםח 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
                    • ש מנותק
                      שלו' @WWW
                      נערך לאחרונה על ידי

@WWW אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:

יש אנשים שיאמרו להיפך שזה כאב ראש להם לשלם על הספק לבד ועל הסינון לבד, ככה הם משלמים את הכל בחשבונית אחד.

ליכטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • ליכטל מנותק
                        ליכט @שלו'
                        נערך לאחרונה על ידי

@שלו'
                        אז שיעשו שני מסלולים.

• ד מנותק
                          דרור @חים
                          נערך לאחרונה על ידי

@חים אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:

טוב חברה
                          רואים שזה מבצע מדהים כי כמעט כולכם לא מאמינים לזה, אז אפרט את הדרך שזה עובד, מה שאני עברתי בעת הצטרפותי (אתמול),
                          מתקשרים לחנות מצטרפים לחבילה של 500!!!! ג'יגה משלמים חד פעמי 49 ש"ח (אמרו לי שבהמשך מחיר החיבור צפוי לעלות ל100 ש"ח ולא 49 ש"ח)
                          בהמשך מה שקורה היא שחברת "X2ONE" מתקשרים אליך, ופותחים לך חשבון חדש בנטפרי על מספר פלפון אחר שלך, (כי היות ויש לך חשבון ואי אפשר לפתוח שתיי חשבונות על אותה מספר) והם מכניסים את פרטי התשלום שלהם, ואז הם נותנים לך את החשבון עם הסיסמא ואתה יכול להחליף אותה לאיזה סיסמא שאתה רוצה, ולנהל אותה כמו שניהלת את זה עד עכשיו, זה קצת דבילי, כי זה חשבון חדש על מספר חדש,
                          חשבתי על פיתרון, שנותנים למוקדן של "X2ONE, את המספר שלכם והסיסמא שלכם והוא יכניס לשם פרטי תשלום לנטפרי, ואחרי זה תשנו שוב את הסיסמא לאחר, עדיין לא עשיתי את זה רק אני מעלה את הרעיון למי שיצטרף,

בנוגע לחיבור קווי אמרו לי בחנות שיש אפשרות כזו אך לא ביררתי עליה מאחר שלא הצטרכתי לזה,

מה המספר/ מייל שלהם?
                          עד מתי תקף המחיר של ה49 לחיבור?

• 9579 מנותק
                            957 @חים
                            נערך לאחרונה על ידי

@חים אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:

בהמשך מה שקורה היא שחברת "X2ONE" מתקשרים אליך,

חברת "X2ONE" לא מתקשרים אליך אולי מישהו אחר שמזדהה בשמם.

אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן

לפרטים במייל 000@955.co.il

אברהם אברהםא חיםח INphoneI 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                            • יעקב ישראלי מנותק
                              יעקב ישראל
                              נערך לאחרונה על ידי

מישהו יכול לכתוב לי כמה במהירות בדור 4 (ממוצע)

אנטי וירוס ESET HOME Security Ultimate (הגרסה הכי יקרה) ב110 ש"ח לשנה
                              ya218022@gmail.com

• רוצה לדעתר מנותק
                                רוצה לדעת @חים
                                נערך לאחרונה על ידי רוצה לדעת

@חים
                                חשוב מאד שילחו לך חוזה במייל! כי הרבה פעמים נציג שלהוט למכור 'שינה מן האמת' בלשון המעטה,
                                ובחוזה היו כתובים דברים אחרים לגמרי!
                                בכל מקרה אם ישלחו לך או שכבר שלחו, תשתף אותנו בזה וכל הספקות יבואו על מקומם בשלום.

• אברהם אברהםא מנותק
                                  אברהם אברהם @957
                                  נערך לאחרונה על ידי אברהם אברהם

אני הסתבכתי בהגדרות נטסטיק (מי שיוכל לעזור)
                                  0_1520276891531_2.PNG
                                  בכל אופן חזרו אלי בכל פעם שהתקשרתי והתקשרתי מלא פעמים שלחו לי מייל מסודר עם כל הדרכים ליצור איתם קשר , יש להם שמות מספרי טלפון כתובת ואתר, לא נראה לי שמישהו שם מרמה, מקווה שאני לא טועה

• חיםח מנותק
                                    חים @WWW
                                    נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
                                    • חיםח מנותק
                                      חים @957
                                      נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
                                      • חיםח מנותק
                                        חים @957
                                        נערך לאחרונה על ידי

@957 אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:

בהמשך מה שקורה היא שחברת "X2ONE" מתקשרים אליך,

חברת "X2ONE" לא מתקשרים אליך אולי מישהו אחר שמזדהה בשמם.

יש דברים שאי אפשר לרמות בן אדם.
                                        חזר אלי נציג מ"X2ONE" על בטוח,
                                        יש לי את כל הפרטים שלו, והכל גם תואם לפרטים באתר של "X2ONE" עם מספרי הטלפון ועם כל השלוחות,

• חיםח מנותק
                                          חים @WWW
                                          נערך לאחרונה על ידי

@WWW אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:

כנראה שיש להם איזה הסכם פנימי עם נטפרי על מחיר יותר זול,
                                          אולי

• מוגןמ מנותק
                                            מוגן @חים
                                            נערך לאחרונה על ידי

טוב חברה

@חים אשמח לדעת האם באמת מהירות הגלישה היא כמו המהירות של פלאפון, כמו"כ לא כ"כ הבנתי את ההשלכות של המעבר לסים שלהם בנוגע לניהול של החשבון בנטפרי, אשמח ממי שיוכל לפרט
                                            תודה רבה.

הקמת מערכות טלפוניה חכמות, שירות מהיר ומקצועי, מחירים ללא תחרות
                                            ליצירת קשר a0534186862@gmail.com

• פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון